Cowon מכריזה על ה PMP 3D הראשון

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46379
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

חברת Cowon מכריזה על PMP חדש עם יכולות תלת מימד.
ל PMP מסך בגודל 4.8" ורזולוציה של 800X480, יכולות ניגון של 1080P, יציאת HDMI ואפשרות של עד 64GB זכרון פנימי. עוד תכונה מעניינת הינה יכולות WI-FI.

המחיר עומד על $431 עבור גרסת ה 32GB ו- $509 עבור גרסת ה- 64GB.

Mike_Shinoda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

האם מדובר במסך כמו שיהיה ל- 3DS? (שאינו מצריך משקפיים?)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #3 

אין צורך במשקפיים.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

סתם שאלה, עד כמה אתם חושבים מכשירי PMP רלוונטים היום? כמעט לכולם כבר יש טלפונים עם מסך גדול והרבה אנשים עושים בהם שימוש מזדמן עבור קבצי וידאו, אז לקנות עוד מכשיר רק עבור זה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #5 

ziv_r,

תודה על הידיעה, מעניין מאוד!

התחום של תלת מימד ללא משקפיים פרקטי ביותר כשמדובר על צופה בודד שיכול גם לשלוט על מיקום המכשיר, מה שהופך מכשירים כאלה למעניינים מאוד ובהחלט מרגשים.

לשאלתך (שלדעתי צריך לפתוח עבורה שרשור עם סקר):

שימושיים במידה מסויימת. אני למשל לוקח את האייפד לנסיעות כמעט אקסקלוסיבית כנגן מדיה.

ההמרות מ-MKV הורגות אותי.

סלולרי אני לא אשתמש בניגון מדיה מסיבות של בטריה. כשמכשיר ינגן יומיים ברצף וידאו לפני שיגווע, אוכל להרשות לעצמי להשתמש בו כנגן מדיה.

אגב, יש דיבורים על שכבת ניילון שאפשר יהיה להלביש כמגן מסך לאייפד ושיהפוך אותו לנגן תלת מימדי לכל דבר.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

נראה לי כי הצרכן הממוצע יותר קמצן מאשר עצלן.
אנשים יעדיפו להשתמש בסלולרי שלהם עבור הצגת וידאו מאשר לקנות עוד מכשיר בהוצאה של כמה מאות דולרים. זה כבר מתקיים כיום עם נגני מוזיקה ניידים ואני מתקשה לראות את זה משתנה לטובת וידאו נייד.

אולי אני טועה, נראה, אבל זאת בהחלט שאלה מתאימה לסקר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73316
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #7 

אני מסכים עם עופר. היה לי PSP ששימש זמן מה כנגן ווידאו נייד ורכשתי נגן ווידאו ייעודי כי גם אני סבלתי מההמרות המיותרות שהייתי צריך לעשות מפורמט לפורמט. מי שצופה בווידאו בדרכים באופן קבוע בהחלט יעדיף נגן ייעודי שעונה על הצרכים שלו בצורה טובה יותר מאשר פיתרון חצי אפוי.

ד"א - אני אישית בנגן הווידאו הנייד הבא לא אתפשר על פחות מ 7 אינץ', לצפות בווידאו ב 3-4 אינץ' לטעמי האישי כבר גבולי מידיי.

לגבי המוצר בחדשה, לטעמי המחיר קצת מופרז, לא? מעניין אם התלת מימד ייושם בצורה טובה או יהיה רק גימיק.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #8 

Huber כתב: מעניין אם התלת מימד ייושם בצורה טובה או יהיה רק גימיק.
...
יש לי מצלמה 3D עם מסך "3.5 כזה
ווידאו וגם תמונות ב 3D נראות על מסך כזה ממש יפה

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #9 

ziv_r כתב:סתם שאלה, עד כמה אתם חושבים מכשירי PMP רלוונטים היום? כמעט לכולם כבר יש טלפונים עם מסך גדול והרבה אנשים עושים בהם שימוש מזדמן עבור קבצי וידאו, אז לקנות עוד מכשיר רק עבור זה?
...
אני בזמנו, קניתי את A2 כי הייתי הרבה בטיסות וגם לפקקים של הבוקר הייתי רואה קצת.
ברור שכיום אם אני אקנה אחד כזה אני פחות אשתמש בו מבעבר, אבל עדיין זה צעצוע נחמד שיהיה בבית (רצוי ליד האסלה)

Mike_Shinoda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #10 

אני לא חושב ש- PMP תופס אצל הצרכן הממוצע.
למרות שהיום יש PMPS עם קיבולת אכסון נמוכה יחסית.

העניין הוא שבעידן של היום הגבול בין נגן מוזיקה לנגן מולטימדיה כמעט ולא קיים.
פעם היה נגי מוזיקה ("נגני MP3") וה- PMP (נגני מולטימדיה) נתנו כמה יתרונות בולטים:
א') מסך גדול [קיים היום גם כבר במכשירים שנחשבים בקטגוריה של נגני מוזיקה ולאו דווקא PMP]
ב') תמיכה במגוון רחב של פורמטים כול פורמטים של וידאו [שוב משהו שיש היום גם בנגני מוזיקה ולאו דווקא ב- PMPS]
ג') קיבולת אכסון גדולים (כשמדובר בפלאש היום זה כבר אותם נפחים ברוב הסדרות, אמנם עדיין יש PMPS מבוססי דיסקים קשיחים, ועדיין...]

למרות כל זאת, עדיין רוב היוזרים הממוצעים משתמשים בסלולארים שלהם (גם סלולארים שאינם סמארטפונים, שלא נדבר על סמארטפונים עם מסך גדול)
שאר היוזרים הממוצעים יקנו אולי עוד נגן שישמש נטו למוזיקה ואולי גם קצת לסרטים, בכלל אני לא יודע כמה אנשים באמת רואים סרטים ב"שטח" (וגם אם כן וזה לא אנשים שנמצאים הרבה בדרכים אז הרבה פעמים משתמשים בסלולארי/נגן "מוזיקה"/מחשב וכו'

למרות זאת עדיין אני חושב שלאנשים שהם חובבים של וידאו (וכמובן גם אודיו), ונמצאים הרבה בדרכים או סתם אוהבים לראות סרטים/סדרות/סרטונים ולא רק במחשב/בטלויזיה, ורוצים להנות עם מסך באמת גדול 4-10 אינץ') , ולא נוהגים להסתובב עם מחשב נייד, טאבלט, קונסולה ניידת וכו'
ורוצים להשאיר את הסוללה של הסלולארי במצב סביר (למקרה שאשכרה ירצו לבצע איתו שיחות למשל)
יקנו PMP, אני בעיקר גם אוהבים PMPS עם קיבולת אחסון גדולה עם יכולת USB OTG, זה מאד שימושי בדרכים.

איני יודע כמה מסכים מהסוג הזה (תלת מימד ללא משקפיים) יתפסו בקרב המכשירים הניידים ולכן יש סיכוי שזה אולי יחזיר את הקטגוריה הזו של הנגנים לחיים, מי יודע...

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #11 

לא רק זה, אלא גם זמן של הסוללה של PMP מחזיק זמן יותר.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”