עדכון קושחה/חומרה ל LE5500
שלום לכם ידידיי
לאחרונה רכשתי טלויזיה מצויינת של LG מדגם LE5500 בגודל 42 אינטש.
לצערי אין לי אפשרות להגדיר את השפה העברית ואת המדינה ישראל מה שמונע ממני לקרוא סרטים בצרוף קובץ תרגום בעברית וגם תיקיות במחשב עם שם עברי הוא קורא אותם משמאל לימין , כמו כן לא מופיע האייקון של אפשרות עבודה עם בלוטוס בממשק הראשי
אני יודע שיש קובץ עדכון חומרה אך לצערי לא היבואן ולא חברת השרות יכולים לעזור לי
האם מישהוא יכול לעזור לי באיתור קובץ העדכון
לאחרונה רכשתי טלויזיה מצויינת של LG מדגם LE5500 בגודל 42 אינטש.
לצערי אין לי אפשרות להגדיר את השפה העברית ואת המדינה ישראל מה שמונע ממני לקרוא סרטים בצרוף קובץ תרגום בעברית וגם תיקיות במחשב עם שם עברי הוא קורא אותם משמאל לימין , כמו כן לא מופיע האייקון של אפשרות עבודה עם בלוטוס בממשק הראשי
אני יודע שיש קובץ עדכון חומרה אך לצערי לא היבואן ולא חברת השרות יכולים לעזור לי
האם מישהוא יכול לעזור לי באיתור קובץ העדכון
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום eli56
נשמח אם תוכל לשלוח לכתובת המייל להלן [email protected]
את פרטייך ( שם וטלפון) על מנת שנציג טכני מטעמנו יחזור אלייך.
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י
את פרטייך ( שם וטלפון) על מנת שנציג טכני מטעמנו יחזור אלייך.
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
שלום לכם , ובהמשך להודה הנ"ל, גם אני נתקלתי באותה הבעיה שכן היום רכשתי טלויזיה (שניה) של LG מדגם LE5500 בגודל 47".
ולצערי גם לי אין אפשרות להגדיר את השפה העברית ואת המדינה ישראל מה שמונע ממני לקרוא סרטים בצרוף קובץ תרגום בעברית וגם תיקיות במחשב עם שם עברי הוא קורא אותם משמאל לימין , כמו כן לא מופיע האייקון של אפשרות עבודה עם בלוטוס בממשק הראשי
אני יודע שיש קובץ עדכון חומרה.האם מישהוא יכול לעזור לי באיתור קובץ העדכון?
הכי מתסכל אותי שרכשתי כבר את הדגם LG מדגם LE5500 בגודל 37" לחדר השינה לפני מספר חודשים והוא הגיע עם השפה העברית ומדינת ישראל, ולא עלה על דעתי לרגע שיש דגמים ללא ישראל\עברית. מה עושים?
אודה למתן סיוע
ניר
ולצערי גם לי אין אפשרות להגדיר את השפה העברית ואת המדינה ישראל מה שמונע ממני לקרוא סרטים בצרוף קובץ תרגום בעברית וגם תיקיות במחשב עם שם עברי הוא קורא אותם משמאל לימין , כמו כן לא מופיע האייקון של אפשרות עבודה עם בלוטוס בממשק הראשי
אני יודע שיש קובץ עדכון חומרה.האם מישהוא יכול לעזור לי באיתור קובץ העדכון?
הכי מתסכל אותי שרכשתי כבר את הדגם LG מדגם LE5500 בגודל 37" לחדר השינה לפני מספר חודשים והוא הגיע עם השפה העברית ומדינת ישראל, ולא עלה על דעתי לרגע שיש דגמים ללא ישראל\עברית. מה עושים?
אודה למתן סיוע
ניר