רויטרס: מיקרוסופט מתכננת מהלך גדול בתחום הטלויזיה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #1 

לפי דיווח של רויטרס מיקרוסופט במגעים עם showtime ו- hbo, שתי רשתות הכבלים החזקות והמוערכות ביותר, לשידורן דרך xbox live.

כיום אחד היתרונות של הפלייסטיישן הוא יכולתו לנגן בלוריי. שתי הקונסולות הוסיפו לאט לאט יכולות טלויזיוניות, כגון netflix אבל גרסאות מתוחכמות של רשתות טלויזיה פרמיום כאלה עדיין לא ראינו.

מדובר בגרסא של הערוצים שתכלול תכנים יעודיים של הרשתות, פלוס אקסטרות פלוס כל התכנים שזמינים למנויי הכבלים.

לפי טקקראנץ׳, מיקרוסופט כבר מריצים את ערוץ espn בפורמט הזה. בגדול הם מתארים את הקונסולות כפלטפורמה טלויזיונית פוטנציאלית שהיא סוג של סוס טרוייאני - נכנס לסלון למשחקים ומחליק פנימה תכני טלויזיה בלי שנשים לב.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

הכתובת הזו על הקיר כבר שנתיים לערך, מאז הניסוינשל xbox live הן עם sky באנגליה והן בארה״ב.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

מה שמדהים הוא עד כמה מיקרוסופט הקדימה עם מדיה סנטר מצד אחד ופספסה את הפוטנציאל שלו בכך שלא הצליחה לקדם שירותים כאלה אצלו, מצד שני.

rami691
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

גם סוני עם ה PS3 נרדמו ופספסו

שליחה #4 

סוני לא הבינה את השוק ולא אפשרה להפוך את הPS3 למדיה סטרימר אמיתי . אי היכולת לקרוא מדיות בפורמט NTFS מנעו מהצרכנים להריץ סרטי HD . לסוני היה יתרון טכנולוגי על פני השאר אך הצורך לשמור על מערכת סגורה למעשה מנע ממנה להיכנס לכל בית כ מדיה סנטר המכיל בתוכו נגן בלו ריי ולפנות רק לקהל הגיימרים .
תארו לכם שסוני עצמה הייתה מוכרת לכולם טלויזיה דרך הקונסולה כבר לפני שלוש שנים.
מדהים לראות כיצד החברות הגדולות נרדמות בשמירה ונותנות לחברות קטנות להיכנס לתחום ולהכתיב את התנאים.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

oferlaor כתב:מה שמדהים הוא עד כמה מיקרוסופט הקדימה עם מדיה סנטר מצד אחד ופספסה את הפוטנציאל שלו בכך שלא הצליחה לקדם שירותים כאלה אצלו, מצד שני.
...
לדעתי הם פשוט לא הצליחו למצוא business partners. חברות טלויזיה הן לא חברות הייטק צעירות ותוססות.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

oferlaor כתב:מה שמדהים הוא עד כמה מיקרוסופט הקדימה עם מדיה סנטר מצד אחד ופספסה את הפוטנציאל שלו בכך שלא הצליחה לקדם שירותים כאלה אצלו, מצד שני.
...
osherov אמר פעם באחד הכנסים בנושא HTPC שמיקרוסופט ידועים בכך שהם מביאים אותך עד לבאר ולא נותנים לך לשתות ממנה. כך במדיה סנטר יש המון דברים שפשוט לא ברור מדוע מיקרוסופט לא הוסיפו או תיקנו או פעלו בדרך שבה הם פעלו.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #7 

בתור תושב ישראל החדשות האלה מבאסות אותי רצח. מה הסיכוי שחברות הפקה בארץ יעשו הסכם הפצת תוכן דרך משהו כמו boxee או google tv?
למה אני צריך להתבאס ולראות את מעט היצירה הישראלית שמעניינת אותי על מחשב או באיכויות מזעזעות? זה מטמטם פשוט (Y)
אבל סחתן לאמריקאים, יש להם כרגע כל כך הרבה אופציות לקבל תוכן...
Need more cowbell

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73358
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #8 

עופר, גם ב XBOX וגם ב PS3 יש netflix וב PS3 יש גם HULU PLUS. שתי האופציות הללו לא מכסות את התוכן המוצע ב showtime וב HBO?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

Re: גם סוני עם ה PS3 נרדמו ופספסו

שליחה #9 

rami691 כתב:סוני לא הבינה את השוק ולא אפשרה להפוך את הPS3 למדיה סטרימר אמיתי . אי היכולת לקרוא מדיות בפורמט NTFS מנעו מהצרכנים להריץ סרטי HD . לסוני היה יתרון טכנולוגי על פני השאר אך הצורך לשמור על מערכת סגורה למעשה מנע ממנה להיכנס לכל בית כ מדיה סנטר המכיל בתוכו נגן בלו ריי ולפנות רק לקהל הגיימרים .
מדהים לראות כיצד החברות הגדולות נרדמות בשמירה ונותנות לחברות קטנות להיכנס לתחום ולהכתיב את התנאים.
...
כ"כ הרבה הטעייה בתגובה אחת שפשוט הייתי חייב להגיב. סוני מנעו אך ורק מפיראטים (שזה בעצם הניגוד המוחלט לצרכנים) להשתמש ב PS3 כמזרימדיה מושלם. כל צרכן אחר שמשלם על התוכן שלו יכול להינות ממרבית התוכן הקיים ב HD כיום אם ע"י ניגון סרטי בלוריי מקוריים או עם ע"י צפייה בסדרות וסרטים בהזרמה מהרשת דרך HULU PLUS או netflix או אפילו ישירות דרך ה PSN. היחידים שמגלים בעיות במכשיר כמזרימדיה הם אנשים שמורידים תוכן פיראטי מהרשת. כך שכיום גם ה PS3 וגם ה XBOX (למרות שה PS3 יותר עקב השילוב נגן בלוריי במכשיר ועקב היתרון שלו ע"י HULU PLUS נכון להיום) נותנים מענה די איכותי לצפייה בתכני HD דרך הקונסולה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 30/11/2010 13:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

Pavelz כתב:בתור תושב ישראל החדשות האלה מבאסות אותי רצח. מה הסיכוי שחברות הפקה בארץ יעשו הסכם הפצת תוכן דרך משהו כמו boxee או google tv?

ניחוש שלי? קטן עד לא קיים.

למה אני צריך להתבאס ולראות את מעט היצירה הישראלית שמעניינת אותי על מחשב או באיכויות מזעזעות? זה מטמטם פשוט (Y)

פשוט - חברות הכבלים והלוויין לא רוצות לראות נטישה של מנויים מהמסלול הקיים של שכירות חודשית גבוהה ויש להן מספיק כח בשוק לגרום למצב להישאר על כנו. זו דעתי.

אבל סחתן לאמריקאים, יש להם כרגע כל כך הרבה אופציות לקבל תוכן...

אכן, נשאר רק לקנא.
...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

Huber,

לגבי NETFLIX ידוע בהחלט - הם כיום נמצאים בכל שלושת הקונסולות.

אבל זה לא מכסה בכלל את HBO ו-SHOWTIME. התכנים שלהם לרוב לא מגיעים ל-NETFLIX עד שהם לא יוצאים על DVD או בלוריי!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

ומה לגבי HULU PLUS? אני שואל כי אין לי ניסיון או מידע על השירותים הללו.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

Hulu plus הוא סט של תכנים שלרוב קשורים לרשתות הטלויזיה הגדולות (לא כבלים)

כדאי לשים לב ש-hulu plus זה סט תוכן אחר מאשר Hulu החינמי. יש בו תכנים שאין ב-hulu וההיפך!

rami691
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: גם סוני עם ה PS3 נרדמו ופספסו NETFLIX

שליחה #14 

Huber כתב:
rami691 כתב:סוני לא הבינה את השוק ולא אפשרה להפוך את הPS3 למדיה סטרימר אמיתי . אי היכולת לקרוא מדיות בפורמט NTFS מנעו מהצרכנים להריץ סרטי HD . לסוני היה יתרון טכנולוגי על פני השאר אך הצורך לשמור על מערכת סגורה למעשה מנע ממנה להיכנס לכל בית כ מדיה סנטר המכיל בתוכו נגן בלו ריי ולפנות רק לקהל הגיימרים .
...
כ"כ הרבה הטעייה בתגובה אחת שפשוט הייתי חייב להגיב. סוני מנעו אך ורק מפיראטים (שזה בעצם הניגוד המוחלט לצרכנים) להשתמש ב PS3 כמזרימדיה מושלם. כל צרכן אחר שמשלם על התוכן שלו יכול להינות ממרבית התוכן הקיים ב HD כיום אם ע"י ניגון סרטי בלוריי מקוריים או עם ע"י צפייה בסדרות וסרטים בהזרמה מהרשת דרך HULU PLUS או netflix או אפילו ישירות דרך ה PSN. היחידים שמגלים בעיות במכשיר כמזרימדיה הם אנשים שמורידים תוכן פיראטי מהרשת. כך שכיום גם ה PS3 וגם ה XBOX (למרות שה PS3 יותר עקב השילוב נגן בלוריי במכשיר ועקב היתרון שלו ע"י HULU PLUS נכון להיום) נותנים מענה די איכותי לצפייה בתכני HD דרך הקונסולה.
...

ידידי .
א ) NETFLIX לא עובד מחוץ לארה"ב
ב. ) יעודו של הסטרימר היא להעביר כל חומר וידאו למסך הטלוויזיה ולא להיות שוטר . ראה כל הביקורות על הסטרימרים שבאתר. לא ראיתי שמישהו דיבר על חוקיות הקבצים.

ג. ) ה PS3 עובד ב FAT32 ולא ב NTFS כך שלא ניתן לחבר כל מדיה המסוגלת להריץ ולאכסן סרטי HD או בלו ריי.

ד . ) אם ה PS3 היה באמת משמש כ סטרימר לא היינו מקיימים את הדיון הזה ולא היו צצים בפטריות אחרי הגשם שאר הסטרימרים.

ה .) פירטים? סליחה עם כל הכבוד לך יש לי את הקונסולה מהיום שזה יצא וכפי שאני יודע יש לי רק משחקים חוקיים (כי לא ניתן אחרת) ואין שום קשר לחוקיות כי גם אם יש לך סרט סופר חוקי לא תוכל לחבר אותו לPS3 .
אם לא היה כך לא הייתי מוצא את עצמי מתעניין בסטרימר יעודי לבית במקום ה...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

rami691 כתב:ידידי .
א ) NETFLIX לא עובד מחוץ לארה"ב

עובד, כל מה שאתה צריך זה שרת פרוקסי טוב. במפגש הפורום האחרון פגשתי משתמש שסיפר לי שהוא הצליח לעשות סטרימינג מ HULU כך.

ב. ) יעודו של הסטרימר היא להעביר כל חומר וידאו למסך הטלוויזיה ולא להיות שוטר . ראה כל הביקורות על הסטרימרים שבאתר. לא ראיתי שמישהו דיבר על חוקיות הקבצים.

מי אמר שה PS3 זה סטרימר?

ג. ) ה PS3 עובד ב FAT32 ולא ב NTFS כך שלא ניתן לחבר כל מדיה המסוגלת להריץ ולאכסן סרטי HD או בלו ריי.

שוב - סרטים חוקיים לא מגיעים במדיות NTFS. כיום תוכן HD חוקי אפשר להשיג או מדיסק בלוריי (שה PS3 מנגן), או מסטרימינג מהרשת (HULU ונטפליקס שיש ב PS3) או מכבלים/לוויין. כל מקור אחר נחשב פיראטי.

ד . ) אם ה PS3 היה באמת משמש כ סטרימר לא היינו מקיימים את הדיון הזה ולא היו צצים בפטריות אחרי הגשם שאר הסטרימרים.

שוב, מי הצהיר שה PS3 הוא סטרימר? בנוסף, כל בעל סטרימר פה שלא משלה את עצמו יודע שרב אם לא כל התוכן שעובר בסטרימר שלו לא "כשר".

ה .) פירטים? סליחה עם כל הכבוד לך יש לי את הקונסולה מהיום שזה יצא וכפי שאני יודע יש לי רק משחקים חוקיים (כי לא ניתן אחרת) ואין שום קשר לחוקיות כי גם אם יש לך סרט סופר חוקי לא תוכל לחבר אותו לPS3 .

מי "מחבר" סרט חוקי? ממתי סרטים חוקיים "מחברים"? רק תוכן פיראטי מגיע בצורה שאתה מתאר. גם לי יש PS3 כבר שנים (השני ברציפות האמת) וגם אני קונה רק משחקים חוקיים, מצד שני סרטים וסדרות אני מוריד מהרשת. את ההזרמה אני עושה ממחשב שמחובר למערכת ולא מה PS3 כי אני יודע שתוכן כמו שאני צופה בו לא אידיאלי לניגון דרך ה PS3.

אם לא היה כך לא הייתי מוצא את עצמי מתעניין בסטרימר יעודי לבית במקום ה...

פה אני מסכים איתך. אם אתה רוצה לצפות בתוכן HD פיראטי, סטרימר הוא אכן פיתרון יותר יעיל. אם מדובר על תוכן חוקי, ה P3 הוא הפיתרון היותר יעיל (נגן בלוריי ואפשרויות סטרימינג)
...
בנוסף, להזכירך שסוני היא בעלת אולפן סרטים גדול שמפיק הרבה תוכן חוקי שמפרנס אותה, אין לה שום אינטרס לקדם את הפצת התוכן הפיראטי:

http://www.sonypictures.com/

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”