האמת שתוך כדי הקריאה חשבתי לעצמי שהנה מוצר חביב שכדאי שיהיה ובמחיר של עד 50$ (הגיוני לא?) אני מזמין אחד.
לא מצליח להבין מי קהל היעד שמחפש איכות במחיר מכובד ויהיה מוכן לקבל את המארז המינימליסטי הזה.
מוצר מעניין, היה יכול להיות מעניין להשוות אותו ל USB DAC / Headphone amp במימדים פיזיים דומים (כמו ה mini של Nuforce או אפילו ה uDAC).
אני מסכים עם Avi_h שהעלות נראית קצת מוגזמת ביחס לתמורה המינימלית (לא באיכות אלא באפשרויות), למרות ש 50$ זה נמוך מדי (יותר לכיוון ה 150$ לטעמי היה מחיר הגיוני).
אין מה לעשות. אנחנו בני אדם ואנחנו קונים בעיניים. בלי מסע הסברה על נפלאות האלקטרוניקה שבפנים רוב האנשים ישתנקו למשמע המחיר עבור המראה הזה.
לוק כזה משדר "אני DAC מגניב שיתאים לאוזניות שלך ב400 - 200 ש"ח ומחוברות ללפטופ בזמן שאתה שומע FLAC"
מחיר כזה (400$) משדר "אני DAC שיתאים לאוזניות שלך ב1000$ עם הנגן ב2000$"
האמת שתוך כדי הקריאה חשבתי לעצמי שהנה מוצר חביב שכדאי שיהיה ובמחיר של עד 50$ (הגיוני לא?) אני מזמין אחד.
לא מצליח להבין מי קהל היעד שמחפש איכות במחיר מכובד ויהיה מוכן לקבל את המארז המינימליסטי הזה.
"על מנת לתאר במילים יפות את חווית ההאזנה, קיים פה ושם שימוש במונחים סובייקטיביים כמו בהיר/מלטף/חד/במה וכו', אלו נתונים לפרשנות אישית ולכן אינם תמיד מתארים את מה שאתם חושבים שזה אומר. מדובר על הרשמים האישיים שלי עם הציוד שברשותי ולמישהו אחר עם ציוד אחר המוצר יכול להישמע שונה לגמרי אז יש לקחת את זה בחשבון."