שמי איל ואני חדש פה , חובב סאונד , מוסיקה טובה ווידאו מושבע , שבוע שלם שובר את הראש בחיפוש מסך LED 40-42 באייכות טובה בתקציב של 7,000 עד 10,000 , השימוש העיקרי בו יהיה צפיה בטלויזיה כולל חיבור בכבל HD למחשב למטרת גלישה באינטרנט עם מקלדת מרחוק וסרטים מהמחשב , התלבטתי עד כה בעיקר בין המסכים של פיליפס ה - 7605 , 8605 , 8404 , 9664 ו-9705 לבין ה SHARP 810 ואתמול הציעו מסך נוסף שנראה טוב ה- L.G LE5500 , הצילללו ..לא הצלחתי לבחון אותם אחד מול השני , כל אחד והיתרונות וחסרונות שלו וכל איש מכירות ממליץ על דגם אחר .. מה אתם אומרים ? .. יש המלצה אחרת למישהו ? .. תודה מראש
התלבטות קשה ברכישת מסך LED 40-42
היי ח'ברה
שמי איל ואני חדש פה , חובב סאונד , מוסיקה טובה ווידאו מושבע , שבוע שלם שובר את הראש בחיפוש מסך LED 40-42 באייכות טובה בתקציב של 7,000 עד 10,000 , השימוש העיקרי בו יהיה צפיה בטלויזיה כולל חיבור בכבל HD למחשב למטרת גלישה באינטרנט עם מקלדת מרחוק וסרטים מהמחשב , התלבטתי עד כה בעיקר בין המסכים של פיליפס ה - 7605 , 8605 , 8404 , 9664 ו-9705 לבין ה SHARP 810 ואתמול הציעו מסך נוסף שנראה טוב ה- L.G LE5500 , הצילללו ..לא הצלחתי לבחון אותם אחד מול השני , כל אחד והיתרונות וחסרונות שלו וכל איש מכירות ממליץ על דגם אחר .. מה אתם אומרים ? .. יש המלצה אחרת למישהו ? .. תודה מראש
עם אתה אוהב מסכי LCD LED אז לך על כל הקופה שזה 9705 זהו מסך בטכנולוגיית - local dimming אתה חייב לראות את המסך הזה ..........אבל אם לא לד הייתי יורד מכל הדגמים שציינת והייתי הולך על מסך LCD מעולה שזה LA40C650 של SAMSUNG או KDL46EX500 של SONY כמו שאתה רואה הדגם של SONY הוא מגיע במידה של 46 אינצ לא יודע עם יש אותו ב40 אינצ. 3 דגמים מעולים כל אחד מוביל בתחום שלו סמוך על העיניים שלך ותבחר בעצמך מה שבטוח שעם אני בוחר מסך לא הייתי הולך על LG בכלל בטח שלא בדגם שציינת. בהצלחה בכל אופן ...............
ה9705 אינו במסגרת התקציב שצוין.
המחיר בזול ביותר שניתן לרכוש אותו עומד על כ 12.5k .
אם כי אין ספק שיהיה הבחירה הטובה ביותר מבין הדגמים שציין פותח השרשור עם הסתייגות קלה לגבי בעיית השתקפות במידה והמסך מיועד לסלון.
המחיר בזול ביותר שניתן לרכוש אותו עומד על כ 12.5k .
אם כי אין ספק שיהיה הבחירה הטובה ביותר מבין הדגמים שציין פותח השרשור עם הסתייגות קלה לגבי בעיית השתקפות במידה והמסך מיועד לסלון.
אכן ה-9705 של פיליפס יקרה מדי עבורי כנראה, ואם כבר לא מסך LED אז אני מבין שהפלזמה PANASONIC V20 מאד מומלצת ? שאלה נוספת היא , אם היא מספיק מדוייקת בתור מסך לתצוגת מחשב ? (אגב לא ציינתי קודם , תלת מימד פונקציה שאינה חשובה לי במיוחד).
אודיופיל "לייט" עם אוזן ועין מטורפות
מסך פלזמה לא מתאים לשימוש עם מחשב. יהיו בעיות של צבירות\צריבות .Hdream כתב:אכן ה-9705 של פיליפס יקרה מדי עבורי כנראה, ואם כבר לא מסך LED אז אני מבין שהפלזמה PANASONIC V20 מאד מומלצת ? שאלה נוספת היא , אם היא מספיק מדוייקת בתור מסך לתצוגת מחשב ? (אגב לא ציינתי קודם , תלת מימד פונקציה שאינה חשובה לי במיוחד)....
מהנסיון שלי אין בעיות של צריבות לפחות לגבי הפלזמה שברשותי כרגע , פלזמה ישנה במיוחד של טושיבה בת 7 שנים(שעלתה לי 25,000ש"ח בזמנו) , ומאז משמשת בנוסף גם כמסך מחשב , עד היום ("טפו טפו" ) אין עליה שום סימן של צריבה , אפילו לא הקטן ביותר .
אודיופיל "לייט" עם אוזן ועין מטורפות