טלויזיה 3D לסלון '46-'55 אינץ' 24000 ש"ח
שלום לכולם!!
עברתי פה קצת על הסקירון, במיוחד על הסקירה שמשווה בין כמה טלויזיות :
http://www.hometheater.co.il/article020 ... 7%90%D7%94
תודה רבה! אחלה סקירה.
אך, מאז יצאו עוד הרבה דגמים חדשים ממיטב היצרנים,
מישהו יכול לכוון אותי מה כדאי היום ועדיף
חשוב לציין שאני מחבר עליו מחשב, ושאני קונה את הטלויזיה רק בחודש הבא בעט מעבר לדירה החדשה.
תודה מראש!!!
עברתי פה קצת על הסקירון, במיוחד על הסקירה שמשווה בין כמה טלויזיות :
http://www.hometheater.co.il/article020 ... 7%90%D7%94
תודה רבה! אחלה סקירה.
אך, מאז יצאו עוד הרבה דגמים חדשים ממיטב היצרנים,
מישהו יכול לכוון אותי מה כדאי היום ועדיף
חשוב לציין שאני מחבר עליו מחשב, ושאני קונה את הטלויזיה רק בחודש הבא בעט מעבר לדירה החדשה.
תודה מראש!!!
נערך לאחרונה על ידי Miraje ב 16/02/2011 20:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
במרחק כזה 50 אינץ יהיה לך קטן. אני ממליץ על לפחות 55 .Miraje כתב:בערך 4 מ'
עד 20000ש"ח
אגב, בנוסף רוצה לקנות גם כמה זוגות נוספות משקפים...
בתקציב המכובד שהעמדת ניתן לרכוש את הסמסונג C8000 LED . כבעלים של המסך הנ"ל
אני ממליץ לך עליו בחום. פשוט מסך מדהים בכל התכנים ! המסך אינו מיובא ביבוא רשמי וניתן להשיג
אותו ביבוא מקביל ב21000 ש"ח.
לגבי זוגות משקפיים נוספים תמיד תוכל לרכוש דרך איביי או אמזון במחיר מוזל לכל מסך שתבחר.
חוץ מהעיצוב והגימור שב8000 ברמה גבוהה יותר מה7000 יש מנגנון תאורה אחורית מתקדם יותר שנקראMiraje כתב:מה היתרון שלו מול C7000?
או אפילו LN46C750R2F?
ניסיתי להבין מהאתר היצרן אך, חוץ מהעובי שלו ו Contrast (ללא היתיחסות לגודל המסך כמובן) אין הבדל
...
PRECISION DIMMING המעניק יחס קונטרסט גבוה יותר ושחורים טובים יותר.
חוץ מזה ה8000 סובל הרבה פחות מתופעת זליגות האור שמורגשת היטב ב7000.
עד כדאי כך זה חשוב?
אוקי,
ועד כמה זה קריטי? (כל ההערות שלך הם קריטיות)?
האם זה באמת שווה עוד 4000ש"ח (שזה ההבדלי מחיר בינהם)
ועד כמה זה קריטי? (כל ההערות שלך הם קריטיות)?
האם זה באמת שווה עוד 4000ש"ח (שזה ההבדלי מחיר בינהם)
תראה לדעתי אם כבר משקיעים סכומים כאלה אז חבל להתפשר ורוצים את הטוב ביותר !
כאחד שהתנסה ומכיר את שני הדגמים האלה אני בהחלט חושב ששווה להשקיע את ההפרש לטובת
ה8000 שטובה יותר ללא ספק.
גם אם תחליט שאתה מסתפק ב7000 עדיין תהנה מאחד המסכים הטובים והמתקדמים בשוק כרגע.
בהצלחה.
כאחד שהתנסה ומכיר את שני הדגמים האלה אני בהחלט חושב ששווה להשקיע את ההפרש לטובת
ה8000 שטובה יותר ללא ספק.
גם אם תחליט שאתה מסתפק ב7000 עדיין תהנה מאחד המסכים הטובים והמתקדמים בשוק כרגע.
בהצלחה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש גם את הפיליפס 9705 שלדעתי עולה על הסמסונג בגדול.ה46" עולה כ17000 שקל.צריך לבדוק את המחיר ל52 או55"
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אחותי רכשה אותו.מסך מצויין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Miraje,
בנושא הסמסונג c-8000 אני לא משוכנע שסכום של 4000 ש"ח אכן משקף יתרון משמעותי מול הדגם c-7000 , כאחד שרכש לאחרונה מסך מסוג c-7000 וגם בחן את ה-8000 , לא קיים שום הבדל דרמטי ששוה לסכום הזה, לגבי זליגת האור היא אינה משמעותית בכלל, תופעה שמאפיינת את רוב המסכים מהסוג הזה, ..לגבי הקונטרסט והשחורים שמדבר עליהם החבר dor8 , אני לא משוכנע שתבחין על מה מדובר, בוודאי שפרמטר זה יושפע באופן ישיר מרמת התאורה בחדר וחשיפה לאור, בעיני זה היה שולי לחלוטין. לאחר שתבחן את השחורים של ה- c7000 אני לא משוכנע שתדרוש יותר מזה...אפשרויות לכיוון וכיול עד שתצעק "די " .
חבל מאד שאין ביקורת של עופר לגבי המסך הנ"ל , אני מעריך שאז היה לך הרבה יותר מידע וכלים לבחון את ההבדלים בין המסכים , אם היו כאלו..ואם באמת שווים סכום כזה.
לגבי העיצוב זו החלטה אישית עד כמה זה קריטי בסדר העדיפויות בקבלת החלטה, שלא תבין לא נכון ה- c7000 מסך מאד מרשים ואסטטי במראה, אצלי הוא תלוי על קיר והתוצאה מרשימה ביותר.
אני מחובר ל- yes hd total , כמו כן למסך מחובר נגן בלו ריי OPPO NUFORCE 83 SE בקיצור חווית צפיה כמעט מושלמת, אין מושלם כי תמיד יבוא אחריו משהו טוב יותר ...
בנושא הסמסונג c-8000 אני לא משוכנע שסכום של 4000 ש"ח אכן משקף יתרון משמעותי מול הדגם c-7000 , כאחד שרכש לאחרונה מסך מסוג c-7000 וגם בחן את ה-8000 , לא קיים שום הבדל דרמטי ששוה לסכום הזה, לגבי זליגת האור היא אינה משמעותית בכלל, תופעה שמאפיינת את רוב המסכים מהסוג הזה, ..לגבי הקונטרסט והשחורים שמדבר עליהם החבר dor8 , אני לא משוכנע שתבחין על מה מדובר, בוודאי שפרמטר זה יושפע באופן ישיר מרמת התאורה בחדר וחשיפה לאור, בעיני זה היה שולי לחלוטין. לאחר שתבחן את השחורים של ה- c7000 אני לא משוכנע שתדרוש יותר מזה...אפשרויות לכיוון וכיול עד שתצעק "די " .
חבל מאד שאין ביקורת של עופר לגבי המסך הנ"ל , אני מעריך שאז היה לך הרבה יותר מידע וכלים לבחון את ההבדלים בין המסכים , אם היו כאלו..ואם באמת שווים סכום כזה.
לגבי העיצוב זו החלטה אישית עד כמה זה קריטי בסדר העדיפויות בקבלת החלטה, שלא תבין לא נכון ה- c7000 מסך מאד מרשים ואסטטי במראה, אצלי הוא תלוי על קיר והתוצאה מרשימה ביותר.
אני מחובר ל- yes hd total , כמו כן למסך מחובר נגן בלו ריי OPPO NUFORCE 83 SE בקיצור חווית צפיה כמעט מושלמת, אין מושלם כי תמיד יבוא אחריו משהו טוב יותר ...
מותר לשאול היכן "בחנת" את הC8000 ?costello כתב:Miraje,
אני מחובר ל- yes hd total , כמו כן למסך מחובר נגן בלו ריי OPPO NUFORCE 83 SE בקיצור חווית צפיה כמעט מושלמת, אין מושלם כי תמיד יבוא אחריו משהו טוב יותר ......
מעניין מאוד שבסקירות שנעשו בחו"ל יש סימוכין למה שאמרתי לגבי זליגות האור ! ואגב זליגות אור בד"כ
רואים בחדר חשוך. כמו כן במפורש כתוב שיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ב8000.
כמו כן מה שאתה טוען שמנגנון התאורה האחורית המתקדם שקיים ב8000 ולא ב7000 שמהנדסי סמסונג
השקיעו בו "כמה שעות עבודה" אין לו שום השפעה כלל על איכות התמונה...
אני חוזר ואומר כאחד שמכיר היטב את שני המסכים בהחלט יש שיפור באיכות התמונה
בדגם ה8000 לעומת ה7000 ולא צריך להיות בעל עין "ביונית" על מנת להבחין בזה.
אני מאוד מודה לכם על עזרתכם!!!!
לקח לי כמה ימים להיסתובב בחנויות ולראות כמה דגמים וגם להיתיעץ קצת,
ראיתי את הדגם C7000 ולצערי לא יצא לי לראות את ה C8000
אני חושב, גם אם "dor8" צודק, לדעתי אין שום הצדקה לשלם 4000ש"ח
שבמחיר הזה ניתן כבר להשיג SONY KDL55NX810
ואני גם לוקח בחשבון ש- C8000 נמכרת עם אחריות פרללית,
כרגע אני די מתלבט בין שני מסכים שצינתי למעלה: KDL55NX810 ו - 55C7000
אגב,,,! כמו שאתם רואים אני החלטתי להשקיעה בעינין עוד קצת מבחינת הכסף
מה דעתכם???
ראיתי את הדגם C7000 ולצערי לא יצא לי לראות את ה C8000
אני חושב, גם אם "dor8" צודק, לדעתי אין שום הצדקה לשלם 4000ש"ח
שבמחיר הזה ניתן כבר להשיג SONY KDL55NX810
ואני גם לוקח בחשבון ש- C8000 נמכרת עם אחריות פרללית,
כרגע אני די מתלבט בין שני מסכים שצינתי למעלה: KDL55NX810 ו - 55C7000
אגב,,,! כמו שאתם רואים אני החלטתי להשקיעה בעינין עוד קצת מבחינת הכסף
מה דעתכם???
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1295
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
גם אני מחפש מסך איכותי תלת מימד ואשמח לשמוע המלצות , כמי שיש לו היום מסכי LCD גם של SONY
וגם של LG אני נוטה לכיוון של LG בכל מה שקשור לאיכות התמונה ועיצוב המסך , אשמח לשמוע מה דעתכם על המסכי תלת מימד החדשים של LG אני מתכוון לדגם LX9500 בגדלים של 47" ו- 55" ...ראו תמונה
מסדרת Boardless מסך ללא מסגרת עיצוב מדהים , יש כרגע מבצע מכירות כולל 2 זוגות משקפים לתלת מימד
כמו כן מקבלים בעיסקה מכשיר DVD בלו ריי לתלת מימד של LG במתנה לכל הרוכש את הדגם הזה ..
אשמח לשמוע דעתכם ...תודה מראש
וגם של LG אני נוטה לכיוון של LG בכל מה שקשור לאיכות התמונה ועיצוב המסך , אשמח לשמוע מה דעתכם על המסכי תלת מימד החדשים של LG אני מתכוון לדגם LX9500 בגדלים של 47" ו- 55" ...ראו תמונה
מסדרת Boardless מסך ללא מסגרת עיצוב מדהים , יש כרגע מבצע מכירות כולל 2 זוגות משקפים לתלת מימד
כמו כן מקבלים בעיסקה מכשיר DVD בלו ריי לתלת מימד של LG במתנה לכל הרוכש את הדגם הזה ..
אשמח לשמוע דעתכם ...תודה מראש