האם יש אפשרות לצפייה ישירה של וידאו מהאינטרנט ב C200?
יכול להיות שמבחינה תכנית זה אפשרי.
אבל הסיכוי נמוך שמישהו באמת יעשה את זה, וגם אם מישהו יעשה את זה תוך שבוע זה יחסם על ידי הערוץ.
ואני לא מאמין שאיזה ערוץ טלוויזיה באמת ינסה להוציא אפליקציה למכשיר שהוא לא אייפון..
אבל הסיכוי נמוך שמישהו באמת יעשה את זה, וגם אם מישהו יעשה את זה תוך שבוע זה יחסם על ידי הערוץ.
ואני לא מאמין שאיזה ערוץ טלוויזיה באמת ינסה להוציא אפליקציה למכשיר שהוא לא אייפון..
kfirkb כרגע כידוע עדיין אין כאלו דברים. אם יהיה בעתיד זה כנראה רק משהו שייעשה ע"י חובבים.
יש סדק קטן של אופטימיות - ראיתי בפורומים הרשמיים מישהו (חובבן) שהתחיל לעבוד על דפדפן עבור מכשירי popcorn, אם זה באמת יצא לפועל אז כל האינטרנט יהיה פתוח לגלישה - כמו במכשירים של בוקסי וגוגל TV. אולי אפילו popcorn בעצמם יחליטו לפתח דפדפן כזה, אבל כאמור - כרגע זה לא קיים.
אם זה ממש חשוב לך - אולי תשקול לקנות את הבוקסי בוקס.
יש סדק קטן של אופטימיות - ראיתי בפורומים הרשמיים מישהו (חובבן) שהתחיל לעבוד על דפדפן עבור מכשירי popcorn, אם זה באמת יצא לפועל אז כל האינטרנט יהיה פתוח לגלישה - כמו במכשירים של בוקסי וגוגל TV. אולי אפילו popcorn בעצמם יחליטו לפתח דפדפן כזה, אבל כאמור - כרגע זה לא קיים.
אם זה ממש חשוב לך - אולי תשקול לקנות את הבוקסי בוקס.
הצורך נובע מהתכנים של HOT (יש לי YES)
אני ואישתי (במיוחד אישתי) מעוניינים לראות את הבורר ועוד כמה סדרות שיש או שהיו רק ללקוחות הוט
וממש לא בא לי להוריד אותם מכל האתרים הבעיתיים האלו, הכי פשוט וקל זה לראות בצפייה ישירה.
המחשב לא מחובר למערכת וצפייה ישירה מה- C200 היה נותן פתרון מצויין עבורי.
חבל שאין דרך. נקווה שיהיה אבל לא אקנה מכשיר נוסף רק בשביל זה.
אני ואישתי (במיוחד אישתי) מעוניינים לראות את הבורר ועוד כמה סדרות שיש או שהיו רק ללקוחות הוט
וממש לא בא לי להוריד אותם מכל האתרים הבעיתיים האלו, הכי פשוט וקל זה לראות בצפייה ישירה.
המחשב לא מחובר למערכת וצפייה ישירה מה- C200 היה נותן פתרון מצויין עבורי.
חבל שאין דרך. נקווה שיהיה אבל לא אקנה מכשיר נוסף רק בשביל זה.
אני בזמנו כבר הייתי בסרט הזה....
אחרי הרבה מאמצים הצלחתי להזרים תכני וידאו מהאינטרנט לסטרימר.
תנסה לעקוב אחרי הפוסט הזה, אולי תצליח לשחזר משהו.
http://www.hometheater.co.il/vt67793.%D ... D7%91-A100
אחרי הרבה מאמצים הצלחתי להזרים תכני וידאו מהאינטרנט לסטרימר.
תנסה לעקוב אחרי הפוסט הזה, אולי תצליח לשחזר משהו.
http://www.hometheater.co.il/vt67793.%D ... D7%91-A100