מי יותר מתקדם ה PROPCON או ה XTREAMER
-
crispi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
מי תומך בכל הפורמטים של HD כמו ניגון סרטי בלו ריי באופן מלא, הדגם הכי מתקדם של PROPCORN או ה XTREAMER PRO?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
האקסטרימר לא תומך בכלל.
אצל הפופקורן יש את ה-A210 שתומך בצורה חלקית ויש את ה-C200 שתומך בצורה מלאה.
מעבר לזה, כנס לסקירות, יש יתרונות נוספים.
מעבר לזה, כנס לסקירות, יש יתרונות נוספים.
- totlip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1006
כמה שטויות הפרו תומך וחצי בפורמטים החדשים (אודיו) 
- Irus
-
- חבר מביא חבר

אתה אל תדבר שטויות, לפני שאתה מבין על מה התשובה נכתבה
מדובר על תמיכה בתפריטי בלו-ריי...
האקסטרימר לא תומך בהם
ואם תרצה, אוסיף לך עוד כמה חסרונות.
האקסטרימר לא תומך בהם
ואם תרצה, אוסיף לך עוד כמה חסרונות.
-
crispi
-
- חבר פעיל מאוד

לא משנה לי אם הוא תומך בתפריטי בלו ריי,התכוונתי אם הוא תומך בסרטי בלו ריי מלאים ששוקלים(m2ts).האם הוא תומך בפורמט הזה ואילו עוד חסרונות יש לו?Irus כתב:אתה אל תדבר שטויות, לפני שאתה מבין על מה התשובה נכתבה![]()
האקסטרימר לא תומך בהם![]()
![]()
![]()
ואם תרצה, אוסיף לך עוד כמה חסרונות....
נערך לאחרונה על ידי crispi ב 28/11/2010 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 510
אם אתה מתכוון רק להציג את הסרט נטו, אז גם האקסטרימר יכול אבל גם מהבחינה הזאת הפופקורן עדיפים.crispi כתב:לא משנה לי אם הוא תומך בתפריטי בלו ריי,התכוונתי אם הוא תומך בסרטי בלו ריי מלאים ששוקלים 40GB(איך קוראים לפורמט הזה).האם הוא תומך בפורמט הזה ואילו עוד חסרונות יש לו?Irus כתב:אתה אל תדבר שטויות, לפני שאתה מבין על מה התשובה נכתבה![]()
![]()
![]()
ואם תרצה, אוסיף לך עוד כמה חסרונות.......
-
crispi
-
- חבר פעיל מאוד

לזה התכוונתי.הבנתי שקוראים לפורמט הזה m2ts ולפי מה ששמעתי אם אני מוריד סרט בכמה חלקים בפורמט הזה,ה XTREAMER לא יודע לקרוא אותו.נגיד באתר הזה אפשר להוריד סרט ששוקל 40GB בפורמט הזה והוא מ 80 חלקים,adirbd כתב:אם אתה מתכוון רק להציג את הסרט נטו, אז גם האקסטרימר יכול אבל גם מהבחינה הזאת הפופקורן עדיפים.crispi כתב:לא משנה לי אם הוא תומך בתפריטי בלו ריי,התכוונתי אם הוא תומך בסרטי בלו ריי מלאים ששוקלים 40GB(איך קוראים לפורמט הזה).האם הוא תומך בפורמט הזה ואילו עוד חסרונות יש לו?Irus כתב:אתה אל תדבר שטויות, לפני שאתה מבין על מה התשובה נכתבה![]()
![]()
![]()
ואם תרצה, אוסיף לך עוד כמה חסרונות..........
<נערך ע"י uriler: תוכן הנוגד את מדיניות האתר>
האם ה XTREAMER יוכל לקרוא אותו?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

תראה, פתחת כמה שרשורים בנושא, ואני חושב שהיו שם כל ההסברים.
לגבי האקסטרימר, הוא תומך בניגון ריפים של בלו-ריי בגודל כזה.
לגבי הבדלים וחסרונות מול הפופקורן:
לפופקורן יש תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, אם זה תמיכה ב-SIMPLE BD ובאלמנטים שהזכרתי בהתחלה.
לפופקורן יש יתרון בהזרמה טובה יותר של תכנים כבדים ברשת.
לפופקורן יש שלט טוב יותר, ובדגם ה-C200 מדובר על שלט RF.
לפופקורן יש יתרון בתמיכה בפתרונות JB מגוונים, כולל תמיכה בסרטים, סדרות ומשיכת נתונים מ-IMDB, באקסטרימר יש כרגע תמיכה חלקית ולא יציבה.
ב-PRO יש מקום לשני דיסקים, אך ידוע על בעיות התחממות.
ה-C200 וה-A210 החדש, מגיעים עם מארז מתכתי וקירור פאסיבי.
את כל ההבדלים האלה ועוד, אתה יכול ללמוד מהטבלה שזיו פרסם היום בפורום.
חוץ מזה, שאלת באופן ברור: מי מתקדם יותר? ומי תומך בניגון בלו-ריי מלא? - והתשובה הקצרה: הפופקורן
לפופקורן יש תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, אם זה תמיכה ב-SIMPLE BD ובאלמנטים שהזכרתי בהתחלה.
לפופקורן יש יתרון בתמיכה בפתרונות JB מגוונים, כולל תמיכה בסרטים, סדרות ומשיכת נתונים מ-IMDB, באקסטרימר יש כרגע תמיכה חלקית ולא יציבה.
חוץ מזה, שאלת באופן ברור: מי מתקדם יותר? ומי תומך בניגון בלו-ריי מלא? - והתשובה הקצרה: הפופקורן
-
crispi
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על העזרה.רק לא הבנתי מה אלו שני הפורמטים שהדגשתי SIMPLE BD ו JB.Irus כתב:תראה, פתחת כמה שרשורים בנושא, ואני חושב שהיו שם כל ההסברים.
חוץ מזה, שאלת באופן ברור: מי מתקדם יותר? ומי תומך בניגון בלו-ריי מלא? - והתשובה הקצרה: הפופקורן...
ההבדל בין ניגון ריפים לניגון סרט מלא זה שסרט מלא כולל את את הפרומו וכל הדברים האלה וריפ זה רק הסרט עצמו?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

הריפ שאתה מוריד יכול להיות בגודל של כ-40GB ולהכיל את כל האלמנטים של כותר בלו-ריי, באקסטרימר תוכל להפעיל אותו ישירות מהקובץ הרלוונטי ופשוט לנגן אותו ללא אפשרויות תוכן נוספות, בחלק מהפופקורנים תוכל לראות גם את התפריט, את הפרקים וכו'... ממש כמו בניגון דרך נגן בלו-ריי.
פה אתה יכול לראות דוגמה של ניגון בלו-ריי ריפ על הפופקורן (ב-C200 תוכל תמיד לראות תפריטים מלאים, וב-A210 רק בחלק קטן של הכותרים):
פה אתה יכול לראות דוגמה של ניגון בלו-ריי ריפ על הפופקורן (ב-C200 תוכל תמיד לראות תפריטים מלאים, וב-A210 רק בחלק קטן של הכותרים):
-
crispi
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי מה זה אומר,אבל התפריטים פשוט חשובים לי,ומבחינתי הכי חשוב זה שה XTREAMER יוכל להריץ את הסרטים האלה.Irus כתב:הריפ שאתה מוריד יכול להיות בגודל של כ-40GB ולהכיל את כל האלמנטים של כותר בלו-ריי, באקסטרימר תוכל להפעיל אותו ישירות מהקובץ הרלוונטי ופשוט לנגן אותו ללא אפשרויות תוכן נוספות, בחלק מהפופקורנים תוכל לראות גם את התפריט, את הפרקים וכו'... ממש כמו בניגון דרך נגן בלו-ריי.
...
באחת התגובות בדיון ששאלתי שאלה דומה,אמרו לי בקשר לצפייה בסרטי בלו ריי ב XTREAMER שהוא לא יודע לנגן חלק מהקבצים.
crispi", ברוב סרטי הבלוריי יש קובץ אחד גדול שהאקסטרימר יודע לזהות אותו ולהריץ את הסרט. ישנם מקרים מסויימים שבהם הסרט מחולק למספר קבצים ואז האקסטרימר לא יידע להפעיל את הסרט. במקרה הזה אפשר להפעיל את הסרט ידנית אבל זה "קצת" בעיה כי מדובר במאות קבצים".
יש שם עוד תגובות כאלה.מתי הוא לא יכול לנגן את סרטי הבלו ריי?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 19#1269019
- Irus
-
- חבר מביא חבר

כן, אני זוכר את התגובה הזאת.
כמו שרשמו לך, בלי קשר לתפריטים, הפופקורן מנגן נכון יותר תכני בלו-ריי ויש לו מנגנון שמאפשר נגינה של הריפ מהתיקייה הראשית בטופן אוטומטי וביעילות. האקסטרימר, לעיתים, מתקשה בכך, יש לו מנגנון זיהוי פחות טוב, ויש צורך לחפש בתוך הריפ, בין כל הקבצים, את הקובץ המתאים, ואז להפעיל את הסרט. בנוסף, כפי שרשמו לך, כשהסרט מחולק על פני כמה קבצים, האקסטרימר חסר אונים.
JB זה לא פורמט, מדובר על קיר תוכן שהנגן יוצר, תראה פה:
http://www.hometheater.co.il/vt128446.% ... 6%D7%94-JB
כמו שרשמו לך, בלי קשר לתפריטים, הפופקורן מנגן נכון יותר תכני בלו-ריי ויש לו מנגנון שמאפשר נגינה של הריפ מהתיקייה הראשית בטופן אוטומטי וביעילות. האקסטרימר, לעיתים, מתקשה בכך, יש לו מנגנון זיהוי פחות טוב, ויש צורך לחפש בתוך הריפ, בין כל הקבצים, את הקובץ המתאים, ואז להפעיל את הסרט. בנוסף, כפי שרשמו לך, כשהסרט מחולק על פני כמה קבצים, האקסטרימר חסר אונים.
http://www.hometheater.co.il/vt128446.% ... 6%D7%94-JB
-
crispi
-
- חבר פעיל מאוד

אם אני מוריד סרט שמחולק ל 80 חלקים,אז ה XTREAMER לא יוכל לקרוא אותו?(רוב הסרטים שמורידים אותם הם בכמה חלקים אז ה XTREAMER לא יוכל לקרוא את רובם?)Irus כתב:כן, אני זוכר את התגובה הזאת.
http://www.hometheater.co.il/vt128446.% ... 6%D7%94-JB...
- Irus
-
- חבר מביא חבר

בתגובה שהבאת המצב מתואר לפרטי פרטים, לפעמים אין אפשרות לנגן את הריפ במלואו ויש לבצע שינויים באמצעות תוכנה על המחשב.
-
crispi
-
- חבר פעיל מאוד

אבל זה קשור להורדה עצמה,נגיד אם ההורדה היא בחלק אחד או שהיא בכמה חלקים?Irus כתב:בתגובה שהבאת המצב מתואר לפרטי פרטים, לפעמים אין אפשרות לנגן את הריפ במלואו ויש לבצע שינויים באמצעות תוכנה על המחשב....
ומה הסיכוי שהסרט לא יפעל אם אני מוריד בפרומט M2TS?
האם התוכנה מצריכה מחשב בשביל להמיר?
תודה ענקית על העזרה!!
אחרי שתענה לי אתה יכול לסגור את הדיון.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

לא קשור להורדה, אתה מדבר על הורדות של קבצי RAR שפשוט צריך לחלץ אותם לקובץ אחד ואז להעביר לסטרימר.
הריפים שאתה מדבר עליהם, יכולים להיות מחולקים לכמה קבצים ואז נוצרת בעיה, בדיוק כפי שרשמו לך בשרשור השני.
שוב, אם אתה מחפש נגן שתומך בקבצים מסוג זה ויעשה עבודה טובה יותר, לך על הפופקורן, הוא נמכר במחיר דומה לאקסטרימר, ולדעתי תהיה סבלני ותחכה ל-A210 שהוא הדגם החדש ביותר של היצרן.
אם ריפים כאלה פחות חשובים לך, וה-JB פחות חשוב לך, אז האקסטרימר גם יספק את הסחורה.
הריפים שאתה מדבר עליהם, יכולים להיות מחולקים לכמה קבצים ואז נוצרת בעיה, בדיוק כפי שרשמו לך בשרשור השני.
שוב, אם אתה מחפש נגן שתומך בקבצים מסוג זה ויעשה עבודה טובה יותר, לך על הפופקורן, הוא נמכר במחיר דומה לאקסטרימר, ולדעתי תהיה סבלני ותחכה ל-A210 שהוא הדגם החדש ביותר של היצרן.
אם ריפים כאלה פחות חשובים לך, וה-JB פחות חשוב לך, אז האקסטרימר גם יספק את הסחורה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
crispi,
מומלץ לקרוא את הפרק שכתבתי אשר מסביר על יכולות חבורת ה Xtreamer בניגון כותרי Blu-ray. במהלך הפרק גם ביצעתי השוואה למזרימי מדיה אחרים כמו ה TViX או ה Popcorn Hour.
האם ה Xtreamer Pro יכול לשמש עבור ריפים של כותרי Blu-ray?
מומלץ לקרוא את הפרק שכתבתי אשר מסביר על יכולות חבורת ה Xtreamer בניגון כותרי Blu-ray. במהלך הפרק גם ביצעתי השוואה למזרימי מדיה אחרים כמו ה TViX או ה Popcorn Hour.
האם ה Xtreamer Pro יכול לשמש עבור ריפים של כותרי Blu-ray?
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
Irus כתב:האקסטרימר לא תומך בכלל.
מעבר לזה, כנס לסקירות, יש יתרונות נוספים....
totlip כתב:כמה שטויות הפרו תומך וחצי בפורמטים החדשים (אודיו)...
Irus כתב:אתה אל תדבר שטויות, לפני שאתה מבין על מה התשובה נכתבה![]()
![]()
![]()
ואם תרצה, אוסיף לך עוד כמה חסרונות....
לא משנה לי אם הוא תומך בתפריטי בלו ריי,התכוונתי אם הוא תומך בסרטי בלו ריי מלאים ששוקלים(m2ts).האם הוא תומך בפורמט הזה ואילו עוד חסרונות יש לו?
...
פופקורן פאנבואיזם במיטבו. לא משנה מה השאלה, התשובה היא - הפופקורן עדיף!
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
nir11,
התשובות אשר נענו על ידי החבר Irus מדוייקות.
אם יש לך מה לתרום, קדימה. ההודעה שלך תורמת מאומה לפותח השרשור.
התשובות אשר נענו על ידי החבר Irus מדוייקות.
אם יש לך מה לתרום, קדימה. ההודעה שלך תורמת מאומה לפותח השרשור.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
מקריאה דקדקנית של השאלה, עולה שהשואל שואל אם ה XT תומך בקבצי m2ts. ידידך אירוס טען שלא, מכיוון שלא הבין את השאלה כראוי. זו אינה תשובה מדוייקת.
זה לגבי העובדות.
לגבי הפוסט שלי - הוא נועד להסביר מדוע ידידך אירוס לא הבין את השאלות.
זה לגבי העובדות.
לגבי הפוסט שלי - הוא נועד להסביר מדוע ידידך אירוס לא הבין את השאלות.