A200 קופא מדי פעם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46448
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46448
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
כנראה שכן.
האם הקיטועים הללו מתקיימים עם כל תוכן? האם הקפיאות במרווחים זהים מבחינת זמן? האם לאחר שהמכשיר קר ונדלק, אין קפיאות והם רק מופיעים בהמשך?
האם הקיטועים הללו מתקיימים עם כל תוכן? האם הקפיאות במרווחים זהים מבחינת זמן? האם לאחר שהמכשיר קר ונדלק, אין קפיאות והם רק מופיעים בהמשך?
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
כן. הדגם ככל הנראה WD15EADS או WD15EARS.
אם זה האחרון, הוא אינו נתמך ע"י פופקורן כראוי. זה הדגם בעל גודל הסקטור הבעייתי של 4K.
ראה כאן:
[left]Western Digital, with drive models ending RS and PVT, and Samsung, with drive models F4, have Advanced Formatting (4k sector). A new way of aligning HDD's which may cause problems in devices which like the NMT run Linux. Whilst this is resolved I would purchase an alternative. If you have the drive already then Vista onwards is supposed to partition correctly the HDD, so format to NTFS on a Vista/W7 PC before placing in the NMT and installing the NMT Apps. See the WIKI article How-To Align an Advanced Format (4k sectors) HDD for use with the NMT Apps for a guide showing how to use the HDD in an NMT without any performance impact through a misaligned HDD. [/left]
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... SATA_disks
או שפשוט יש לך בעיה במאוורר
אם זה האחרון, הוא אינו נתמך ע"י פופקורן כראוי. זה הדגם בעל גודל הסקטור הבעייתי של 4K.
ראה כאן:
[left]Western Digital, with drive models ending RS and PVT, and Samsung, with drive models F4, have Advanced Formatting (4k sector). A new way of aligning HDD's which may cause problems in devices which like the NMT run Linux. Whilst this is resolved I would purchase an alternative. If you have the drive already then Vista onwards is supposed to partition correctly the HDD, so format to NTFS on a Vista/W7 PC before placing in the NMT and installing the NMT Apps. See the WIKI article How-To Align an Advanced Format (4k sectors) HDD for use with the NMT Apps for a guide showing how to use the HDD in an NMT without any performance impact through a misaligned HDD. [/left]
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... SATA_disks
או שפשוט יש לך בעיה במאוורר
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
או.קיי... זה כבר ההשעיה של הדיסק הירוק ש״הולך לישון״.
יש תוסף ב-NMT CSI שאמור לבטל את זה, אין לי מושג אם הוא עושה את העבודה, אני חי בלעדיו.
מעבר לזה, בסיום יום העבודה, אתה יכול גם לבצע כיבוי מלא ולא רק סטנד-ביי, כך המכשיר יבצע ריענון בפעם הבאה שתפעיל אותו.
יש תוסף ב-NMT CSI שאמור לבטל את זה, אין לי מושג אם הוא עושה את העבודה, אני חי בלעדיו.
מעבר לזה, בסיום יום העבודה, אתה יכול גם לבצע כיבוי מלא ולא רק סטנד-ביי, כך המכשיר יבצע ריענון בפעם הבאה שתפעיל אותו.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני לא משוכנע.Irus כתב:או.קיי... זה כבר ההשעיה של הדיסק הירוק ש״הולך לישון״.
מעבר לזה, בסיום יום העבודה, אתה יכול גם לבצע כיבוי מלא ולא רק סטנד-ביי, כך המכשיר יבצע ריענון בפעם הבאה שתפעיל אותו....
לדעתי זו בדיוק התופעה הנובעת מבעייתיות ה alignment בדיסקים הללו.
- Irus
- חבר מביא חבר

מאוד יכול להיות, אני לא יודע באיזה דגם ספציפי מדובר והאם יש לו ״מחלות״ מוכרות.
אני תיארתי תופעה מוכרת בפעולה של כוננים ירוקים. שים לב שהוא אמר שאין שום בעיה בניגון (ואני מקווה שכך זה ימשיך...).
אני תיארתי תופעה מוכרת בפעולה של כוננים ירוקים. שים לב שהוא אמר שאין שום בעיה בניגון (ואני מקווה שכך זה ימשיך...).
- Irus
- חבר מביא חבר

דרך אגב, אם אכן מדובר על כונן מהסדרה שארז הזכיר, לך בעקבות ההמלצה מהשרשור:
תוציא את הדיסק, פרמט אותו ל-NTFS על מחשב שעובד עם WIN ויסטה או 7 (אם לא בבית, אז בחנות מחשבים שאתה עובד איתה/מכיר), תכניס מחדש לפופקורן, תבצע פרמוט והתקנה של ה-NMT APPS, יש משתמשים רבים שעשו זאת ועובדים ללא כל בעיה.
תוציא את הדיסק, פרמט אותו ל-NTFS על מחשב שעובד עם WIN ויסטה או 7 (אם לא בבית, אז בחנות מחשבים שאתה עובד איתה/מכיר), תכניס מחדש לפופקורן, תבצע פרמוט והתקנה של ה-NMT APPS, יש משתמשים רבים שעשו זאת ועובדים ללא כל בעיה.
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לפי מה שזכור לי הדיסק היה מפורמט ל-NTFS וביצעתי בדיוק את השלבים הללו.Irus כתב:דרך אגב, אם אכן מדובר על כונן מהסדרה שארז הזכיר, לך בעקבות ההמלצה מהשרשור:
תוציא את הדיסק, פרמט אותו ל-NTFS על מחשב שעובד עם WIN ויסטה או 7 (אם לא בבית, אז בחנות מחשבים שאתה עובד איתה/מכיר), תכניס מחדש לפופקורן, תבצע פרמוט והתקנה של ה-NMT APPS, יש משתמשים רבים שעשו זאת ועובדים ללא כל בעיה....
אני אנסה לעבוד איתו ללא החלק העליון לראות אם זו בעיה של התחממות.
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
קצת עדכונים:
רציתי לבדוק אם זו בעיה של התחממות.
בשביל לפתור את הבעיות עם השלט החלפתי סוללות (למרות שהקודמות היו די חדשות) ונראה שזה פתר בעיה של "לחצנים לא מגיבים לפעמים".
פתחתי את הקופסה אחרי שהמכשיר קפא לגמרי ביום חמישי ולא זוהה ברשת (לא נראה לכם מוזר שמכשיר שמפסיק לתפקד עקב התחממות מתייחסים אליו כ"קפא"?). גם המכשיר עצמו וגם הדיסק היו חמים למגע (יותר מדי חמים לדעתי). פירקתי לגמרי את המכשיר מהקופסה וחיברתי אותו עירום לגמרי בשביל בדיקות. המאוורר שקט מאוד (למרות טענות שקראתי בפורום שהוא מרעיש) ואחרי בדיקה של מספר שעות כל בעיות התקיעות נעלמו לגמרי כך שאני מניח שזו באמת בעיה של התחממות.
כרגע המכשיר חזר למארז אבל ללא החלק העליון בשביל לבדוק אם כניסות האוויר מלמטה לא משפיעות על קירור המכשיר.
אם אני אחליט באמת שהבעיה היא התחממות אני אעשה אחד מ-2 הדברים:
1. אנסה לרכוש את המארז של ה-A210 שאמור לפתור את הבעיה.
2. אבנה מארז באופן עצמי עם מאוורר גדול לקירור יעיל יותר (המאוורר יהיה למארז ולא יחליף את המאוורר של המכשיר צמו).
שבת שלום וחג שמח (כמה שניתן לשמוח עם מה שקורה בצפון)
אמיר
רציתי לבדוק אם זו בעיה של התחממות.
בשביל לפתור את הבעיות עם השלט החלפתי סוללות (למרות שהקודמות היו די חדשות) ונראה שזה פתר בעיה של "לחצנים לא מגיבים לפעמים".
פתחתי את הקופסה אחרי שהמכשיר קפא לגמרי ביום חמישי ולא זוהה ברשת (לא נראה לכם מוזר שמכשיר שמפסיק לתפקד עקב התחממות מתייחסים אליו כ"קפא"?). גם המכשיר עצמו וגם הדיסק היו חמים למגע (יותר מדי חמים לדעתי). פירקתי לגמרי את המכשיר מהקופסה וחיברתי אותו עירום לגמרי בשביל בדיקות. המאוורר שקט מאוד (למרות טענות שקראתי בפורום שהוא מרעיש) ואחרי בדיקה של מספר שעות כל בעיות התקיעות נעלמו לגמרי כך שאני מניח שזו באמת בעיה של התחממות.
כרגע המכשיר חזר למארז אבל ללא החלק העליון בשביל לבדוק אם כניסות האוויר מלמטה לא משפיעות על קירור המכשיר.
אם אני אחליט באמת שהבעיה היא התחממות אני אעשה אחד מ-2 הדברים:
1. אנסה לרכוש את המארז של ה-A210 שאמור לפתור את הבעיה.
2. אבנה מארז באופן עצמי עם מאוורר גדול לקירור יעיל יותר (המאוורר יהיה למארז ולא יחליף את המאוורר של המכשיר צמו).
שבת שלום וחג שמח (כמה שניתן לשמוח עם מה שקורה בצפון)
אמיר