המלצה לכרטיס טלוויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
asafamos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
לצערי כבר יומיים אני מנסה למצוא תוצאה בפורום אך לא מצליח לכן אני נאלץ לשאול..
בשנתיים האחרונות אני עובד עם מדיה סנטר 7.
כרטיס טלוויזיה win-tv 150 mce עם השלט והאינפרה רד בלסטר.
המחשב הוא עגלה אמיתית, פנטיום 4, בן כ-5 שנים עם כרטיס מסך ג'י-פורס 2 והכל עובד מעולה...
בימים אלו אני צריך עוד מחשב בבית לטובת מעין משרד ביתי, החלטתי להעביר את המחשב הישן למשרד (גם שם יחובר לממיר יס כמו היום) ולקנות מחשב חדש (בחלקים) במחיר של כ-1500 ש"ח.
אני לא צריך מחשב חזק במיוחד לכן אני מתכנן לקנות core2dou פשוט, עם מארז רגיל, הארדיסק 500, ו2-4 ראם וכרטיס מסך סטנדרטי שמסוגל להציג 720p.
השאלה היא לגבי כרטיס הטלוויזיה.
בזמנו כשבדקתי לגבי הwin-tv 150 הוא היה הפתרון היחיד עבורי, מכיוון שלא היתה אפשרות לקרוא את הכרטיס החכם של יס מבלי ממיר מפענח, היום ראיתי שישנה אפשרות חלקית כזאת - הדורשת כרטיס חכם מסויים של יס, והרבה עבודה מסביב ..

1. האם ישנה דרך פשוטה יותר? מין כרטיס טלוויזיה שבמקום לקבל את אות הוידאו מהמיר דרך RCA פשוט קורא ומפענח את הכרטיס החכם של יס?

2. אם לא, האם יש כרטיס טלוויזיה מומלץ אחר (חשוב שיהיה עם ערכת mce נוחה כמו שיש לwintv150) אבל עם כניסות rca (מדובר בממיר הקטן הכסוף של יס עם יציאות rca בלבד), כי באופן מפליא כל כרטיס שאני רואה הוא ללא כניסת וידאו בrca...

אשמח לדעתכם,

אסף

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. לא.
2. ה-HVR1700 הוא הכרטיס המומלץ כיום. לגבי החיבור - יש באמת 2 גירסאות לכרטיס. זאת שהיא ללא חיבור Composite אמורה להתחבר עם כבל קצרצר מיוחד האמור להגיע עם הכרטיס. כדאי לוודא את זה במעמד הקנייה בחנות.
S-Video ייתן לך איכות תמונה טובה יותר (צריך כמובן ממיר תומך של יס. הם נותנים כזה אם מבקשים - מומלץ לדווח כתקלה - "איכות תמונה גרועה" כדי שלא יקחו על זה כסף).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”