לוח שידורים לא זמין במדיה סנטר
-
zohar22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
שלום.
לפני כמה ימים התחלתי להשתמש במדיה סנטר, הכל עבד טוב כמה ימים רצופים ללא שום תקלות,
הלוח שידורים היה מעודכן וטוב בכל הערוצים כמו שצריך.
כמה ימים לאחר מכן ראיתי 2,3 ערוצים שהלוח שידורים שלהם לא זמין, חשבתי שזו בעיה זמנית והתעלמתי מכך,
מאז בכל יום אני מגלה שיש עוד ועוד ערוצים שהלוח שידורים שלהם לא זמין.
ניסיתי לעשות במדיה סנטר עדכון לוח שידורים, העדכון הורד בהצלחה אך עדיין הלוח השידורים לא מתעדכן,
בדקתי את ההגדרות של השעה והתאריך והם תקינים.
משהו מכיר את הבעיה הזו ויכול לעזור לי לתקן אותה, אני כבר די מיואש.
תודה.
לפני כמה ימים התחלתי להשתמש במדיה סנטר, הכל עבד טוב כמה ימים רצופים ללא שום תקלות,
הלוח שידורים היה מעודכן וטוב בכל הערוצים כמו שצריך.
כמה ימים לאחר מכן ראיתי 2,3 ערוצים שהלוח שידורים שלהם לא זמין, חשבתי שזו בעיה זמנית והתעלמתי מכך,
מאז בכל יום אני מגלה שיש עוד ועוד ערוצים שהלוח שידורים שלהם לא זמין.
ניסיתי לעשות במדיה סנטר עדכון לוח שידורים, העדכון הורד בהצלחה אך עדיין הלוח השידורים לא מתעדכן,
בדקתי את ההגדרות של השעה והתאריך והם תקינים.
משהו מכיר את הבעיה הזו ויכול לעזור לי לתקן אותה, אני כבר די מיואש.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
ברוך הבא לפורום!
זוהי ככל הנראה תחזוקה לקוייה של השרתים של מיקרוסופט בעצמם. זה קורה מדי פעם, לא נשמע לי כמו בעייה אצלך.
זוהי ככל הנראה תחזוקה לקוייה של השרתים של מיקרוסופט בעצמם. זה קורה מדי פעם, לא נשמע לי כמו בעייה אצלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
zohar22
-
- חבר שרק התחיל

אני מקווה שזו באמת בעיה שלהם, אבל זה הגיוני שזה קורה כל יום לעוד כמה ערוצים?pixies כתב:ברוך הבא לפורום!
זוהי ככל הנראה תחזוקה לקוייה של השרתים של מיקרוסופט בעצמם. זה קורה מדי פעם, לא נשמע לי כמו בעייה אצלך....
וכמה זמן בערך לוקח להם לסדר את זה? אני משתמש חדש במדיה סנטר בגלל זה אני שואל את השאלות האלו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קורה להם פעם בכמה חודשים, וזה נע בין כמה ימים לשבועות בודדים.
- Kotlicki
-
- חבר פעיל

- תגובות: 82
ממליץ לך לעבור לעבוד עם MegaEPG שמסוגל להביא מידע ממספר מקורות.
בהצלחה.
בהצלחה.
-
zohar22
-
- חבר שרק התחיל

MegaEPG הבנתי לא תומך ב-windows 7, או שאני טועה?Kotlicki כתב:ממליץ לך לעבור לעבוד עם MegaEPG שמסוגל להביא מידע ממספר מקורות.
בהצלחה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

MegaEPG לא תומך ב-7MC, אבל אפשר להפעיל אותו ב-Windows 7 להוצאת קובץ XML.
-
zohar22
-
- חבר שרק התחיל

יש מדריך שאפשר ללמוד איך לעשות זאת?pixies כתב:MegaEPG לא תומך ב-7MC, אבל אפשר להפעיל אותו ב-Windows 7 להוצאת קובץ XML....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש מדריך המסביר איך מתקינים MegaEPG שיוציא קובץ XML במדריך להתקנת GBPVR (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום).
את השלב של ההמרה מ-XML לפורמט של ה-7MC עושים עם תוכנה שנקראת Big Screen EPG והיא לא חינמית.
את השלב של ההמרה מ-XML לפורמט של ה-7MC עושים עם תוכנה שנקראת Big Screen EPG והיא לא חינמית.