הוספת טלויזיה נוספת חיבור להוט - האם חייבים ממיר?
שלום רב, יש לנו בבית 4 ממירים של הוט .
אני רוצה לשים לאמא שלי טלויזיה במטבח .האם אני חייב בשביל זה עוד ממיר או שיש להם עינית או משהו דומה ? אולי חיבור במקביל? אנלוגי?
כמה יעלה לדעתכם להוסיף עוד ממיר?
אני יכול להסתדר גם בלי להחליף תחנות .
אני רוצה לשים לאמא שלי טלויזיה במטבח .האם אני חייב בשביל זה עוד ממיר או שיש להם עינית או משהו דומה ? אולי חיבור במקביל? אנלוגי?
כמה יעלה לדעתכם להוסיף עוד ממיר?
אני יכול להסתדר גם בלי להחליף תחנות .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אפשר גם לחבר למוצא הוידאו של אחד הממירים במקביל לטלוויזיה שלידו. אפשר גם לחבר את מוצא ה-RF של הממיר (הוא משדר את זה ב-UHF באחד האפיקים). ואז במטבח יהיה ניתן לקלוט גם את הערוצים הדיגיטליים.
לא הייתי בונה על הכבלים האנלוגיים, בקרוב מאוד לא יהיה אותם יותר.
לא הייתי בונה על הכבלים האנלוגיים, בקרוב מאוד לא יהיה אותם יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חיבור RF - כבל קואקסיאלי 75 אוהם מיציאת ה-RF OUT של הממיר לכניסת האנטנה של הטלוויזיה.
חיבור Composite - שלישיית כבלים מסוככים עם תקעי RCA בקצותיהם: צהוב, אדום ולבן (אדום ולבן בשביל אודיו) מיציאות ה-Video/Audio Out של הממיר אל הכניסות הדומות בטלוויזיה. אם בטלוויזיה יש חיבור SCART, אז צריך גם מתאם.
היתרון של חיבור ה-RF שהוא פשוט יותר. כבל אחד כולל את הכל - תמונה ואודיו. חסרון - תמונה פחות איכותית מאשר חיבור Composite.
חיבור Composite - שלישיית כבלים מסוככים עם תקעי RCA בקצותיהם: צהוב, אדום ולבן (אדום ולבן בשביל אודיו) מיציאות ה-Video/Audio Out של הממיר אל הכניסות הדומות בטלוויזיה. אם בטלוויזיה יש חיבור SCART, אז צריך גם מתאם.
היתרון של חיבור ה-RF שהוא פשוט יותר. כבל אחד כולל את הכל - תמונה ואודיו. חסרון - תמונה פחות איכותית מאשר חיבור Composite.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עוד יתרון בחיבור RF מהממיר - הכבלים האנלוגיים מגיעים בנוסף לאפיק שבו משודר מוצא הממיר הדיגיטלי, כלומר במטבח יהיה ניתן לבחור גם בערוצים האנלוגיים (כל עוד הוט ממשיכה לשדר אותם כמובן).