אני יתן לכם את כל הפרטים ותסבירו לי מה מומלץ.
המפרט הנוככי:
HTPC, Core i3 OB GPU, חיבור HDMI (השגתי כבר כבל VGA ויבדוק איזה תוצעה הוא יתן, היום בערב לאחר העבודה)
הרזולוציה כרגה 1280x720@50Hz.
Plasma LG PJ350R 42" ,ה NR שלה הינו : 1024x768 (כנראה 50HZ, נרכש מ "ח.י").
הדברים שאני ינסה היום, הם לבדוק העם יש תוצעה שונה בחיבור VGA ורזולוציית NR.
עכשיו לשאלה שלי, הבעיה היא כזאת: אני רגיל לכך ש בYES יש מצב AUTO שפותר לי ים בעיה במעבר בין ערוצי SD וHD, הודות ל שינוי אוטומטי של רזולוציה (ניסיתי 720P רק לידע כללי, ולא, לא אהבתי את התוצעה, הממיר עושה עבודה מגעילה ביותר ב SD
ולסוגיית ה HTPC, איך מומלץ לצפות ב תכני SD? (אני חובב אנימציה יפנית ולא כל סדרה קיימת ב HD, מקסימום DVDRIP), השאלה מה כרגע עושה את עיבוד התמונה ? המחשב ?או המעבד של הפלסמה?
חשבתי עולי פשוט לעבוד על רזולוציה נמוכה יותר כאשר אני צופה בSD ממחשב ואז אני מבין שהמעבד של הפלסמה יעשה את העבודה? ומה קורה עם אני עובד ב NR? לפי מה שקראתי זה מבטל לגמרי את השימוש במעבד של המסך, ונותן למחשב או המקור שמחובר עליו, לעשות את זה .
אז מכל הסלט הזה שעשיתי פה ,מה הפתרון? מה מומלץ?
*עם הבנתי נכון, אז זה המצב :
עם אני מגדיר ב YES, רזולוציה קבוע ,המעבד שלו יעשה את העבודה (התוצעה לא נראת לי כלל)(ב720P)
אבל לגבי מחשב זה פשוט לא מסתדר לי? עם אהבתי את מצב AUTO בYES, אז כננרה אני צריך לעבוד כל פעם על רזולוציה שונה? ועם כך, אז ה יתרום לי מצב ה NR? מצטער על החפירה אבל תעזרו לי מי שיכול