משתמש Navigator GPS יקר, אם שדרגת לגרסת ios 4.2 יתכן ונתקלת בבעיות תצוגה באפליקציית הניווט. בימים הקרובים תעלה גרסת Navigator GPS חדשה שתיתן פיתרון לבעיה זו. תודה על סבלנותך. לפרטים אנא פנה למוקד 160*...
תקלות ב Navigator GPS ברשת פלאפון
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
למי שנתקל בבעיות בתוכנה Navigator GPS בפלאפון מאז השדרוג ל 4.2, פלאפון הוציאו היום ב SMS הודעה רשמית שמאשרת את הבעיה:
-
jpost
- חבר מביא חבר

כמה שאני בעד Waze, אי אפשר ממש להגיע עם זה ליעד.IamEzio כתב:למה שלא תשתמש בWaze במקום וזהו ?...
כמות השגיאות במפה לא מאפשר ניווט אמיתי עם זה.
גם המידע על העומסים לא תמיד מדויק כמו בפלאפון.
בפלאפון המפות תקינות, דיווחי התנועה מדויקים, המסלולים הגיוניים והתוכנה אומרת גם את שמות הרחובות בקול !
הנסיון שלי עם WAZE הפוך לגמרי- אני משתמש בה כמעט כל יום- מפות מעודכנות וגם קרה לי שהצילה אותי מפקקים כמה פעמים..jpost כתב:כמה שאני בעד Waze, אי אפשר ממש להגיע עם זה ליעד.IamEzio כתב:למה שלא תשתמש בWaze במקום וזהו ?...
בפלאפון המפות תקינות, דיווחי התנועה מדויקים, המסלולים הגיוניים והתוכנה אומרת גם את שמות הרחובות בקול !...
נראה לי מוזר לשלם תשלום חודשי על שירות שאתה יכול לקבל בחינם..
אי אפשר להשוות, האפליקציה של פלאפון טובה יותר בכמה רמות,nati-va כתב:הנסיון שלי עם WAZE הפוך לגמרי- אני משתמש בה כמעט כל יום- מפות מעודכנות וגם קרה לי שהצילה אותי מפקקים כמה פעמים..jpost כתב:כמה שאני בעד Waze, אי אפשר ממש להגיע עם זה ליעד.IamEzio כתב:למה שלא תשתמש בWaze במקום וזהו ?...
בפלאפון המפות תקינות, דיווחי התנועה מדויקים, המסלולים הגיוניים והתוכנה אומרת גם את שמות הרחובות בקול !...
נראה לי מוזר לשלם תשלום חודשי על שירות שאתה יכול לקבל בחינם.....
דיווחי התנועה נמדדים עפ"י עומסים שנצפים על אתרים מסויימים ברשת הסלולארית
ולא עפ"י דיווחים של אנשים, קיימים מספר אפליקציות נוחות, תחנת דלק הקרובה, אטרקציה קרובה וכו..
לא צריך לכתוב כתובת בכלל רק את שם המקום/עסק ומקבלים מספר תוצאות ובוחרים את המתאים,
ועוד ...
-
jpost
- חבר מביא חבר

קיבלתי את הניווט של פלאפון חינם כחלק מחבילת הגלישה. זה יצא זול יותר עם הניווט מאשר ללא.
ב Waze יש טעויות רבות במפה באזור דרום תל אביב. כך שלא ממש ניתן לנווט שם. גם בצפון ובדרום הארץ יש טעויות רבות.
ניסיתי לתקן בזמנו, אבל ללא שיתוף פעולה רחב יותר של הקהילה זה נראה חסר סיכוי.
לא לדבר על מספרי הבתים שאינם נכונים כלל באף מקום.
לגבי דיווחי תנועה. תמיד שאני ברמת החייל בשעות הפקקים התוכנה מנסה לגרום לי לנסוע דרך בני ברק. הסיבה היא שבבני ברק גרים חרדים שאנים משתמשים ב Waze לכן התוכנה חושבת שאין שם פקקים, מה שממש לא נכון !
תמיד אני טועה ונתקע שם שעה.
ב Waze יש טעויות רבות במפה באזור דרום תל אביב. כך שלא ממש ניתן לנווט שם. גם בצפון ובדרום הארץ יש טעויות רבות.
ניסיתי לתקן בזמנו, אבל ללא שיתוף פעולה רחב יותר של הקהילה זה נראה חסר סיכוי.
לא לדבר על מספרי הבתים שאינם נכונים כלל באף מקום.
לגבי דיווחי תנועה. תמיד שאני ברמת החייל בשעות הפקקים התוכנה מנסה לגרום לי לנסוע דרך בני ברק. הסיבה היא שבבני ברק גרים חרדים שאנים משתמשים ב Waze לכן התוכנה חושבת שאין שם פקקים, מה שממש לא נכון !
תמיד אני טועה ונתקע שם שעה.