מפצל לכניסת SCART
ברשותי טלוויזיה שכניסותיה הן כדלהלן:
מאחורה יש 2 כניסות SCART אך רק אחת מהן תומכת ב-RGB.
לאחר החלפת ממיר ביס ל-3100 הממיר עבר להיות לכניסה התומכת ב-RGB וה-DVD עכשיו עבר לכניסת SCART שלא תומכת RGB.
בהשוואה למקודם התמונה שה-DVD מוציא כרגע(מוגדר SVIDEO) לא משתווית לתמונה כאשר ה-DVD היה מחובר לכניסה שתמוכת ב-RGB.
אני מעוניין לחבר גם את הממיר וגם את ה-DVD לכניסה שתומכת ב-RGB ופה הנקודה שלי.
האם קיים מפצל איכותי(!!) שיפצל לי את הכניסה שתומכת ב-RGB ל-2 "כניסות" תומכות RGB????
בתודה
בר
מאחורה יש 2 כניסות SCART אך רק אחת מהן תומכת ב-RGB.
לאחר החלפת ממיר ביס ל-3100 הממיר עבר להיות לכניסה התומכת ב-RGB וה-DVD עכשיו עבר לכניסת SCART שלא תומכת RGB.
בהשוואה למקודם התמונה שה-DVD מוציא כרגע(מוגדר SVIDEO) לא משתווית לתמונה כאשר ה-DVD היה מחובר לכניסה שתמוכת ב-RGB.
אני מעוניין לחבר גם את הממיר וגם את ה-DVD לכניסה שתומכת ב-RGB ופה הנקודה שלי.
האם קיים מפצל איכותי(!!) שיפצל לי את הכניסה שתומכת ב-RGB ל-2 "כניסות" תומכות RGB????
בתודה
בר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן בהחלט יש אבל באנגליה ועולה בערך 40 פאונד( כולל משלוח).חפש בגוגל smartscart ותקבל לפחות עשרים אופציות רכישה
לממתב סקארט.היתרון הגדול של הממתב לעומת מה שקיים בארץ הוא שמדובר בממתב אקטיבי שמונע הנחתה של עוצמת הסיגנל.
אצלי ממתב כזה עם יציאה אחת למודול סקארט במסך פלזמה של פנאסוניק וארבע כניסות לממיר יס ,די וי די אונקיו ווידאו פיליפס
(כניסה אחת עוד חופשית).היתרונות גדולים.הסקארט מעביר כל אות ,ממתג אוטומטית את המכשיר הפועל ואף מאתר את יחס המסך
המתאים.
לממתב סקארט.היתרון הגדול של הממתב לעומת מה שקיים בארץ הוא שמדובר בממתב אקטיבי שמונע הנחתה של עוצמת הסיגנל.
אצלי ממתב כזה עם יציאה אחת למודול סקארט במסך פלזמה של פנאסוניק וארבע כניסות לממיר יס ,די וי די אונקיו ווידאו פיליפס
(כניסה אחת עוד חופשית).היתרונות גדולים.הסקארט מעביר כל אות ,ממתג אוטומטית את המכשיר הפועל ואף מאתר את יחס המסך
המתאים.
לא לקנות מפצל ב ACE
אני נתקלתי בבעיה דומה ורכשתי מפצל בכ 60 ש"ח.
מיד עם חיבורו ברגע שמחברים אליו יותר מרכיב אחד התמונה מונחתת משמעותית גם אם רק מוצר אחד דולק.
לא שווה שקל.
מיד עם חיבורו ברגע שמחברים אליו יותר מרכיב אחד התמונה מונחתת משמעותית גם אם רק מוצר אחד דולק.
לא שווה שקל.
אצל אדר בחשמונאים אכן יש כזה מוצר, חשבתי ש300 שח זה יקר אבל
מחיפוש בגוגל זה כנראה מחיר ראלי.
אני בנתיים מחליף עצמאית בכל פעם שאני צופה בטלויזיה במקרן שכן גם כך זה לא קורא הרבה ועם DVD אין בעיה כי מחובר ב HDMI.
אני בנתיים מחליף עצמאית בכל פעם שאני צופה בטלויזיה במקרן שכן גם כך זה לא קורא הרבה ועם DVD אין בעיה כי מחובר ב HDMI.
הנה הלינק:http://www.satelliteonline.co.uk/smartscart.htm המחיר כולל משלוח בערך 40 פאונד.מגיע תוך 10 ימים
ועובד שגעון!
ועובד שגעון!
- Ron_G
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
פתרון יצירתי ללא הוצאה.
יש לי בעיה דומה לשלך.
תחבר את הממיר אל ה- SCART שתומך ב- S-VIDEO.
תחבר את ה-DVD אל ה- SCART שתומך ב- RGB.
אני לא ראיתי הבדל בין ה-S-VIDEO ל-RGB מהממיר.
לי יש טלוויזיה 32 אינץ'.
אם שלך גדולה יותר אז תתעלם מהכתוב.
תחבר את הממיר אל ה- SCART שתומך ב- S-VIDEO.
תחבר את ה-DVD אל ה- SCART שתומך ב- RGB.
אני לא ראיתי הבדל בין ה-S-VIDEO ל-RGB מהממיר.
לי יש טלוויזיה 32 אינץ'.
אם שלך גדולה יותר אז תתעלם מהכתוב.