תתכוננו להוט-נט: HOT מקבלת רישיון לאספקת אינטרנט
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני לא ממש מצליח להבין את המהלך הזה.
הוט כיום חולשת על אחוז ניכר מפעילות התקשורת כאשר יש לה למעלה 60% משוק הכבלים בישראל..
אם הכנסת ומשרד התקשורת לא שמו לב - בזק כבר מזמן לא מונופול, אבל החקיקה ממשיכה להתנהל מולה כאילו היתה מונופול...
אני לא בטוח שמתן רשיונות אינטרנט לבזק ולהוט זה כזה מהלך להיט. זה כמובן יגרום מהר מאוד לכיווץ משמעותי בספקיות הקיימות ואם מישהו חושב שזה ישפר משהו בשירות או בקצבי התקשורת, שימשיך לחלום.
הוט כיום חולשת על אחוז ניכר מפעילות התקשורת כאשר יש לה למעלה 60% משוק הכבלים בישראל..
אם הכנסת ומשרד התקשורת לא שמו לב - בזק כבר מזמן לא מונופול, אבל החקיקה ממשיכה להתנהל מולה כאילו היתה מונופול...
אני לא בטוח שמתן רשיונות אינטרנט לבזק ולהוט זה כזה מהלך להיט. זה כמובן יגרום מהר מאוד לכיווץ משמעותי בספקיות הקיימות ואם מישהו חושב שזה ישפר משהו בשירות או בקצבי התקשורת, שימשיך לחלום.
מצד שני מבחינה טכנולוגית ההפרדה לתשתית וספק אינטרנט היא הזויה.oferlaor כתב:אני לא ממש מצליח להבין את המהלך הזה.
אני לא בטוח שמתן רשיונות אינטרנט לבזק ולהוט זה כזה מהלך להיט. זה כמובן יגרום מהר מאוד לכיווץ משמעותי בספקיות הקיימות ואם מישהו חושב שזה ישפר משהו בשירות או בקצבי התקשורת, שימשיך לחלום....
חייבים לבטל את הצורך בספק אינטרנט נפרד, וצריך לעשות זו בדרך שתעודד תחרות.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופרoferlaor כתב:אני לא ממש מצליח להבין את המהלך הזה.
אני לא בטוח שמתן רשיונות אינטרנט לבזק ולהוט זה כזה מהלך להיט. זה כמובן יגרום מהר מאוד לכיווץ משמעותי בספקיות הקיימות ואם מישהו חושב שזה ישפר משהו בשירות או בקצבי התקשורת, שימשיך לחלום....
אם אתה מדבר על ריכוזיות יתר,
יש פה סייג מסויים..
HOT כ- ISP לא תוכל להיות להיכנס ל-"טריפל",
אלא אם תאפשר לשאר ה- ISP להיכנס ל"טריפל" באותם תנאים.
...