I9000 מסלקום, האם כדאי?
-
iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
טוב, לא היה הכי צפוי אבל...
הלכתי היום לסלקום ופלאפון בשביל לראות מה האפשרויות שלי אצלהם מאחר וההתחייבות שלי באורנג' נגמרת עכשיו
סלקום הציעו לי די די מעניין
חבילת סטודנט עם 400 "יחידות" (SMS או שיחה) + 500 מגה בחודש + הI9000 ב 130 ש"ח לחודש
נשמע לי די טוב יחסית לעובדה שעכשיו באורנג אני משלם באזור ה90~100 די קבוע
מה מצחיק בכל הסיפור? הבאתי את הקפטיבייט שלי רק לפני חודש, עדיין לא יצא לי כמעט להשתמש בו בגלל כל נושא החלפת הרומים ואני עדיין עם הנקסוס (כן, מגיע מצב שבו לבן אדם יש 3 מכשירים במקביל כנראה)
מה דעתכם? להחליף לסלקום ולקחת את הI9000? או לא לבזבז כוח ולהישאר עם הקפטיבייט באורנג
הלכתי היום לסלקום ופלאפון בשביל לראות מה האפשרויות שלי אצלהם מאחר וההתחייבות שלי באורנג' נגמרת עכשיו
סלקום הציעו לי די די מעניין
חבילת סטודנט עם 400 "יחידות" (SMS או שיחה) + 500 מגה בחודש + הI9000 ב 130 ש"ח לחודש
נשמע לי די טוב יחסית לעובדה שעכשיו באורנג אני משלם באזור ה90~100 די קבוע
מה מצחיק בכל הסיפור? הבאתי את הקפטיבייט שלי רק לפני חודש, עדיין לא יצא לי כמעט להשתמש בו בגלל כל נושא החלפת הרומים ואני עדיין עם הנקסוס (כן, מגיע מצב שבו לבן אדם יש 3 מכשירים במקביל כנראה)
מה דעתכם? להחליף לסלקום ולקחת את הI9000? או לא לבזבז כוח ולהישאר עם הקפטיבייט באורנג
-
iakovl
- חבר מכור קשה

אני יכול, לא התוכנית המקורית (די אוהב את העיצוב שלו לעומת הI9000) אבל גם איש לא חשב שיהיו דילים טובים כמו זה
הכי מצחיק הוא שניצלתי את יום שישי השחור בשביל להזמין לו מגן גוף טוב מotterbox
הכי מצחיק הוא שניצלתי את יום שישי השחור בשביל להזמין לו מגן גוף טוב מotterbox
-
iakovl
- חבר מכור קשה

אם אתה סטודנט אתה הולך ומדבר איתם
בכל מקרה, קיבלתי הצעה נגדית של אורנג
250 דקות שיחה + 250 הודעות + גלישה 1 גיגה + איפון 4 (כן אני יודע, לא לפחד אני לא עובר לצד האפל) ב120 ש"ח
עד כמה שאני מבין אני יכול לקחת את זה וזה לא יזיז לחשבון החודשי שלי ואני אוכל למכור את האיפון באזור ה3300~3500 בכיף (תקנו אותי אם אני טועה)
כי באמת בסופו של דבר באמת יש לי את הקפטיבייט, SGS לכל דבר ועניין... לא חייב להתעקש על I9000
250 דקות שיחה + 250 הודעות + גלישה 1 גיגה + איפון 4 (כן אני יודע, לא לפחד אני לא עובר לצד האפל) ב120 ש"ח
עד כמה שאני מבין אני יכול לקחת את זה וזה לא יזיז לחשבון החודשי שלי ואני אוכל למכור את האיפון באזור ה3300~3500 בכיף (תקנו אותי אם אני טועה)
כי באמת בסופו של דבר באמת יש לי את הקפטיבייט, SGS לכל דבר ועניין... לא חייב להתעקש על I9000
-
iakovl
- חבר מכור קשה

הייתי הולך על ההצעה של אורנג'.
מכיוון שלאייפון יש שוק יותר חזק בארץ, אתה יכול למכור אותו במחיר מצויין ולצאת ברווח ענק.
הנושא הזה גרם לי לבדוק שוב את החבילות שלי, ולראות אם אפשר לקחת איזה אייפון 4 ולמכור אותו
מכיוון שלאייפון יש שוק יותר חזק בארץ, אתה יכול למכור אותו במחיר מצויין ולצאת ברווח ענק.
הנושא הזה גרם לי לבדוק שוב את החבילות שלי, ולראות אם אפשר לקחת איזה אייפון 4 ולמכור אותו
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שוק? למה זה מזדה?ariel-ro כתב:הייתי הולך על ההצעה של אורנג'.
הנושא הזה גרם לי לבדוק שוב את החבילות שלי, ולראות אם אפשר לקחת איזה אייפון 4 ולמכור אותו...
אני מניח שסיימת התחייבות אם קיבלת הצעה כזאת. מקנאiakovl כתב:בכל מקרה, קיבלתי הצעה נגדית של אורנג
כי באמת בסופו של דבר באמת יש לי את הקפטיבייט, SGS לכל דבר ועניין... לא חייב להתעקש על I9000...
היום למדתי לקח חשוב: לא חשוב כמה זה משתלם בסופו של מסע מפרך של שלוש שנים, אני לא קונה יותר מכשירים מרשת סלולרית. אני עדיין משלם (ואמשיך עד ינואר 2012) על NOKIA N95, ענתיקה במונחים של היום. מה לעזאזל אני אמור לעשות עד אז? קיצר, נחסוך ונקנה בחנות.
(הסיבות בת'רד השני על הSGS וסלקום)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

כנראה עבדו עליך.iakovl כתב:400 יחידות של דקות שיחה או SMS + חבילת גלישה של 500 מגה + הSGS במחיר של 130 ש"ח...
כי דיברתי איתם.
המבצע הוא 170 שקל בחודש ל 300MB ל 400 יחידות.
התחייבות לשנה וחצי - צריך לשלם על המכשיר 69 שקל לחודש שלוש שנים.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

הלכתי לסלקום
שים לב לחשבון:
160 שקל חודשי
+10 שקל חבילת גלישה 300 מגה/ דור 3
-25 שקל למדברים בין 99-199 שקל (כי עברתי מחברה אחרת)
-20 שקל לשנה לסטודנט
125 שקל
אחרי שנה
135 שקל
אחרי ה 400 דקות
חריגה בדקת שיחה: 51 אג'
חריגה ב SMS 57 אג'
ל SGS עולה 69 שקל לחודש ל3 שנים
אבל יש זיכוי מלא אם אתה מתוכנית
שים לב לחשבון:
160 שקל חודשי
+10 שקל חבילת גלישה 300 מגה/ דור 3
-25 שקל למדברים בין 99-199 שקל (כי עברתי מחברה אחרת)
-20 שקל לשנה לסטודנט
125 שקל
אחרי שנה
135 שקל
אחרי ה 400 דקות
חריגה בדקת שיחה: 51 אג'
חריגה ב SMS 57 אג'
ל SGS עולה 69 שקל לחודש ל3 שנים
אבל יש זיכוי מלא אם אתה מתוכנית
-
iakovl
- חבר מכור קשה

תקן אותי אם אני טועה אבל בעצם אתה אומר שההצעה שנתנו לי היא בהבדל של 5 ש"ח לעומת החשבון שלך ואחרי שנה 15 ש"ח...
סכום חודשי זניח יחסית שהנציג שדיברתי איתו יכול היה כנראה להוריד באישור מול גורם בכיר יותר, לא? או שאני טועה?
סכום חודשי זניח יחסית שהנציג שדיברתי איתו יכול היה כנראה להוריד באישור מול גורם בכיר יותר, לא? או שאני טועה?