קונסולה עבור ילד בן 6
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עכשיו יש את הקינקט אני אישית חושב שעדיף כבר ללכת על ה XBOX:
http://www.hometheater.co.il/vt128112.% ... %91-Kinect
הWII גם לילד בן 6 הוא לא משהוא במילים מעטות.
קונסולה פשוט לא רולוונטית יותר.
אין ספק שעם הקינקט והMOVE - אלא אם זה עניין של חסכון כלכלי - אין סיבה לקנות WII.
הWII מיושן עם משחקים שברובם מעליבים את האינטיליגנציה , גם של ילד בן 6.
קניתי בהשקה, ולולא ZELDA TWILIGHT PRINCESS וההבטחה לזלדה הבא - הקונסולה הזו ממזמן היתה עפה לי מהבית.
ללא שום ספק המוצר הטכנולוגי הגרוע ביותר והכי מלא הייפ שקניתי עד היום.
ליביו
קונסולה פשוט לא רולוונטית יותר.
אין ספק שעם הקינקט והMOVE - אלא אם זה עניין של חסכון כלכלי - אין סיבה לקנות WII.
הWII מיושן עם משחקים שברובם מעליבים את האינטיליגנציה , גם של ילד בן 6.
קניתי בהשקה, ולולא ZELDA TWILIGHT PRINCESS וההבטחה לזלדה הבא - הקונסולה הזו ממזמן היתה עפה לי מהבית.
ללא שום ספק המוצר הטכנולוגי הגרוע ביותר והכי מלא הייפ שקניתי עד היום.
ליביו
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
xbox עם קינקט
לי יש תאומים בני 4 עוד מעט.....משתגעים על זה.....
xbox לבד פחות עניין אותם (אין כל כך משחקים מתאימים לגיל הזה ) אבל מאז הקינקט הם מרוצים מאוד!
לגבי ה wii לא הייתי קונה בגלל שחייב שלט ובגלל הגרפיקה הנמוכה (יחסית).
נראה לי שxbox + קינקט משהו בסביבות 2000 שח ...טיפה יותר...
לי יש תאומים בני 4 עוד מעט.....משתגעים על זה.....
xbox לבד פחות עניין אותם (אין כל כך משחקים מתאימים לגיל הזה ) אבל מאז הקינקט הם מרוצים מאוד!
לגבי ה wii לא הייתי קונה בגלל שחייב שלט ובגלל הגרפיקה הנמוכה (יחסית).
נראה לי שxbox + קינקט משהו בסביבות 2000 שח ...טיפה יותר...
ווי לא כזה גרוע כפי שהוא מוצג פה, יש לו בהחלט את היתרונות שלו וטכנולוגית מגוחך שהמתחרים שלו מצליחים רק עכשיו להתחרות בו בגאון אחרי יותר מ- 4 שנים. מצד שני, אני מסכים שלהשקיע עכשיו ב- WII ניראה קצת מוזר גם כי הוא הכי מיושן בתחומו והגרפיקה שלו לא ניראת משהו על המסכים הדקים וגם בגלל שמתישהו בשנה וחצי הקרובות נינטנדו תוציא קונסולה שתשבור שוב את כל הכלים, כנראה שילוב של היכולות של ה- WII, מצלמה ותלת מימד.
בסופו של דבר תלוי מאוד מה משחקים וכמה רוצים לשחק וכנראה שכרגע XBOX הינה בחירה מועדפת, לגבי המהדורה השחורה בעקרון מדובר על תוספת של כמה גרושים ולא פער משמעותי במחיר, הצבע הוא הבדל היחיד מהמהדורה הרגילה.
בסופו של דבר תלוי מאוד מה משחקים וכמה רוצים לשחק וכנראה שכרגע XBOX הינה בחירה מועדפת, לגבי המהדורה השחורה בעקרון מדובר על תוספת של כמה גרושים ולא פער משמעותי במחיר, הצבע הוא הבדל היחיד מהמהדורה הרגילה.
עם כל הכבוד - רוב ה"חדשנות" של הWII היתה תיאורתית ביותר.
חוץ מזיהוי נפנופי ידיים (ואני בכוונה אומר נפנופיי ידיים ולא תנועה) זה לא עשה כלום.
רוב המשחקים שלו הם כנ"ל - לא יותר מגימיק שממצה את עצמו מהר מאוד והכל ברמה נמוכה מאוד.
אולי לפני 4 שנים זה היה רלוונטי - היום לא ממש.
בא נגיד שאני לא מכיר משהו שהWII אצלו עדין פעיל באמת , לעומת זאת אני לא מכיר משהו עם XBOX / PS3 שלא פעיל.
אצל רוב ההורים שאני מכיר שיש MOVE או קינקט - הילדים משתמשים בזה בעקביות , הWII מעלה אבק אחרי שמבינים שהSPORTS שלו זה חרטא.
ליביו
חוץ מזיהוי נפנופי ידיים (ואני בכוונה אומר נפנופיי ידיים ולא תנועה) זה לא עשה כלום.
רוב המשחקים שלו הם כנ"ל - לא יותר מגימיק שממצה את עצמו מהר מאוד והכל ברמה נמוכה מאוד.
בא נגיד שאני לא מכיר משהו שהWII אצלו עדין פעיל באמת , לעומת זאת אני לא מכיר משהו עם XBOX / PS3 שלא פעיל.
אצל רוב ההורים שאני מכיר שיש MOVE או קינקט - הילדים משתמשים בזה בעקביות , הWII מעלה אבק אחרי שמבינים שהSPORTS שלו זה חרטא.
ליביו
או שאתה מגזים או שאתה לא מכיר, אם מתייחסים ל-WII כקונסולה שיודעת להפעיל רק את ה- SPORTS ואתה מתייחס לקונסולות הראשוניות ללא תוסף ה- MOTION PLUS אז אתה צודק. אבל לאחר הכנסת חיישן התנועה הנוסף לא מדובר בנפנופי ידיים בכלל אלה בזיהוי תנועה די מדוייק, בהתחשב בעובדה שיש גם את ה- WII FIT ואם מתייחסים למשחקים שמנצלים את כלל היכולות של המערכת יש שם משחקים מהנים מאוד שמפעילים את כל הגוף. מרבית הילדים מפסיקים להשתמש ב- WII מהר מאוד מכיוון שמרבית הילדים משחקים משחקי יריות בגוף ראשון או משחקי שלטים שונים שבהם גם ככה לכל עניין התנועה אין משמעות.liviur כתב:עם כל הכבוד - רוב ה"חדשנות" של הWII היתה תיאורתית ביותר.
ליביו...
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש PS3 בבית והילד הגדול ( 4 וחצי ) מאוד אוהב לשחק בו עם מגבלות הזמן שנקבעו ע"י הרשות המבצעת והמחוקקת ( AKA אמא )
אני רק ממליץ לשים לב לרמת הקושי כדי למנוע תסכול - יש משחקים שהפסקתי לשים כי הם היו קשים מבחינת מוטוריקה או הבנת המטרה.
(יש מספר דמואים של משחקונים חינמיים שמתאימים - מרוצים פשוטים, SONIC וכדומה )
כמובן שכל משחק שכולל עריפת ראשים או סרסור בזונות הוא מחוץ לתחום
אני רק ממליץ לשים לב לרמת הקושי כדי למנוע תסכול - יש משחקים שהפסקתי לשים כי הם היו קשים מבחינת מוטוריקה או הבנת המטרה.
כמובן שכל משחק שכולל עריפת ראשים או סרסור בזונות הוא מחוץ לתחום
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני אמתין עם הסרסור לפחות עד כיתה ד (אפילו Butters לא התחיל לפני זה http://en.wikipedia.org/wiki/Butters'_Bottom_Bitch )sagyle כתב:חבל...סרסור בזונות יכול ללמד אותו עקרונות בסיסיים בהקמת עסק ומיקרוכלכלה- כלים שיעזרו לו בעתיד הכלכלי שלו....
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הבן שלי משחחק ב-PS3 מגיל 6 ומרוצה מאד.
עקף אותי ממזמן ביכולת המשחק.
איכות התמונה מדהימה.
לאחרונה הצטיידנו ב-MOVE והילד מאושר. משחר פינגפונג, סיף ועוד.
יש שפע של משחקים בזול בחנויות בבריטניה.
עקף אותי ממזמן ביכולת המשחק.
איכות התמונה מדהימה.
לאחרונה הצטיידנו ב-MOVE והילד מאושר. משחר פינגפונג, סיף ועוד.
יש שפע של משחקים בזול בחנויות בבריטניה.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תוכל לרשום באיזה משחקונים הבן שלך משחק? ושכמובן מתאימים לגילו?idanb כתב:לי יש PS3 בבית והילד הגדול ( 4 וחצי ) מאוד אוהב לשחק בו עם מגבלות הזמן שנקבעו ע"י הרשות המבצעת והמחוקקת ( AKA אמא )
כמובן שכל משחק שכולל עריפת ראשים או סרסור בזונות הוא מחוץ לתחום...
אני אנסה עם הבן שלי גם
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
משחקים שהבן שלי (בן 8 ) אוהב:
1. SONIC
2. כדורגל PES 2008
3. הארי פוטר לגו שנים 1-4
4. רצ'ט וקלאנק
5. COD4 (מלחמה)
6. ARMY OF TWO (מלחמה עם אפשרות למסך מפוצל - אנחנו משחקים ביחד)
7. פורמולה 1
8. SPIDERMAN
9. מירוצי שטח (שכחתי את השם)
את רובם הוא קיבל בין גיל 7-6.
את משחקי המלחמה קניתי בשנה האחרונה.
היה לו קשה פסיכולוגית בהתחלה אבל בסוף הוא התרגל.... (אני אשם )
1. SONIC
2. כדורגל PES 2008
3. הארי פוטר לגו שנים 1-4
4. רצ'ט וקלאנק
5. COD4 (מלחמה)
6. ARMY OF TWO (מלחמה עם אפשרות למסך מפוצל - אנחנו משחקים ביחד)
7. פורמולה 1
8. SPIDERMAN
9. מירוצי שטח (שכחתי את השם)
את רובם הוא קיבל בין גיל 7-6.
את משחקי המלחמה קניתי בשנה האחרונה.
היה לו קשה פסיכולוגית בהתחלה אבל בסוף הוא התרגל.... (אני אשם )
liorreem,
לא מפריע לך שבנך הרך השנים צועק לך ב-AoT "אבא, מלוכלך בשעה 3, דפוק לו אחד בראש!!"
liorb,
בכל אופן, לי אישית אין WII אבל לבן דודי הקטן בן ה-8 יש, והוא מת על המכונה הזאת כאילו שהיא גם מכינה לו שוקו חם ומחלקת סוכריות.
במחיר של 700-900 ש"ח אתה יכול לקנות ביד2 קונסולות מאובזרות עם משחקים והכל. זה לא כל כך הרבה כסף כך שגם אם בסופו של דבר זה לא מתאים לילד, אתה יכול למכור מחדש ולא לצאת בנזק גדול מדי.
השאלה החשובה היא האם הקונסולה מיעדת גם לך או לבוגרים אחרים, או רק לקטן. אם גם למבוגרים, אז לך על הXBOX או PS3.
לא מפריע לך שבנך הרך השנים צועק לך ב-AoT "אבא, מלוכלך בשעה 3, דפוק לו אחד בראש!!"
liorb,
בכל אופן, לי אישית אין WII אבל לבן דודי הקטן בן ה-8 יש, והוא מת על המכונה הזאת כאילו שהיא גם מכינה לו שוקו חם ומחלקת סוכריות.
במחיר של 700-900 ש"ח אתה יכול לקנות ביד2 קונסולות מאובזרות עם משחקים והכל. זה לא כל כך הרבה כסף כך שגם אם בסופו של דבר זה לא מתאים לילד, אתה יכול למכור מחדש ולא לצאת בנזק גדול מדי.
השאלה החשובה היא האם הקונסולה מיעדת גם לך או לבוגרים אחרים, או רק לקטן. אם גם למבוגרים, אז לך על הXBOX או PS3.