שלום,
אני עובד עם תוכנת מדיה פורטל מזה חודשיים ובסה"כ די מרוצה. אני משתמש בה בעיקר לסרטים/סדרות, ומוסיקה, ומדי פעם כדי להריץ תמונות ברקע כשומר מסך לפלזמה. מבחינת חומרה יש לי שם Intel Atom N330 עם nVidia ION, וזה רץ עם Windows 7 64 bit וחבילת המקודדים של shark007, כש-MP מקונפג להשתמש במקודדים של MPC-HC
הבעיות:
1) כשאני רואה סדרות ב-HD MKV יש לי לפעמים קפיצות משני סוגים. בסדרה אחת זה כאילו קופץ "טרקים" של ה-DVD המקורי, ואפשר עם החיצים של השלט (למעלה למטה) לחזור. בסדרה אחרת זה פשוט... קופץ. כאילו יש פלשים. בצפיה שלא דרך MP אלא MPC-HC זה תקין לגמרי.
2) כשאני רואה תמונות בגול מלא (משהו כמו 8 מגה לכל JPG) התוכנה לפעמים נתקעת לגמרי, ברמה של להרוג אותה מה-task manager ואפילו restart למחשב
3) כשנכנסים לתיקיה שיש בה הרבה קבצים או תת תיקיות זה לוקח כמה שניות (ולא משנה אם זה מוסיקה או תמונות או סרטים) - זה תקין? באופן כללי MP לא מאוד מהיר, שווה להחליף למשהו אחר?
4) לחלק גדול מהשירים שלי, ובמיוחד בעברית, יש תמונה לא נכונה. יש דרך לתקן את זה?
5) משום מה יש אלבומים שכשאני מנסה לשמוע - ה-MP מחליף את סדר השירים, וכאלה שלא. לדעתי בד"כ זה קורה בדיסקים כפולים שכווצתי לבד. יש סיכוי שהוא ממיין לפי שדה מספר טרק ולא לפי שם קובץ?
תודה,
אורן