Catskinner כתב:אוקיי. בגדול לא אהבתי מהסיבות הבאות:
1. שימוש באלמנטים נדושים: תאמין לי שהקטע עם לרוץ במנהרת שרות כבר נטחן עד דק.
2. חוסר בהירות: על מה הסרט בעצם? טוב שיש שרשור והסבר כי מהטיזר אי אפשר להבין כלום.
3. דמויות: מי שרואים יורים על המסך, זה הטובים, זה הרעים או סתם דמויות לריפוד העלילה?
...
הסיבה שהכל מעורפל לך היא בגלל שנחשפת לטיזר (ואני מדגיש - לא טריילר) בלי להיחשף למידע קודם על הסרט.
האתר ועמוד הפייסבוק מספקים מידע מפורט על הדמויות, תמונות, סינופסיס (העלילה) ועוד הרבה חומר.
הדרישה לטיזר באה מהקהל שרצה לראות חומר, ועכשיו.
מכיוון שטריילר מוציאים עד חודשיים לפני צאת הסרט, טיזר הוא הכלי האולטימטיבי.
גם עבור הצופה שבוחר לא להיחשף לחומרים הכתובים זה לא צריך להיות סוד ואני יענה לתגובתך :
1. בזאנר הפוסט אפוקליפטי (סוף העולם והזומבים/נגועים בפרט) אני, בתור אחד שמכיר את כל הסרטים בזאנר, לא זוכר או מכיר סצינות כאלו וגם אם היה אחד או שניים - זה בטח לא נטחן עד דק. ייתכן וכן בזאנרים אחרים. בנוסף, בארץ זה מעולם לא נעשה.
2. בוא נשים את החומר הכתוב בצד. שם הטיזר מספק לך כמה נתונים חשובים : עולם אחר, סרט פוסט אפוקליפטי, זומבים/נגועים. - משמע הסרט מדבר על העולם לאחר האפוקליפסה (בד"כ אסון גרעיני, ביולוגי, וכו). כאשר האלמנט בסרט הוא זומבים או נגועים. אני מבין ממך כי אינך חובב הזאנר ולכן אינך מזהה את האלמנטים שפונים לקהל זה.
3. בעולם של זומבים/נגועים העולם מתחלק ל 2. הטובים שהם בני האדם הבריאים ובעלי התבונה (אלה שבורחים בבהלה, ואלה שיורים). ו"הרעים" הם תמיד אלה שנראים חיוורים, מרוחים בדם - בדיוק כמו בשניה האחרונה של הטיזר שבו אתה רואה נגוע שנושך בפראות בחורה שצורחת
אלו הם חוקי הזאנר.
מעבר לכך, הטיזר אמור לגרות את הצופה (שיודע במה מדובר) לרצות לחכות לעוד טיזר, טריילר ובסופו של דבר - הסרט עצמו.