בעיה עם ימאהה RX-V863 - עדכון: נפתר
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
אחרי פירוק והכנה מחדש של כל החיבורים מאחורי הרסיבר, כנראה חיברתי משהו לא בסדר הנכון
אני זוכר שהיה לחיצה בשלט שעושה צליל TEST ומציגה בתצוגה את הרמקולים הנבדקים אחד אחד.
משום מה אני מצאתי בתפריט רק את ה-TEST TONE ב-BASIC MENU ומה שקורה זה ששומעים את הרמקולים אבל אין תצוגה של מה שנבדק, רק ON ו-OFF לצליל.
מישהו זוכר מה צריך להפעיל בתפריט כדי לקבל את ההדמייה?
תודה רבה
אני זוכר שהיה לחיצה בשלט שעושה צליל TEST ומציגה בתצוגה את הרמקולים הנבדקים אחד אחד.
משום מה אני מצאתי בתפריט רק את ה-TEST TONE ב-BASIC MENU ומה שקורה זה ששומעים את הרמקולים אבל אין תצוגה של מה שנבדק, רק ON ו-OFF לצליל.
מישהו זוכר מה צריך להפעיל בתפריט כדי לקבל את ההדמייה?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 06/12/2010 20:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
המסך עובד ומחובר אליו יציאת ה HDMI מהרסיבר?
ה OSD ברסיבר מכוון ל ON?
תצוגת OSD אחרת כן נצפית מעל המסך?
ה OSD ברסיבר מכוון ל ON?
תצוגת OSD אחרת כן נצפית מעל המסך?
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ה-OSD מוצג
מה שאני לא מצליח לראות זה כשאני עושה TEST TONE אז לראות את ההדמיה של הרמקולים וכל פעם אחד אחר מהבהב ומשמיע קול, ככה ישר אני יודע אם בסדר או לא
תמונה דומה:
מה שאני לא מצליח לראות זה כשאני עושה TEST TONE אז לראות את ההדמיה של הרמקולים וכל פעם אחד אחר מהבהב ומשמיע קול, ככה ישר אני יודע אם בסדר או לא
תמונה דומה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מישהו, משהו? הצילו?
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
ס-ג ימהה תל אביב?
- ofer1973
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

טוב, יצאתי קצת אהבל...
המהדרין יאמרו "הרבה אהבל" (אשתי למשל חושבת ככה, וזה אפילו לא קשור לרסיבר...
)
התצוגה בטלויזיה אמנם לא מציגה את הרמקולים מהבהבים (כמו ב-RX-V800 למשל), אבל הם כן מוצגים בתצוגה של הרסיבר...
המהדרין יאמרו "הרבה אהבל" (אשתי למשל חושבת ככה, וזה אפילו לא קשור לרסיבר...
התצוגה בטלויזיה אמנם לא מציגה את הרמקולים מהבהבים (כמו ב-RX-V800 למשל), אבל הם כן מוצגים בתצוגה של הרסיבר...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
אז הנושא לא נפתר, פשוט אתה מסתכל ב VFD של הרסיבר במקום המסך שעדיין משום מה לא מציג OSD.
אני חייב לציין כי גם אני נתקל בבעיות דומות של OSD שלא מופיע על המסך עם 2 רסיברים שונים של ימהה - ושני מסכים שונים.
אני חייב לציין כי גם אני נתקל בבעיות דומות של OSD שלא מופיע על המסך עם 2 רסיברים שונים של ימהה - ושני מסכים שונים.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10121
כמו שזיו אמר, הOSD עדיין לא עובד..
בשלט יש כפתור של DISPLAY צד ימין באמצע, לחיצה ראשונה עליו יראה לך OSD מלא, לחיצה שניה OSD חלקי, לחיצה שלישית מכבה את הOSD, לחץ עליו על מנת להפעיל את התצוגה..
בשלט יש כפתור של DISPLAY צד ימין באמצע, לחיצה ראשונה עליו יראה לך OSD מלא, לחיצה שניה OSD חלקי, לחיצה שלישית מכבה את הOSD, לחץ עליו על מנת להפעיל את התצוגה..
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

סבבה.
תודה רבה, אני אבדוק
תודה רבה, אני אבדוק