SGS מטלפוניקה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
quique פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

היי,
מסעי לעבר כיבוש (טוב נו, ניסיון כיבוש) נמשך. האם אתם מכירים את החנות TELEPHONICA? ניתן לרכוש משם את הSGS 16GB ב3000 ש"ח. אם אגיע איתם להסדר תשלומים נוח, יש סיכוי שאבחר בהם במקום לרכוש מאחת הרשתות הסלולריות שהחלטתי להוציא מאוסף האופציות שלי חוסר הרצון שלי להיקשר אליהן לשלוש שנים.
הSGS נמכר בטלפוניקה בגירסת 2.1. אני די חדש בתחום האנדרואיד אך מסתדר עם טכנולוגיה בד"כ. כמה מסובך יהיה להתקין את ה2.2 לבד אם יהיו לי הוראות מפורטות? הגירסה הרישמית קיימת בעיקרון ברשת (כלומר, ניתנת להורדה והתקנה עצמית שתביא את הטלפון לרמת תפקוד השווה לזאת של טלפון שעבר עדכון בחברה)
אשמח לשמוע את דעתכם.

נ.ב מצטער שפתחתי ת'רד חדש, ניסיתי למחוק ולהצטרף לאחד הת'רדים האחרים העוסקים בSGS (נראה לאחרונה שהנושא מטריף הרבה אנשים כאן). אין ללי מושג איך מוחקים ת'רד לצערי אז עמכם הסליחה.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

כל עוד אתה עוקב אחרי ההוראות, זה לא מסובך
עדכון חברה = לא לגעת... עדכון חברה = רום חברה = רום שלא עבר התאמה עדכון או שיפצור
מורידים רום נחמד וטוב לפי הצורך מiandroid (אם אתה צריך תפריטים בעברית) או XDA אם אתה מעדיף מבחר ואיכות וזהו

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”