מג'יק HD
לדעתי המועד קרוב מאד עד חצי שנה קדימה מהיום ,הכל תלוי איך המכשיר שורד את הניסיון ,אין ל HOT ברירה ,
הממיר יהיה יותר מתקדם ומפתיע משל YES ,YES השיקה בפברואר 2009 ממיר HD מקליט .
אגב אין לי מג'יק ,אני חשוב שהוא פועל מצויין ,ללא תקלות,אבל איכות התמונה גרועה ואני רגיש לכך.
אגב התקלה בסלקום ,בגלל הרצת סקרפיט של מהנדסי תוכנה של סלקום .
אגב אין לי מג'יק ,אני חשוב שהוא פועל מצויין ,ללא תקלות,אבל איכות התמונה גרועה ואני רגיש לכך.
אגב התקלה בסלקום ,בגלל הרצת סקרפיט של מהנדסי תוכנה של סלקום .
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אתה המהנדס שלו שאתה יודע?NEW_WAVE כתב:לדעתי המועד קרוב מאד עד חצי שנה קדימה מהיום ,הכל תלוי איך המכשיר שורד את הניסיון ,אין ל HOT ברירה ,
אגב התקלה בסלקום ,בגלל הרצת סקרפיט של מהנדסי תוכנה של סלקום ....
זה נשמע הגיוני, אני לא מאמין שעד שהוט תחליט להוציא ממיר משולב הוא יהיה פחות טוב מזה של יס שקיים כבר שנה..UserName כתב:אתה המהנדס שלו שאתה יודע?NEW_WAVE כתב:לדעתי המועד קרוב מאד עד חצי שנה קדימה מהיום ,הכל תלוי איך המכשיר שורד את הניסיון ,אין ל HOT ברירה ,
אגב התקלה בסלקום ,בגלל הרצת סקרפיט של מהנדסי תוכנה של סלקום .......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ויס בעצמה יכולה להוציא ממיר חדש לגמרי עד הזמן שהממיר הזה יצא .adirbd כתב:זה נשמע הגיוני, אני לא מאמין שעד שהוט תחליט להוציא ממיר משולב הוא יהיה פחות טוב מזה של יס שקיים כבר שנה..UserName כתב:אתה המהנדס שלו שאתה יודע?NEW_WAVE כתב:לדעתי המועד קרוב מאד עד חצי שנה קדימה מהיום ,הכל תלוי איך המכשיר שורד את הניסיון ,אין ל HOT ברירה ,
אגב התקלה בסלקום ,בגלל הרצת סקרפיט של מהנדסי תוכנה של סלקום ..........
אף אחד לא יודע ,אז אפשר לחסוך סתם השערות .
לא בעיה טכנית ,גם משפטית ,הקלטת על שרת של הוט תוכנית ,בא לך לצפות ,האם זה נקרא שידור .MartinHSabag כתב:איזה בעיות חוקיות יש ב-NPVR?
לפי מה שאני יודע הבעיות הם, כמו בכל מקום בעולם, טכניות......
כלומר תוכנית מוקלטת שהורדת מהשרת של HOT ,נקרא שידור ,כלומר מה ההבדל בין זה ל VOD שעליו זכיות יוצרים.
תארו לכם שמחר הוט יצאו במחולות ותופים על PVR ,אחרי שבועיים יגידו לך ,מצטערים אסור לך להקליט
א ,ב,ג מותר לך להקליט רק ה,ו,ז.
בקרוב גוגל תכניס שרת ענן ,מעניין מה יקרה אז .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הקלטת תוכנית ,היא נמצאת על שרת של הוט,בחרת לצפות בה,האם זה נקרא שידור ערוץ,MartinHSabag כתב:לא מבין את הבעיה המשפטית....
זאת מילת המפתח: שידור ערוץ ואז זה חייב בתמלוגים או שזה נקרא הקלטה של תוכן וצפייה מדיסק מורחק ,
האם יש על זה זכיות יוצרים ,כמו שאתה מנוי ל VOD וחלק מהתכנים הם בתשלום .
כמו שקראתי זה עובד באמריקה ,היה על זה דיון ממושך בבית משפט באמריקה,חברת הפקה טענה שברגע שאתה צופה
בתוכן שלה מרחוק זה נקרא ערוץ בפני עצמו ויש לשלם תמלוגים ,כמו שאני זוכר הכבלים ניצחו ,
אבל פה זה אופרה אחרת אם וכאשר זה יקרה ,הוט לא תצא בלי אישור מראש של קשת,רשת,חדשות 2 ,חדשות 10 .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תארו לכם סיטואציה
עכשיו כל התכנים של קשת נמצאים ב VOD
כל פרק של ארץ נהדרת או כוכב נולד עולה 6 שקל ויש המון שמזמינים יותר מפרק אחד ,
יבוא NPVR יציע הכל בחבילה הקלטה של הכבלים מרחוק לכולם בלי מג'יק ,זה כמעט אותו הדבר כמו VOD
אבל השוני הוא בעוד NPVR אתה נותן את פקודה ההקלטה והיא יכולה להיות סדרתית עבור תוכנית מסוימת ,
ב VOD הכל נמצא שם בלי שביקשת להקליט .
מה יגידו בשידורי קשת ,שבסכום פעוט אתה יכול להקליט כל מה שהורידו פעמים רבות ובתשלום ב VOD , אותו
הדבר HBO וכל השאר .
אז בארצות הברית ניסו לסווג NPVR כשידור ערוץ רגיל ולקבל תמלוגים על התוכן ,זה לא הלך ,בית משפט קבע
שזה נקרא הקלטה מרחוק .
עכשיו כל התכנים של קשת נמצאים ב VOD
כל פרק של ארץ נהדרת או כוכב נולד עולה 6 שקל ויש המון שמזמינים יותר מפרק אחד ,
יבוא NPVR יציע הכל בחבילה הקלטה של הכבלים מרחוק לכולם בלי מג'יק ,זה כמעט אותו הדבר כמו VOD
אבל השוני הוא בעוד NPVR אתה נותן את פקודה ההקלטה והיא יכולה להיות סדרתית עבור תוכנית מסוימת ,
ב VOD הכל נמצא שם בלי שביקשת להקליט .
מה יגידו בשידורי קשת ,שבסכום פעוט אתה יכול להקליט כל מה שהורידו פעמים רבות ובתשלום ב VOD , אותו
הדבר HBO וכל השאר .
אז בארצות הברית ניסו לסווג NPVR כשידור ערוץ רגיל ולקבל תמלוגים על התוכן ,זה לא הלך ,בית משפט קבע
שזה נקרא הקלטה מרחוק .
- UserName
-
- חבר ותיק

ידוע שאפשר כבר לשדר 3D בממיר HD רגיל, הוא עובר על HDMI בכל אופן, רק צריך להיות שידור שכזה, בקושי יש לנו HD...jpost כתב:אולי יוציאו ישר "מגיק 3D"...
ואני מניח שדווקא שכשהוט יוציאו מקליט HD יס יגבירו את התחזוקה ויוציאו גרסאות שיחרור שישפרו את המקסHD, יס תיכננו את זה כנראה מראש, ברגע שהוט תפיץ רשמית את המקליט HD אז יס גם תציע את המקסHD במחיר הפתעה.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ניתן לשדר 3D בממיר רגיל רק SBS- Side By Side. זה אומר שהרזולוציה של התמונה היא חצי משידור רגיל.
בשביל שידור 3D איכותי צריך ממיר שמוציא HDMI 1.4 ומאפשר רזולוציה מלאה.
אולי עד שהוט יוציאו את הממיר המקליט הזה ב 2015, הוא יכיל כבר את היכולות האלו.
אולי עד שהוט יוציאו את הממיר המקליט הזה ב 2015, הוא יכיל כבר את היכולות האלו.
- UserName
-
- חבר ותיק

2015? טוב שאתה אופטימי.jpost כתב:ניתן לשדר 3D בממיר רגיל רק SBS- Side By Side. זה אומר שהרזולוציה של התמונה היא חצי משידור רגיל.
אולי עד שהוט יוציאו את הממיר המקליט הזה ב 2015, הוא יכיל כבר את היכולות האלו....
נו, כבר אמצע 2011......לצערי אני צריך להקליט את המשחק היום ולראות ב SD למרות שמשלם המון כסף על חבילת ספורט HD.
אין לי מילים להביע את האכזבה שלי מ HOT בנושא הזה.
באמת, ממיר מקליט HD, מה הבעיה? למה לתת שירות ברמה הכי נמוכה שיכולה להיות?
לפחות אם היה אפשר הייתי קונה ממיר גנרי שיש בשוק ורק מכניס את הכרטיס של HOT.
אבל לא, ה EPG מוצפן (חוקי??) למה להם? הם מונופול שעושה מקסימום לטובת הדיווידנדים של הבעלים ומינימום לטובת הלקוחות.
אין לי מילים להביע את האכזבה שלי מ HOT בנושא הזה.
באמת, ממיר מקליט HD, מה הבעיה? למה לתת שירות ברמה הכי נמוכה שיכולה להיות?
לפחות אם היה אפשר הייתי קונה ממיר גנרי שיש בשוק ורק מכניס את הכרטיס של HOT.
אבל לא, ה EPG מוצפן (חוקי??) למה להם? הם מונופול שעושה מקסימום לטובת הדיווידנדים של הבעלים ומינימום לטובת הלקוחות.