לקוח חדש ב-yes. הם באמת לא יכולים לעשות לי מחיר טוב יותר לערוצים ספורט1 2?
אני עומד לעבור מהוט ליס.
היה לי פגישה עם הנציג - וסה"כ אני די מרוצה.
230 שקל על ממיר טוטאל כל ערוצי HD וכל החבילות.
עכשיו אני ממש רוצה את החבילה של ספורט 1 ו-2 , אבל היא עולה 60 שקל בערך.
הנציג אומר שאין מצב שהוא יכול לעשות אפילו הנחה כי זה ערוצים חיצוניים.
הוא באמת לא יכול? או שכדאי לי להתעקש איתם?
היה לי פגישה עם הנציג - וסה"כ אני די מרוצה.
230 שקל על ממיר טוטאל כל ערוצי HD וכל החבילות.
עכשיו אני ממש רוצה את החבילה של ספורט 1 ו-2 , אבל היא עולה 60 שקל בערך.
הנציג אומר שאין מצב שהוא יכול לעשות אפילו הנחה כי זה ערוצים חיצוניים.
הוא באמת לא יכול? או שכדאי לי להתעקש איתם?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה מה שגם אני שואל ומאוד מוזר לי,אני מניח שהוא יכול לתת לך את הערוצים הנ"ל לאיזה חודש-חודשיים חינם ואז זה יעלה לך 55 ש"ח או משהו כזה ל2 הערוצים,ד"א הערוצי HD כוללים גם את הערוצי פרימיום של הHD?[ספורט5HD ופוקס ויורוספורטHD?]?
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
מניסיון!
אתה באמת חושב שקיבלת 11 ערוצי HD? ברוך הבא למועדון המאוכזבים.
תקבל ממיר HD אבל ערוץ ספורט 5 HD סגור - לא נותנים בחינם וגם FOX ספורט סגור.
אז איך בדיוק ספרת 11 ערוצי HD?
בדיוק מה שקרה לי, כבר באו לנתק והופיע נציג שהבטיח 11 ערוצי HD וממיר עם כל הערוצים פתוחים!
החלטתי להמשיך ב 215 ש"ח (ה 15 הנוספים הם למנוע התחייבות - ואני ממליץ גם לך להכניס את זה לחוזה!)
ואז למחרת הופיע הטכנאי התקין את הממיר ושאזם! פתאום אין לי 11 ערוצי HD חסרים לי 2 ערוצים - בשיחה
למוקד של YES התברר לי שלא ערוצים ולא עציצים! אדוני תשלם זה מה שהם אמרו - בנוסף בבירור עם הנציג
שהבטיח לי והיה אצלי בבית הוא לא זוכר שהוא הבטיח 11 ערוצי HD!
בקיצור תיזהר לך בקטנה! אתה הולך להכניס ספורט 1 ו 2 אבל מראש בחבילה הבסיסית תיזהר לא להידפק,
אני אישית אמרתי להם לבוא לקחת את הציוד שלהם ולעוף לי לאלף עזאזלים מהבית, אני עובר לעידן.
שקרנים בדיוק כמו HOT ולא יעזור כלום.
אז איך בדיוק ספרת 11 ערוצי HD?
בדיוק מה שקרה לי, כבר באו לנתק והופיע נציג שהבטיח 11 ערוצי HD וממיר עם כל הערוצים פתוחים!
החלטתי להמשיך ב 215 ש"ח (ה 15 הנוספים הם למנוע התחייבות - ואני ממליץ גם לך להכניס את זה לחוזה!)
ואז למחרת הופיע הטכנאי התקין את הממיר ושאזם! פתאום אין לי 11 ערוצי HD חסרים לי 2 ערוצים - בשיחה
למוקד של YES התברר לי שלא ערוצים ולא עציצים! אדוני תשלם זה מה שהם אמרו - בנוסף בבירור עם הנציג
בקיצור תיזהר לך בקטנה! אתה הולך להכניס ספורט 1 ו 2 אבל מראש בחבילה הבסיסית תיזהר לא להידפק,
אני אישית אמרתי להם לבוא לקחת את הציוד שלהם ולעוף לי לאלף עזאזלים מהבית, אני עובר לעידן.
שקרנים בדיוק כמו HOT ולא יעזור כלום.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: מניסיון!
חינם:kaplaey2 כתב:אתה באמת חושב שקיבלת 11 ערוצי HD? ברוך הבא למועדון המאוכזבים.
אז איך בדיוק ספרת 11 ערוצי HD?![]()
שקרנים בדיוק כמו HOT ולא יעזור כלום....
yesHD1
yesHD2
MGMHD
1HD
yes Drama HD
yes Action HD
National Geographic HD
yes Next HD
EuroSportHD
MTVNHD
סה"כ - 10
בתשלום:
Sport 1 HD
Sport 5HD
FoxSport HD
סה"כ 3
=
13 ערוצי HD.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מי אמר לך את זה?כולם יודעים שהם לוקחים 35 ש"ח על הערוץ הנ"ל אם אין לך את ערוצי הפרימיום שלהם[5+LIVE ו5+GOLD]ואם יש לך אותם אז תוסיף רק 15 ש"ח ותקבל את זה,יש משהו בדברייך אבל עד שיעשו את זה המשיח יגיע...asaf23 כתב:לא הגיוני שספורט 5 HD הוא פרימיום הרי ספורט 5 הוא בחבילת הבסיס. פנו למועצה לכבלים ולווין והערוץ ייפתח.
ספורט 1 HD הגיוני כיוון שספורט 1 לא כלול בבסיס....
אם שמתם לב גם כל המשחקים שמשודרים בHD ובערוצי הSD משודרים בספורט 5 הרגיל תמיד אז אתה צודק חלקית צריך שהרבה אנשים יעשו את זה ואז אולי המועצה תעשה משו בנידון...
אני לקוח יס, התנתקתי מהם ועכשיו אני מנסה להשיג מחיר טוב יותר ואולי לחזור,
הם נותנים לי:
ממיר טוטאל HD אחד
ועוד ממיר MAX רגיל בעלות של 10 ש"ח לחודש
עם ערוצי בסיס וה HD הבסיסיים
והכל בעלות של 265 ש"ח לחודש ומבחינתם זה או שאני לוקח את המחיר הזה או שאני יכול ללכת (פעמיים קיבלתי את אותה התשובה).
ביום רביעי הם אמורים לבוא לקחת את הציוד שלהם שכבר נותק מזמן.
מה עושים?
הם נותנים לי:
ממיר טוטאל HD אחד
והכל בעלות של 265 ש"ח לחודש ומבחינתם זה או שאני לוקח את המחיר הזה או שאני יכול ללכת (פעמיים קיבלתי את אותה התשובה).
מה עושים?
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

לפי דעתי בלבד! נותנים להם לבוא לקחת את הציוד שלהם (כמו שעשו אצלי) - סובלים כמה ימים בלי טלוויזיה, ובשיחה האחרונה שלך איתם פשוט תגיד להם שכשיהיה להם מחיר טוב שירשמו שאתה מעוניין.אני לקוח יס, התנתקתי מהם ועכשיו אני מנסה להשיג מחיר טוב יותר ואולי לחזור,
הם נותנים לי:
ממיר טוטאל HD אחד
מה עושים?...
אל דאגה! הסוכן שיגיע לאסוף את הציוד יציע לך הצעה שכבר לא תוכל לסרב לה (הוא קו ההגנה האחרון לפני ניתוק ויש לו יותר כוח מהחברה שיושבים בטלמרקטינג - והוא גם מקבל עמלות על כל אחד שהוא משאיר מחובר)
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
5HD הוא המקביל לספורט 5 - הפתוח לכולם, אך הוא כמו 5+ שהוא אינו פרמיום אך בכל זאת בתשלום, כל העניין של ערוצי ספורט5 זה פשוט ביזיון, כרגע הם פתוחים אצלי רק בגלל הליגות שיש, בסוף השנה אני תמיד מבטל, לוקח יותר מדי כסף המניאקים.asaf23 כתב:לא הגיוני שספורט 5 HD הוא פרימיום הרי ספורט 5 הוא בחבילת הבסיס. פנו למועצה לכבלים ולווין והערוץ ייפתח.
ספורט 1 HD הגיוני כיוון שספורט 1 לא כלול בבסיס....
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

טעות!
הא! זה מה שאתה חושב! זה זמני תסתכל בכוכביות הקטנות והנחמדות ב YES!אני מקבל את FOX SPORTS HD בלי תוספת תשלום!...
ידידי כרגע בגלל שאתה משלם על ערוץ 5HD אתה מקבל גם את FOX - עם דגש על כרגע!
*** חינם ללקוחות ספורט HD5 עד להודעה חדשה.
כלומר מחר בבוקר ידידי היקר, הם יכולים להוריד לך את הערוץ ולהתחיל לבקש כסף עליו!
השטן מצוי בפרטים הקטנים!