popcorn c-200 לא מוציא 1080P
שלום לכולם,
ברשותי C-200 של חברת popcorn מעודכן לקושחה האחרונה ביותר.
כמו כן, המכשיר מחובר ישירות ב-HDMI לפלזמה של פנסוניק V20.
כאשר אני מכוון את הסטרימר למצב יציאת וידאו AUTO , התמונה נעלמת לחלוטין וצריך לבחור מצב וידאו אחר על מנת לקבל תמונה.
כאשר אני מכוון את הסטרימר למצב יציאת וידאו 1080P , התמונה נעלמת לחלוטין וצריך לבחור מצב וידאו אחר על מנת לקבל תמונה.
אך כאשר אני מכוון את הסטרימר למצב יציאת וידאו 1080I, יש תמונה.
כמו כן, ברשותי מכשיר Blu-ray שמחובר גם כן לטלויזיה וללא שום בעייה מציג תכנים ב-1080P.
יש למישהו רעיון למה זה קורה?
תודה!
ברשותי C-200 של חברת popcorn מעודכן לקושחה האחרונה ביותר.
כמו כן, המכשיר מחובר ישירות ב-HDMI לפלזמה של פנסוניק V20.
כאשר אני מכוון את הסטרימר למצב יציאת וידאו AUTO , התמונה נעלמת לחלוטין וצריך לבחור מצב וידאו אחר על מנת לקבל תמונה.
כאשר אני מכוון את הסטרימר למצב יציאת וידאו 1080P , התמונה נעלמת לחלוטין וצריך לבחור מצב וידאו אחר על מנת לקבל תמונה.
אך כאשר אני מכוון את הסטרימר למצב יציאת וידאו 1080I, יש תמונה.
כמו כן, ברשותי מכשיר Blu-ray שמחובר גם כן לטלויזיה וללא שום בעייה מציג תכנים ב-1080P.
יש למישהו רעיון למה זה קורה?
תודה!
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
תקן הHDMI הוא תקן לא כ"כ מוצלח במונחים של תקשורת ספרתית, המחבר של הכבל עצמו הוא גם לא מציאה.
קרה לי כבר מקרה שקיבלתי קול ללא תמונה ולאחר שעות של שינוי הגדרות החלפתי כבל והכל נפתר.
1080P הוא הקצב הגבוה ביותר שהכבל אמור להעביר, אם הכבל פגום יש סיכוי ש1080P לא יעבוד אבל קצבים נמוכים יותר כן יעבדו.
קרה לי כבר מקרה שקיבלתי קול ללא תמונה ולאחר שעות של שינוי הגדרות החלפתי כבל והכל נפתר.
1080P הוא הקצב הגבוה ביותר שהכבל אמור להעביר, אם הכבל פגום יש סיכוי ש1080P לא יעבוד אבל קצבים נמוכים יותר כן יעבדו.
בתפריט של הפופקורן, באותו תת תפריט שבו בוחרים את הרזולוציה ( נדמה לי שקוראים לו audio/video) יש אופציה שנקראת Frame Sync. תנסה לכבות אותה לגמרי (להעביר ל OFF או NONE, לא זוכר איך זה נקרא). אולי זה יעזור.
הFRAME SYNC עשה לי צרות צרורות ועד שלא כיביתי אותו לגמרי הבעיות לא נפתרו. כמו כן ודא שיש לך את הגרסא האחרונה של קושחת הפופקורן, כמדומני תיקנו שם באג שקשור לFRAME SYNC במצב AUTO.
הFRAME SYNC עשה לי צרות צרורות ועד שלא כיביתי אותו לגמרי הבעיות לא נפתרו. כמו כן ודא שיש לך את הגרסא האחרונה של קושחת הפופקורן, כמדומני תיקנו שם באג שקשור לFRAME SYNC במצב AUTO.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
מצאתה פתרון ?כי יש לי את אותה הבעיה.
אצלי במסך פיליפס רואים 1080P ובמקרן רק 1080I.
אצלי במסך פיליפס רואים 1080P ובמקרן רק 1080I.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
חבל מאוד שאין פתרון לבעיה.
יש הבדל באיכות בין ה24 ל60
יש הבדל באיכות בין ה24 ל60
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לא בדיוק 1080P24HZ זה תקן טוב ואפילו מאוד כיוון שהוא תואם את תקן הצילום ועל כן נחשב לאיכותי ביותר.
יש סרטים שהם 24(23.976) ואמורים לראות אותם ב24.
60 נועד לתצוגת מחשב.
יש סרטים שהם 24(23.976) ואמורים לראות אותם ב24.
60 נועד לתצוגת מחשב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
דרך אגב,
אתמול חיברתי לאותה טלוויזיה בדיוק (Panasonic P50V20) את הפופקורן A-200 ואין שום בעיה בכלל ב- 1080P 60hz. במקביל חיברתי לכניסה אחרת בטלויזיה את ה- C-200 ורק ב - 1080P 24hz זה עובד.
עשיתי הצלבות של כבלים, כניסות, שיחקתי בהגדרות, מה לא???? כלום לא עזר.
האם אני יכול להסיק מזה שהבעיה קיימת ב- C-200??? אני לא יודע. אולי ספציפית המכשיר שלי דפוק.
אתמול חיברתי לאותה טלוויזיה בדיוק (Panasonic P50V20) את הפופקורן A-200 ואין שום בעיה בכלל ב- 1080P 60hz. במקביל חיברתי לכניסה אחרת בטלויזיה את ה- C-200 ורק ב - 1080P 24hz זה עובד.
עשיתי הצלבות של כבלים, כניסות, שיחקתי בהגדרות, מה לא???? כלום לא עזר.
האם אני יכול להסיק מזה שהבעיה קיימת ב- C-200??? אני לא יודע. אולי ספציפית המכשיר שלי דפוק.