מבקש המלצה למטחנה
על פניו (לפי מה שקראתי באתר של קדמה), עושה רושם שה I2 עובדת יותר מהר (יותר סל"ד) והמיכל פולים יותר גדול מהמיני (600 ג"ר לעומת 250 ג"ר). לגבי הלהבים, לשתיהן להבים של 38 מ"מ - אז חוץ מניסיון בשימוש (אני מניח שיש כאן בפורום כאלה שניסו את שתיהן ויכולים להצביע על הבדלים) אין הבדל מהותי בין השתיים מבחינת איכות הטחינה.
לגבי המחיר, איפה ראית מחיר כמעט זהה לשתיהן? אני רואה כאן הבדל של בערך 500 ש"ח..
לגבי המחיר, איפה ראית מחיר כמעט זהה לשתיהן? אני רואה כאן הבדל של בערך 500 ש"ח..
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
שים לב שמטחנות ה i2 שמסתובבות בשוק הן מדגמים ישנים.
אנו מייבאים את ASCASO בשנה וחצי האחרונות ודגם זה לא הובא ביבוא שלנו.
מטחנת iMini זהה מבחינה פנימית למטחנת i2 - אותו המנוע ואותן הסכינים.
בברכה,
גלעד - אינטרפרק קפה
אנו מייבאים את ASCASO בשנה וחצי האחרונות ודגם זה לא הובא ביבוא שלנו.
מטחנת iMini זהה מבחינה פנימית למטחנת i2 - אותו המנוע ואותן הסכינים.
בברכה,
גלעד - אינטרפרק קפה
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
יש לי מטחנת iMini, ויש לה קטע קצת מעצבן: קפה טחון נשאר בתוך המשפך.
זה סתם מעצבן, כי כל מכה קטנה שהמכונה מקבלת, כל תזוזה הכי קטנה, קפה טחון יוצא משם ונופל על המכונה/שיש.
תצרף לזה את העובדה שאין למטחנה מגש נשלף לאיסוף הקפה הטחון... אבל זה אני. (או יותר נכון אשתי...)
חוץ מזה עושה את העבודה.
זה סתם מעצבן, כי כל מכה קטנה שהמכונה מקבלת, כל תזוזה הכי קטנה, קפה טחון יוצא משם ונופל על המכונה/שיש.
תצרף לזה את העובדה שאין למטחנה מגש נשלף לאיסוף הקפה הטחון... אבל זה אני. (או יותר נכון אשתי...)
חוץ מזה עושה את העבודה.
התכוונתי למבצע הזה
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~727~30~0.htm
המחיר מאוד קרוב.
ההבדל היחיד שאני רואה - מידות מעט יותר גדולות, ומיכל פולים גדול באופן משמעותי.
האם גודל מיכל הפולים הוא רק עניין של העדפה אישית, או שיש לזה משמעות אמיתית כלשהי?
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~727~30~0.htm
המחיר מאוד קרוב.
ההבדל היחיד שאני רואה - מידות מעט יותר גדולות, ומיכל פולים גדול באופן משמעותי.
האם גודל מיכל הפולים הוא רק עניין של העדפה אישית, או שיש לזה משמעות אמיתית כלשהי?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
המבצע הזה נמצא שם לפחות שנתיים כבר 
בדוק איתם שהוא עדיין רלוונטי.
כפי שרשמו לך, ההבדל הוא במנוע, מיכל הפולים וכו' - אבל אין הבדל באיכות הטחינה, כי מדובר בדיוק באותו המכלול.
אין משמעות לגודל מיכל הפולים, למעט נוחות. בכל אופן, המיכל של ה-i-mini הוא מספיק גדול ונוח.
אני יודע שב-I2 יש ענין כזה שאפשר להפעיל אותה רק עם הטיימר - אין כפתור ON/OFF פשוט (כמו באיבריטל). לי זה נראה מאוד לא נוח.
איך זה ב-i-Mini?
בדוק איתם שהוא עדיין רלוונטי.
כפי שרשמו לך, ההבדל הוא במנוע, מיכל הפולים וכו' - אבל אין הבדל באיכות הטחינה, כי מדובר בדיוק באותו המכלול.
אין משמעות לגודל מיכל הפולים, למעט נוחות. בכל אופן, המיכל של ה-i-mini הוא מספיק גדול ונוח.
אני יודע שב-I2 יש ענין כזה שאפשר להפעיל אותה רק עם הטיימר - אין כפתור ON/OFF פשוט (כמו באיבריטל). לי זה נראה מאוד לא נוח.
איך זה ב-i-Mini?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
1. צלוחית מתחת תפתור הבעיהmaoravni כתב:יש לי מטחנת iMini, ויש לה קטע קצת מעצבן: קפה טחון נשאר בתוך המשפך.
חוץ מזה עושה את העבודה....
2. גם ניעור קל אחררי הטחינה
סביר להניח שזה קשור גם לקפה בו אתה משתמש.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הקפה התקוע במשפך אופייני גם למטחנות אחרות כמו האיבריטל ולא צריך להתרגש מזה.
אני חושב שעדיף ללכת על המיני, היא ממש חמודה וקומפקטית וגם עדיף לך הופר קטן של 200 גר' בבית ולא גדול של 600.
בנוסף אם גלעד אומר לך שה I2 היא לא יבוא מסודר שלו, צריך לבדוק טוב מי נותן את האחריות (אפילו שמדובר במוצר דיי אמין).
המיני טוחנת נהדר, השתמשתי בה במפגש האחרון אצל קאסטלו ולא זכור לי שהיה טיימר אלא טחינה ע"פ דרישה (לחיצה עם ה PF על הלחצן בחזית).
אני חושב שעדיף ללכת על המיני, היא ממש חמודה וקומפקטית וגם עדיף לך הופר קטן של 200 גר' בבית ולא גדול של 600.
בנוסף אם גלעד אומר לך שה I2 היא לא יבוא מסודר שלו, צריך לבדוק טוב מי נותן את האחריות (אפילו שמדובר במוצר דיי אמין).
המיני טוחנת נהדר, השתמשתי בה במפגש האחרון אצל קאסטלו ולא זכור לי שהיה טיימר אלא טחינה ע"פ דרישה (לחיצה עם ה PF על הלחצן בחזית).