זוג רמקולים למחשב (2.1) לצורכי מוסיקה.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Brock פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
רציתי לבקש עזרה בחיפוש אחר מערכת רמקולים למחשב (2.1).
עד לאחרונה הייתה לי מערכת דומה מבית Microsoft, מערכת 2.1 עם סאב נהדרת אשר כוללת את הרכטיס קול בתוכה.
הסאב הלך לי, לכן אני נאלץ לחפש מערכת חדשה (שלא נדבר על כך שהמגעים בחוטים כבר רופפים וכ').
בכל אופן, את הרמקולים האלו קניתי לפני בערך כעשר שנים שהשוק עוד לא היה רווי במוצרים כמו שהוא היום.
כשהתחלתי את החיפוש התבלבלתי בין המבחר הגדול.
הדבר הראשון ששמתי לב אליו, הוא ששום חנות לא מציעה את המוצר להצגה כך שאוכל באמת לבחור איזה סט טוב בשבילי.
אז המטרה העיקרית ובעצם הבלעדית שהרמקולים האלו הולכים לשמש אותי היא לשמיעת מוסיקה, ולכן אני מחפש מערכת איכותית וכמובן במחיר סביר.
לצורך העניין הקצבתי לעצמי בסביבות ה600-800 ש"ח.
רציתי לדעת אם יש לכם המלצות, ואפילו יותר חשוב, האם משהו יודע על חנות שמציעה מבחר של רמקולים בתצוגה כדי שבאמת אוכל ללכת ולשמוע, כי אני הורגלתי שרמקולים לא קונים על בסיס נתונים והמלצות, האוזן היא זו שקובעת.

תודה מראש לכל העוזרים.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #2 

ממליץ לך לבדוק את ה- Harman-Kardon SoundSticks: רמקולים 2.1 מדהימים באיכותם ועם עיצוב מדהים לא פחות. יש עליהם ביקורות מצויינות.

אורי_קבוצת_חי
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 107
קיבל תודות: 1 פעם

שלום Brock

שליחה #3 

[interest]
נערך על ידי עפר: המלצות על מוצרים על ידי עוסק בתחום
[/interest]
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה

Brock פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

ההצעה המעניינת על ההארמן קרדון התבררה כלא יעילה.
אחד מהביקורות המעניינות שם נכתבה ע"י משהו בעל אותה מערכת רמקולים כמו לי (של Microsoft) ובה נכתב שהרמקולים של מיקרוסופט עוברים ביכולתם את הרמקולים האלו.
זה מאוד מעניין, כי אני ידעתי שיש לי מערכת מאוד טובה, אבל לא חשבתי שעד כדי כך, עכשיו אני תקוע שוב בלי תחליף אמיתי למה שיש לי כרגע (שלצערי הרב מאוד מקולקל).

אשמח לעוד תגובות.
ותודה מראש על כל התגובות עד כה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”