המכשיר יצא במרץ, ממליץ לך בחום לחכות לדגם החדש שכבר התחילו שמועות לגביו וייצא בקרוב (יחסית)...
מה גם שאורנג' מתחילים למכור את המוצר ובמידה ואתה רוכש את הגרסה עם ה-SIM שווה לבדוק מה קורה עם חוק ניתוק הזיקה לגביו והאם יתקבלו החזרים, כמו במקרה של האייפון.
המכשיר יצא במרץ, ממליץ לך בחום לחכות לדגם החדש שכבר התחילו שמועות לגביו וייצא בקרוב (יחסית)...
מה גם שאורנג' מתחילים למכור את המוצר ובמידה ואתה רוכש את הגרסה עם ה-SIM שווה לבדוק מה קורה עם חוק ניתוק הזיקה לגביו והאם יתקבלו החזרים, כמו במקרה של האייפון.
קודם כל, המכשיר יצא באפריל- לא במרץ,
כמו עם כל השקה של מוצר של אפל, המלאי יגמר מהר והסיכוי לרכוש אותו באפריל הוא נמוך עד אפסי, לפחות חודש- חודשיים אחרי ההשקה יהיה ניתן לרכוש אותו פיזית בחנות\אתר ולא להמתין. (כמובן דעה שלי, אבל דעה מבוססת לאור מה שקרה עם האייפד הראשון והאייפונים).
סתם דוגמא- האייפד הראשון, רק אחרי 3-4 חודשים במלאי התייצב..
הנייד שלי קורא הכל, מחובר להכל, תמיד איתי. האם אני באמת מעוניין להחליק את האצבע שלי all over the place בשביל לגלוש? האם באמת בא לי להתמכר לשגעונות הרגעיים כמו הריגת חזירונים וכו'?
בקיצור, יותר החלטתי שלא לקנות עכשיו. כשיצא הדור הבא, אם יצא, אשקול זאת שוב.
ולכן זאת דעה אישית שלך, בניגוד למיליוני משתמשים קיימים שרובם המכריע מאוד מרוצה...
אל תבין לא נכון, זאת דעתך ומאוד יכול להיות שמבחינתך המכשיר מיותר...
אני יכול להגיד, בתור אחד שיש לו PC בבית ו-MBP יקר שנותן תמורה מצוינת, לאחר שימוש של חודש במכשיר, פשוט התאהבתי בו! והוא הפך למכשיר שאני עושה בו את עיקר השימוש בבית ובחוץ...
אני אגיד עוד משהו, בהתחלה לא הייתה התלהבות מיוחדת, זה קרה בהדרגה, הרי מה רוב הפעולות שאנחנו עושים (מלבד עבודה מקצועית)? בדיקת מיילים, פייסבוק וכו', גלישה באינטרנט ושימוש באפליקציות/משחקים... האייפד תפור לדברים האלה ולאחר עקומת למידה קצרה, אתה מרגיש בבית מיד... ובסופו של דבר המכשיר הכי נוח לשימושים האלה, אם זה בסלון, במיטה, או בחוץ מבלי להתפשר על ניידות אמיתית - זה האייפד, את כל אלה הוא עושה בעזרת מסך מדהים, סוללה שלא נגמרת, אפליקציה לכל מטרה והממשק המוכר של אפל.
אני הייתי צריך להיפרד ממנו לאחר כחודש, עכשיו אני מחכה לדגם החדש...
Irus כתב:ולכן זאת דעה אישית שלך, בניגוד למיליוני משתמשים קיימים שרובם המכריע מאוד מרוצה...
אל תבין לא נכון, זאת דעתך ומאוד יכול להיות שמבחינתך המכשיר מיותר...
אני יכול להגיד, בתור אחד שיש לו PC בבית ו-MBP יקר שנותן תמורה מצוינת, לאחר שימוש של חודש במכשיר, פשוט התאהבתי בו! והוא הפך למכשיר שאני עושה בו את עיקר השימוש בבית ובחוץ...
אני אגיד עוד משהו, בהתחלה לא הייתה התלהבות מיוחדת, זה קרה בהדרגה, הרי מה רוב הפעולות שאנחנו עושים (מלבד עבודה מקצועית)? בדיקת מיילים, פייסבוק וכו', גלישה באינטרנט ושימוש באפליקציות/משחקים... האייפד תפור לדברים האלה ולאחר עקומת למידה קצרה, אתה מרגיש בבית מיד... ובסופו של דבר המכשיר הכי נוח לשימושים האלה, אם זה בסלון, במיטה, או בחוץ מבלי להתפשר על ניידות אמיתית - זה האייפד, את כל אלה הוא עושה בעזרת מסך מדהים, סוללה שלא נגמרת, אפליקציה לכל מטרה והממשק המוכר של אפל.
אני הייתי צריך להיפרד ממנו לאחר כחודש, עכשיו אני מחכה לדגם החדש...
...
קודם כל, אכן מדובר בדעתי האישית. מי שחושב שהמכשיר לא מיותר לו - לבריאות, אני מברך אותו על הקניה
שנית, אמרתי שהמכשיר מיותר, וחס וחלילה לא אמרתי שהוא לא טוב או שאנשים לא מרוצים ממנו. להפך, כמו שאר מכשירי אפל, מדובר לדעתי במכשירים מאוד מלוטשים ברמת הגימור הפיזי והתוכנתי שלהם.