הצמדת תיקיות לשורת משימה - windows 7
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני לא יודע אם מישהו נתקל בבעיה אבל חודשיים אחרי שהתופעה קרתה במחשב הנייח זה קרה לי גם בנייד...
אני משתמש ב windows7. בתחילה הייתי גורר תיקיון לשורת המשימות ואז ע"י לחיצה על כפתור ימני הייתי יכול לגשת ישירות לאותן ספריות.
כרגע גם אם אני גורר לשורת המשימות לא קורה כלום ובלחיצה על כפתור ימני על הציור של הסייר לא נפתחת לי בכלל אופציה של תיקיות נוספות, אלא, רק הפעלת סייר windows.
מעצבן אחרי שמתרגלים לעבוד בשיטה של קיצורי דרך כזו.
אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ואם צריך הסבר בשנית אעשה זאת שוב. אם בכל זאת מישהו הבין אותי - איך מתקנים את הבעיה?
אני משתמש ב windows7. בתחילה הייתי גורר תיקיון לשורת המשימות ואז ע"י לחיצה על כפתור ימני הייתי יכול לגשת ישירות לאותן ספריות.
כרגע גם אם אני גורר לשורת המשימות לא קורה כלום ובלחיצה על כפתור ימני על הציור של הסייר לא נפתחת לי בכלל אופציה של תיקיות נוספות, אלא, רק הפעלת סייר windows.
מעצבן אחרי שמתרגלים לעבוד בשיטה של קיצורי דרך כזו.
אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ואם צריך הסבר בשנית אעשה זאת שוב. אם בכל זאת מישהו הבין אותי - איך מתקנים את הבעיה?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אולי התמלאה הרשימה ? 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני פשוט עשיתי PIN ל-EXPLORER
ואז אפשר לתקוע סיכות גם בספריות פופולריות. לא ניסיתי את הרעיון הזה, נראה טיפה מסורבל.
ואז אפשר לתקוע סיכות גם בספריות פופולריות. לא ניסיתי את הרעיון הזה, נראה טיפה מסורבל.