Klipsch quintet III Vs quintet IV
שלום,
אני מעוניין לרכוש את אחד מהסטים הנ"ל.
גירסא 3 יוצרה משנת 2005 וגירסא 4 מיוצרת משנת 2009.
ההבדלים בין הרמקולים:
סטליטים: גרסא 3 הכילה טוויטר מסוג Tractrix Horn בעוד החדשים עושים שימוש בטוויטר XT Micro Tractrix Horn (אין לי מושג מה ההבדלים).
ישנו גם הבדל cross over הישנים Satellite: 2800Hz Center: 2700Hz בזמן שהחדשים Satellite: 3700Hz
Center: 3100Hz
הם טוענים שהסט החדש בעל במה רחבה יותר ומפורט יותר.
ההבדל בסאב יותר מהותי..
הסאב הישן SUB-10 מכיל דרייבר של 10 אינטש והגברה של FTC Rated Power: 200 watts continuous @ 1% THD, Dynamic Power: 420 watts אמפליפייר BASH(r) digital hybrid
הסאב החדש SW-350 עושה שימוש בדרייבר של 8 אינטש והגברה של FTC Rated Power: 150 watts continuous @ 1% THD, Dynamic Power: 350 watts אמפליפייר Class D
על שניו נראה שהסאב החדש נחות מהישן.
אם לשפוט על פי הנתונים היבשים, איזו מן המערכות עדיפה?
אני קצת חושש לגבי הסאב שלא יספק את הסחורה.
אשמח לשמוע חוות דעת
ההבדלים בין הרמקולים:
סטליטים: גרסא 3 הכילה טוויטר מסוג Tractrix Horn בעוד החדשים עושים שימוש בטוויטר XT Micro Tractrix Horn (אין לי מושג מה ההבדלים).
ישנו גם הבדל cross over הישנים Satellite: 2800Hz Center: 2700Hz בזמן שהחדשים Satellite: 3700Hz
ההבדל בסאב יותר מהותי..
הסאב הישן SUB-10 מכיל דרייבר של 10 אינטש והגברה של FTC Rated Power: 200 watts continuous @ 1% THD, Dynamic Power: 420 watts אמפליפייר BASH(r) digital hybrid
הסאב החדש SW-350 עושה שימוש בדרייבר של 8 אינטש והגברה של FTC Rated Power: 150 watts continuous @ 1% THD, Dynamic Power: 350 watts אמפליפייר Class D
אשמח לשמוע חוות דעת
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
שמעת אותם? במידה ולא זו תהיה טעות לרכוש על סמך נתונים יבשים.בוננזה כתב:שלום,
ההבדלים בין הרמקולים:
ההבדל בסאב יותר מהותי..
אשמח לשמוע חוות דעת...
קליפש ידועים כרמקולים ,שלאורך זמן ,עושים כאבי ראש בגלל התדרים הגבוהים שלהם ,שפורצים החוצה בשיטפון צונאמי בלתי נשלט. יש האוהבים זאת ויש שלא ולכן אתה חייב לשמוע לפני שאתה רוכש.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
ואם מישהו יגיד לך שהישן נשמע יותר טוב מהחדש ומישהו אחר יגיד ההפך, או שכולם יגידו שהחדש טוב יותר. מה זה יתן לך?
אם כבר ההתלבטות בין שני הדגמים הנ"ל, אני לא חושב שזה סיפור ללכת ולשמוע אותם בעצמך.
בסופו של דבר אתה זה שתצטרך לחיות איתם, לא אף אחד אחר בפורום.
כמו istarmini אמר, לרמקולים של קליפש יש נטייה לגבוהים חזקים מידי, ויש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא.
אז לדעתי קודם כל תשמע לפחות זוג אחד של קליפש לדעת האם אתה אוהב את הסגנון.
אם כבר ההתלבטות בין שני הדגמים הנ"ל, אני לא חושב שזה סיפור ללכת ולשמוע אותם בעצמך.
בסופו של דבר אתה זה שתצטרך לחיות איתם, לא אף אחד אחר בפורום.
כמו istarmini אמר, לרמקולים של קליפש יש נטייה לגבוהים חזקים מידי, ויש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא.
אז לדעתי קודם כל תשמע לפחות זוג אחד של קליפש לדעת האם אתה אוהב את הסגנון.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
urik79,
בסדרות האלו הנטיה פחות מורגשת מהסדרות הגבוהות יותר.
אני הייתי הולך על הדגם החדיש יותר, למרות שלא שמעתי, אולם בעבר מאוד אהבתי את הצליל של ה III.
אגב לק"ב יש להם סדרות טובות הרבה יותר, שווה לבדוק, אלא אם מדובר בתקציב מוגבל.
אני הייתי הולך על הדגם החדיש יותר, למרות שלא שמעתי, אולם בעבר מאוד אהבתי את הצליל של ה III.
אגב לק"ב יש להם סדרות טובות הרבה יותר, שווה לבדוק, אלא אם מדובר בתקציב מוגבל.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
רק מחזק את מה שאמרתי. אם שמעת בעבר את סדרה III ואהבת אז יש סיכוי שתאהב גם את סדרה IV ולהבחין בין ההבדלים.crusader כתב:urik79,
אגב לק"ב יש להם סדרות טובות הרבה יותר, שווה לבדוק, אלא אם מדובר בתקציב מוגבל....
אבל אם לא שמעת אף פעם רמקולים של קליפש, איך תוכל לדעת מה עדיף? ובכלל האם אתה אוהב את הסאונד שלהם.