שאלה אחרונה בבקשה לענות לענין אם אתם רוצים לענות לענין אנא תכנסו
חח זאות השאלה הבאמת אחרונה בענין הזה הטלוזיה מוזמנת ותגיע בעוד שבוע שבועים עם המערכת קולנוע ביתית גם של LG שעולה כ3500 אלף שקל מערכת באמת טובה ופשוטה יש לי כבר אחד כזה בחדר הפרטי ואני מרוצה עד הגג
עכשיו מגיע גם לאחי להתפנק לא מגיע לו יומלדת 15
טוב הינה השאלה קצת מוזרה אבל לא משנה אתם מכרים אותי אף שאלה שלי לא היתה נורמלית בגלל היותי טיפה חשדן
טוב חדל חפירות
הינה השאלה המאיוחלת
האם היוביאן י שלום רטפון חיון וכול אלו יכולים להביא דגם שכתוב עליו LG
אבל בעצם זה לא LG אלה דגם מזיוף שהדבקו עליו מדבקה של LG
האם יש כזה דבר להמציא דגם?
האם בסין יש דגמים מזיופים כלומר שכתוב שם שזה LG
וזה בעצם טלוזיה בכלל בלי חברה של חברה פרטית שמחליטה לזייף טלוזיות ולהדביק אלהם שם
ככה חבר שלי אמר לי האם יש כזה דבר?
עכשיו מגיע גם לאחי להתפנק לא מגיע לו יומלדת 15
טוב הינה השאלה קצת מוזרה אבל לא משנה אתם מכרים אותי אף שאלה שלי לא היתה נורמלית בגלל היותי טיפה חשדן
טוב חדל חפירות
הינה השאלה המאיוחלת
האם היוביאן י שלום רטפון חיון וכול אלו יכולים להביא דגם שכתוב עליו LG
אבל בעצם זה לא LG אלה דגם מזיוף שהדבקו עליו מדבקה של LG
האם יש כזה דבר להמציא דגם?
האם בסין יש דגמים מזיופים כלומר שכתוב שם שזה LG
וזה בעצם טלוזיה בכלל בלי חברה של חברה פרטית שמחליטה לזייף טלוזיות ולהדביק אלהם שם
ככה חבר שלי אמר לי האם יש כזה דבר?
חח להרוויח כסף ולהוציא גרושים זה שאלה קצת טיפשית מוקי אבל אני מאמין לפי מה שאתם אומרים שהוא יסבך את עצמו בזה כי זה עבירה פלילית
קיצור אין כזה דבר להמציא דגם? או ששוב חברים שלי מחרטטים עלי כדי שאני ילחץ
כלומר להמציא ממש דגם שלא קיים ולהדביק מדבקה
קיצור אין כזה דבר להמציא דגם? או ששוב חברים שלי מחרטטים עלי כדי שאני ילחץ
כלומר להמציא ממש דגם שלא קיים ולהדביק מדבקה
זה לא משנה אם השאלה מסובכות או פשוטה על כול שאלה יש תשובה
אני חולק עליך במקצת אני לא צריך לשאול שאלות רציניות ומסבכות כדי שיענו לי כול מה שאני לא יודע ולא מבין אני מבקש שיעזרו לי אם אתה לא רוצה לעזור ולענות זה זכותך המלאה ועל זה אין ויכוח ויש כאלו שכן רוצים לעזור השאלות שלי נבעות מחסור ידע ואני מנסה להבין כמה שיותר אני לא שאול את זה כדי להסתטלבט אליכם או להציק לכם להפך אני מכבד את התשובות שלכם
קיצור שהיה לך שבוע טוב ואם יש לך משהוא לומר בנדיון תגיד לי בפרטי
תודה מראש
מתן
תודה מראש
מתן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
matan147 תנוח דעתך. היבואן המקביל לא מביא מסכים מזוייפים.
ייבוא מקבילי הוא עניין בינו לבין LG לבין המפיץ שהוא רכש ממנו את המסך בחו"ל. אם LG יחליטו לעשות מזה עיניין מי שיפגע זה רק המפיץ בחו"ל שעבר על תנאי הזיכיון שלו עם חברת LG ומקסימום ישללו ממנו את הזיכיון או ש LG תטיל עליו קנס.
זיוף זה כבר עבירה פלילית שיושבים עליה בכלא. היה לי שכן שפעם ייבא רמקולים לרכב, שם עליהם לוגו וארז אותם בקופסאות של חברה ידועה. הוא ישב על זה לא מעט ותאמין לי שהוא לא הספיק למכור מספיק כדי להתעשר.
אף אחד לא מוכן לשבת בכלא בשביל כמה גרושים.
ייבוא מקבילי הוא עניין בינו לבין LG לבין המפיץ שהוא רכש ממנו את המסך בחו"ל. אם LG יחליטו לעשות מזה עיניין מי שיפגע זה רק המפיץ בחו"ל שעבר על תנאי הזיכיון שלו עם חברת LG ומקסימום ישללו ממנו את הזיכיון או ש LG תטיל עליו קנס.
זיוף זה כבר עבירה פלילית שיושבים עליה בכלא. היה לי שכן שפעם ייבא רמקולים לרכב, שם עליהם לוגו וארז אותם בקופסאות של חברה ידועה. הוא ישב על זה לא מעט ותאמין לי שהוא לא הספיק למכור מספיק כדי להתעשר.
אף אחד לא מוכן לשבת בכלא בשביל כמה גרושים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מתן, תהיה קצת הוגן. שאלת לגבי זיוף מסכים בשרשור אחר. אתה מביא את אותה השאלה בצורה קצת שונה. אנחנו שמחים לעזור, אבל אם אתה כזה פרנואיד אז אין לנו מה לעשות כדי לעזור. יש כאן אנשים עם המון נסיון. אם הם כותבים לך חד משמעית שאין יבואן מקבילי כזה שמביא דגם מזוייף, מסבירים גם למה הוא לא יעשה דבר כזה, אז למה אתה מעלה את השאלה שוב ? אנחנו לא נשנה את דעתנו יקירי, אנחנו לא עובדים עליך, אנחנו קצת יותר בוגרים מזה.
Vocare Ad Regnum
Re: זה לא משנה אם השאלה מסובכות או פשוטה על כול שאלה יש תשובה
מתן כבר לא מדובר על חוסר ידע..matan147 כתב:אני חולק עליך במקצת אני לא צריך לשאול שאלות רציניות ומסבכות כדי שיענו לי כול מה שאני לא יודע ולא מבין אני מבקש שיעזרו לי אם אתה לא רוצה לעזור ולענות זה זכותך המלאה ועל זה אין ויכוח ויש כאלו שכן רוצים לעזור השאלות שלי נבעות מחסור ידע ואני מנסה להבין כמה שיותר אני לא שאול את זה כדי להסתטלבט אליכם או להציק לכם להפך אני מכבד את התשובות שלכם
תודה מראש
מתן...
טובי המוחות אמרו לך חד משמעית! י.שלום, שאגב, אני לא יודע מה אתה רוצה ממנו, לא מוכר זיופים.
יש שרשור שלם על זה שאתה שאלת
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 80&start=0
אני חושב שכדאי שתפסיק עם שאלות מהסוג הזה ועם היבואן הזה.
אנחנו סבלניים, אנחנו קשובים, אבל לא יתכן שאתה פותח שרשור כל דקה עם אותם שאלות.
יש חיפוש מעולה באתר, לפני כל שאלה שאתה מעלה, תעשה חיפוש באתר, יש הרבה מאוד מידע וחומר על כל דבר.
אם אתה צריך יעוץ על מוצר לפני קנייה או אם לא מצאת את מבוקשך בחיפוש, תפתח פוסט.
ברור לי שאתה רוצה ללמוד, ברור לי שהתחום מעניין אותך, חיפוש חיפוש חיפוש...
בהצלחה
Nba
אוקי הבנתי חד משמעית שהיוביאן י שלום ושאר היובאנים לא מזיפים
ואני מאוד מודה לכם שאתם לא מסטלבטים ועובדים עלי יש כאלו שזה תחביב שלהם לפחות בגיל שלי
אז קיצור תודה רבה ואני כבר מת שהטלוזיה תגיע
חח אני לא כול כך מת על י שלום בלשון המעטה אמרו לי שהשירות שלו על הפנים ובגלל זה אני מפחד שהוא לא יתקן לי טטלוזיה או יביא לי דגם שאני לא רוצה וכולי
אני מהיום ינסה קודם לעשות חיפוש ולא לשגע אותם
והבנתי גם שאתם לא מסטלבטים ועושים על מתיחה חח מה אתם אנשים מבוגרים ממני פי 2 בגיל איזה סיבה יש לכם לעבוד עלי
אני צודק נכון?
קיצר תודה רבה לכם ועל הסבלנות האדירה שלכם אפילו הורים שלי כבר התיעשו ממני
אוקי הבנתי חד משמעית שהיוביאן י שלום ושאר היובאנים לא מזיפים
ואני מאוד מודה לכם שאתם לא מסטלבטים ועובדים עלי יש כאלו שזה תחביב שלהם לפחות בגיל שלי
אז קיצור תודה רבה ואני כבר מת שהטלוזיה תגיע
חח אני לא כול כך מת על י שלום בלשון המעטה אמרו לי שהשירות שלו על הפנים ובגלל זה אני מפחד שהוא לא יתקן לי טטלוזיה או יביא לי דגם שאני לא רוצה וכולי
אני מהיום ינסה קודם לעשות חיפוש ולא לשגע אותם
והבנתי גם שאתם לא מסטלבטים ועושים על מתיחה חח מה אתם אנשים מבוגרים ממני פי 2 בגיל איזה סיבה יש לכם לעבוד עלי
אני צודק נכון?
קיצר תודה רבה לכם ועל הסבלנות האדירה שלכם אפילו הורים שלי כבר התיעשו ממני