תקלה ב-MOVING PICTURES
שלום חברים
אצלי הייתה מותקנה גרסה 1.0.8
לא כל הסרטים הופיעו במאגר ולא לכל הסרטים היה מידע באופן אוטומתי אך כל המידע היה בעיברית
התקנתי את TOREC.XML כאן מהאתר וזה לא עזר שוב אותו סיפור כמו שורה למעלה - כרגע חלק מהסרטים באנגלית וחלק בעיברית
התקנתי את גרסא החדשה 1.1.0 (כן אני יודע זו גרסה ביתא) אולי יעזור
1) אני לא מצליח לשמור את התוכן שכבר הורד ניסיתי לזמן וי ירוק ועדיין לא שומר את המידע תמיד מוריד מחדש
2) האם יש אפשרות למחוק את הקאש להתחיל מההתחלה ואיך עושים זאת
3) אני לא מוצא דרך למחוק את 1.1.0 ואחכ להתקין את הגירסא הקודמת 1.0.8 - האם פשוט להתקין בלי למחוק?
אצלי הייתה מותקנה גרסה 1.0.8
לא כל הסרטים הופיעו במאגר ולא לכל הסרטים היה מידע באופן אוטומתי אך כל המידע היה בעיברית
התקנתי את TOREC.XML כאן מהאתר וזה לא עזר שוב אותו סיפור כמו שורה למעלה - כרגע חלק מהסרטים באנגלית וחלק בעיברית
התקנתי את גרסא החדשה 1.1.0 (כן אני יודע זו גרסה ביתא) אולי יעזור
1) אני לא מצליח לשמור את התוכן שכבר הורד ניסיתי לזמן וי ירוק ועדיין לא שומר את המידע תמיד מוריד מחדש
2) האם יש אפשרות למחוק את הקאש להתחיל מההתחלה ואיך עושים זאת
3) אני לא מוצא דרך למחוק את 1.1.0 ואחכ להתקין את הגירסא הקודמת 1.0.8 - האם פשוט להתקין בלי למחוק?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני שדרגתי במקרה אתמול. פשוט התקנתי "מלוכלך" על הגירסה הישנה יותר ולא הייתה בעייה.
מה שכן, לא התקנתי סקריפטים של טורק/סרטים, אז אולי כאן צריך לנהוג אחרת.
מה שכן, לא התקנתי סקריפטים של טורק/סרטים, אז אולי כאן צריך לנהוג אחרת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1. אם סימנת V ירוק אז תחכה כמה שניות שזה יטען את המידע לגמרי.
אני ממליץ לך להשתמש בעדיפות ראשונה ב TOREC, עדיפות שנייה ב SRATIM ושלישית ב IMDB.
הסרטים שיש לך באנגלית, אתה יכול ספציפית למשוך מידע רק עליהם, לך לעמודה בה מופיעים רשימת הסרטים עם המידע, תלחץ על כפתור הרענון ותבחר שם REFRESH from TOREC או משהו כזה... הוא אמור להעביר לך את הסרט לזיהוי חדש בטבלה בעמודה השנייה.
2. כל הדטאבייס נמצא ב APPDATA תחת TEAM MEDIAPORTAL בתיקייה MEDIAPORTAL ו database. יש לך שם קובץ של MOVING PICTURES.
לחילופין אתה יכול פשוט להסיר את התיקייה של הסרטים מהרשימה בפלגין עצמו, ואז להוסיף אותה מחדש והוא יטען שוב את כל המידע.
3. אין סיבה לחזור ל 108, כי 1.1 יותר טובה.
אני ממליץ לך להשתמש בעדיפות ראשונה ב TOREC, עדיפות שנייה ב SRATIM ושלישית ב IMDB.
הסרטים שיש לך באנגלית, אתה יכול ספציפית למשוך מידע רק עליהם, לך לעמודה בה מופיעים רשימת הסרטים עם המידע, תלחץ על כפתור הרענון ותבחר שם REFRESH from TOREC או משהו כזה... הוא אמור להעביר לך את הסרט לזיהוי חדש בטבלה בעמודה השנייה.
2. כל הדטאבייס נמצא ב APPDATA תחת TEAM MEDIAPORTAL בתיקייה MEDIAPORTAL ו database. יש לך שם קובץ של MOVING PICTURES.
לחילופין אתה יכול פשוט להסיר את התיקייה של הסרטים מהרשימה בפלגין עצמו, ואז להוסיף אותה מחדש והוא יטען שוב את כל המידע.
3. אין סיבה לחזור ל 108, כי 1.1 יותר טובה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
קצת קשה לי להבין למה זה קורה אצלך...
אצלי אין את הבעיות האלה
נסה אולי להסיר לחלוטין את התוסף ולמחוק את הדטאבייס שלו
בתוך
C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database
הקובץ MOVINGPICTURES.DB3
אצלי אין את הבעיות האלה