שאלה לגבי xstreamer
-
uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
היי
אני שוב מקנפג xstreamer לידידה , לאחר שהצלחתי לקנפג גו''קבוקס לידידה הקודמת (שלה היה הארד דיסק פנימי בסטרימר) , במקרה זה אני לא מצליח (בסטרימר הזה יש דיסק חיצוני ואין פנימי)
בקיצור האם כדי להפעיל Xtreamer Media Jukebox - XMJ אני חייב דיסק פנימי ?
אני שוב מקנפג xstreamer לידידה , לאחר שהצלחתי לקנפג גו''קבוקס לידידה הקודמת (שלה היה הארד דיסק פנימי בסטרימר) , במקרה זה אני לא מצליח (בסטרימר הזה יש דיסק חיצוני ואין פנימי)
בקיצור האם כדי להפעיל Xtreamer Media Jukebox - XMJ אני חייב דיסק פנימי ?
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
לא חייב דיסק פנימי.
יכול לעבוד על כל דיסק שמחובר ב USB או ברשת.
יכול לעבוד על כל דיסק שמחובר ב USB או ברשת.
-
uris
-
- מורעל האתר

אבל כשאני נכנס לmoviejukebox אני מקבל הודעת nohdd וחוזר לתפריט הראשי....
קיצור נראה לי שחייב דיסק פנימי או דיסק usb נוסף כדי הסטרימר יכתוב עליו את הקבצים ....אני צודק ?
האם אפשר דיסק און קי ? כל דיסק און קי? גודל?
קיצור נראה לי שחייב דיסק פנימי או דיסק usb נוסף כדי הסטרימר יכתוב עליו את הקבצים ....אני צודק ?
האם אפשר דיסק און קי ? כל דיסק און קי? גודל?
-
uris
-
- מורעל האתר

help בבקשה....אני עובד על זה עכשיו ורוצה ללכת לישון!
תודה
תודה
-
uris
-
- מורעל האתר

טוב ....התייאשתי הלכתי לישון ...אולי עד הבוקר תגיע הישועה .
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
אין בעיה עם דיסק חיצוני בלבד, אצלי זה עובד ככה. גם לי היתה ההודעה הזאת בהתחלה, זה נפתר אחרי ביצוע שחזור הגדרות יצרן בתפריט SYSTEM וכיבוי עם ניתוק מתח. תתחבר עם המחשב לסטרימר ותוודא שהדיסק החיצוני מקבל את השם sda1 אם לא - תנתק אותו, תכבה ותדליק מחדש ותנסה לחבר ליציאת USB השניה.
- amitg1304
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
אפליקציית ה- XJB חייבת לרוץ מתוך התקן זכרון מסוים.
אפשר באמצעות דיסק פנימי / דיסק חיצוני / disk on key. עקרונית כל disk on key אמור לעשות את העבודה, למרות שבפורום הרשמי נמסר כי אם נתקלים בבעיות - העדיפות היא לאחד בעל קיבולת קטנה או שווה ל- 2 GB.
אפשר באמצעות דיסק פנימי / דיסק חיצוני / disk on key. עקרונית כל disk on key אמור לעשות את העבודה, למרות שבפורום הרשמי נמסר כי אם נתקלים בבעיות - העדיפות היא לאחד בעל קיבולת קטנה או שווה ל- 2 GB.
-
uris
-
- מורעל האתר

ככה חשבתי , מצוין .תודה.amitg1304 כתב:אפליקציית ה- XJB חייבת לרוץ מתוך התקן זכרון מסוים.
אפשר באמצעות דיסק פנימי / דיסק חיצוני / disk on key. עקרונית כל disk on key אמור לעשות את העבודה, למרות שבפורום הרשמי נמסר כי אם נתקלים בבעיות - העדיפות היא לאחד בעל קיבולת קטנה או שווה ל- 2 GB....
אכן עם dok של שני ג'גה כל העסק עובד...
אגב בתור בעל dvico 6500 שאני מאוד מרוצה ממנו ....אני חייב לציין שלמרות הדעה השלילית שהיתה לי על xstremer
דעתי השתנתה לטובה לאחר ששיחקתי איתו קצת ועם היכולות שלו...