שידורי Yes במקרן
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שמתי לב שבשידורי Yes במקרן התמונה לא בפריסה מקסמילית של 16:9.
מה הכוונה, בשידורי sport 5HD המקרן משדר בפריסה מקסימלית על המסך אבל אם אני רואה ערוץ 2 היחס נשאר 16:9 אבל המקרן מקטין קצת את המסך ונשארים שוליים לבנים.
פרסומות בדרך כלל מופיעות על כל המסך אבל שידורים רגילים לא.
למה זה קורה? ואייך אפשר לתקן את זה?
כמו כן אם מישהו יכול להמליץ אייך למזער את המריחה שיש בשידור בזמן שידורי ספורט שהם לא HD.
מדובר במקרו אפסון 8500.
מה הכוונה, בשידורי sport 5HD המקרן משדר בפריסה מקסימלית על המסך אבל אם אני רואה ערוץ 2 היחס נשאר 16:9 אבל המקרן מקטין קצת את המסך ונשארים שוליים לבנים.
פרסומות בדרך כלל מופיעות על כל המסך אבל שידורים רגילים לא.
למה זה קורה? ואייך אפשר לתקן את זה?
כמו כן אם מישהו יכול להמליץ אייך למזער את המריחה שיש בשידור בזמן שידורי ספורט שהם לא HD.
מדובר במקרו אפסון 8500.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
ערוץ 2 אינו משדר ב 16:9 אלא ב 4:3, אבל חלק מהתוכניות משודרות ב LETTER BOX ולכן התמונה הלא מלאה. אם זה ממש מפריע לך, אתה יכול להעביר למצב זום.
לגבי שידורי הספורט שהם לא ב HD, הם בדרך כלל כל כך גרועים ששום דבר שתעשה לא יצליח לשפר את זה
לגבי שידורי הספורט שהם לא ב HD, הם בדרך כלל כל כך גרועים ששום דבר שתעשה לא יצליח לשפר את זה
נערך לאחרונה על ידי ride ב 29/11/2010 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
שידורים שהם לא ב-hd, לא נכנסים אליי הביתה. חד וחלק !ride כתב:ערוץ 2 אינו משדר ב 16:9 אלא ב 4:3, אבל חלק מהתוכניות משודרות ב LETTER BOX ולכן התמונה הלא מלאה. אם זה ממש מפריע לך, אתה יכול להעביר למצב זום.
לגבי שידורי הספורט שהם לא ב HD, הם בדרך כלל כל כך גרועים ששום דבר שתעשה לא יצליח לשפר את זה...
אחרי שמתרגלים לשידור כדורגל (ולא רק) ברמה כל כך איכותית, קשה מאוד לחזור בחזרה.
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
חוץ מספורט 5 HD שנותן פיתרון לשידורי הספורט וגם ערוץ 1 HD רוב משחקי ליגת האלופות ומשחקי מכבי בחוץ משודרים ב SD. אני אישית לא מבין אייך אחרי שמתרגלים לראות סרטים/משחקים במסך אפשר לחזור לראות משחקים ב LCD, מהיום שיש לי מקרן ה LCD יצאה מהסלון! (אחותי שמחה לקבל אותהidan309 כתב:כבר יש לא מעט (אם אתה מוכן לשלם)
בשביל מה שאין המציאו את הפלזמה / LCD.
אין סיכוי שאני אבזבז שעות מנורה על תכני SD....
ולגבי שעת מנורה, אצלי זה לא שיקול, שתיגמר הנורה נקנה חדשה.