בעיות צריבה בps50c7000 חדשה!!
לאחר שעה של משחק בps3 או צפייה בערוץ עם לוגו, נשאר ה"גוסט" של הלוגו או לוח התוצאות הסטטי שהופיע במשחק ה2k.
לאחר צפייה בסרט עם פסים שחורים למעלה ולמטה נשאר הline bleeds...
הצריבות עוברות אך רק לאחר צפייה ממושכת בערוץ אחר בלי לוגו...
חשבתי שצריבות בפלזמה, במיוחד בזאת שנחשבת לאיכותית, עברו מן העולם. התאכזבתי קשות מהפאנל הזה ואני לא ממליץ עליו לאף אחד. בהתחלה חשבתי שהפאנל שלי דפוק אך מסתבר מפורומים בחו"ל שבעיות צריבה אכן קיימות בדגם הזה ומסתבר שזה לא דבר שחלף מן העולם.
בכל מקרה, יש למישהו רעיון איך להימנע מצריבות? האם תקופת ה"break in" אכן אמורה לעזור או שמא זה סתם מיתוס?..
אציין שאני לא משתמש בקונטרסט גבוה מדי והבעיה עדין קיימת?
לדעתכם זה נורמלי כל הסיפור הזה של הצריבות, או לדרוש פאנל אחר?..
לאחר צפייה בסרט עם פסים שחורים למעלה ולמטה נשאר הline bleeds...
הצריבות עוברות אך רק לאחר צפייה ממושכת בערוץ אחר בלי לוגו...
חשבתי שצריבות בפלזמה, במיוחד בזאת שנחשבת לאיכותית, עברו מן העולם. התאכזבתי קשות מהפאנל הזה ואני לא ממליץ עליו לאף אחד. בהתחלה חשבתי שהפאנל שלי דפוק אך מסתבר מפורומים בחו"ל שבעיות צריבה אכן קיימות בדגם הזה ומסתבר שזה לא דבר שחלף מן העולם.
בכל מקרה, יש למישהו רעיון איך להימנע מצריבות? האם תקופת ה"break in" אכן אמורה לעזור או שמא זה סתם מיתוס?..
אציין שאני לא משתמש בקונטרסט גבוה מדי והבעיה עדין קיימת?
לדעתכם זה נורמלי כל הסיפור הזה של הצריבות, או לדרוש פאנל אחר?..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה אמנם נעלם, אך לא מייד.. לוקח לזה זמן להיעלם.
כדי למחוק את הלוגו של לוח התוצאות ממשחק ה2k11 הייתי צריך לעשות שעה של screen scrolling כדי להיפטר מזה.
ממש מבאס... לא יודע איך זה בחברות אחרות אבל לפי מה שאני מבין עכשיו זה לא דבר נדיר בפלזמות של סמסונג, וומבדיקה שעשיתי בפורומים בחו"ל צריך לחכות באזור ה200 שעות עד שהתופעה תופחת ובינתיים אני נאלץ לראות תמונה שנראית יבשה ועגומה...
במקום שהטלוויזיה תשרת אותי אני מרגיש שאני משרת את הטלוויזיה..
לא מבין איך כ"כ הרבה אנשים ממליצים על פלזמות שיש בהם בעיות כאלה מהותיות. מתחרט לגמרי שלא קניתי לד....
כדי למחוק את הלוגו של לוח התוצאות ממשחק ה2k11 הייתי צריך לעשות שעה של screen scrolling כדי להיפטר מזה.
ממש מבאס... לא יודע איך זה בחברות אחרות אבל לפי מה שאני מבין עכשיו זה לא דבר נדיר בפלזמות של סמסונג, וומבדיקה שעשיתי בפורומים בחו"ל צריך לחכות באזור ה200 שעות עד שהתופעה תופחת ובינתיים אני נאלץ לראות תמונה שנראית יבשה ועגומה...
במקום שהטלוויזיה תשרת אותי אני מרגיש שאני משרת את הטלוויזיה..
לא מבין איך כ"כ הרבה אנשים ממליצים על פלזמות שיש בהם בעיות כאלה מהותיות. מתחרט לגמרי שלא קניתי לד....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הי אוהד,
יש לי את ה C550 (רק 3 שבועות) וגם לי יש את תופעת הצבירה... זו הפלזמה הראשונה שלי כך שאין לי למה להשוות.. בכל מקרה, כמה דקות של 'שטיפה לבנה' (אצלי במסך זה נקרא 'גלילה') והתופעה נעלמת.
אני מודה שזה מציק וקצת מטריד אבל כל עוד זה פתיר אז זה נסבל. אני גם חושב (לא בטוח) שזה נפוץ יותר בהתחלה ואמור להשתפר עם הזמן. בכל מקרה יש לנו מסכים מעולים (שלך יותר
) אז בוא נהנה ממה שהם מציעים.
שבת שלום
יש לי את ה C550 (רק 3 שבועות) וגם לי יש את תופעת הצבירה... זו הפלזמה הראשונה שלי כך שאין לי למה להשוות.. בכל מקרה, כמה דקות של 'שטיפה לבנה' (אצלי במסך זה נקרא 'גלילה') והתופעה נעלמת.
אני מודה שזה מציק וקצת מטריד אבל כל עוד זה פתיר אז זה נסבל. אני גם חושב (לא בטוח) שזה נפוץ יותר בהתחלה ואמור להשתפר עם הזמן. בכל מקרה יש לנו מסכים מעולים (שלך יותר
שבת שלום
תשובות מן הסוג הזה לא תורמות לדיוןtotlip כתב:אין כאן עניין של להעיד..סמסונג וLG ידועות כנצרבות בקלות !!
אולי יש לו אחלה יכולות אבל המסכים של סמסונג לא יכולים להתחרות ולו גם בדגמים הפשוטים של פנסוניק לפחות בנושא הצריבות.....
אמירות כלליות לגבי יצרן כזה או אחר נדיר שהם נכונות באופן גורף, לעיתים יש מוצר אחד (או יותר) שידוע כ - "כבשה שחורה" אך אין זה מעיד על הכלל.
לכל בעלי המסך הנ"ל מה מצב תופעת "הצבירה" במסך שלכם ?
Natural Born Gamer
צריך להודות, שכבר כמה ימים שאני משאיר את הפאנל דלוק לפי המלצות על קונטרסט מונמך ובהירות מונמכת, ותופעת הretention הולכת ומצטמצמת לה...
לפי מה שהבנתי מאנשים שיש להם את המסך הזה, כעבור 200 שעות מסך התופעה הזאת של הretention והline bleeds אמורה כמעט ולא להיות מורגשת וגם אם כן אז רק למספר שניות... בואו נקווה.
לפי מה שהבנתי מאנשים שיש להם את המסך הזה, כעבור 200 שעות מסך התופעה הזאת של הretention והline bleeds אמורה כמעט ולא להיות מורגשת וגם אם כן אז רק למספר שניות... בואו נקווה.
תשמע אחי, אם אתה רוצה להיות בטוח ב100% שלא תיתקל בתופעות שכאלה אז אל תקנה את המסך הזה.snowgoose כתב:אני מתלבט אם לרכוש את המסך הנ"ל, יש עוד מישהו שיכול להעיד על הבעיה המדוברת ?...
מחיפוש נרחב בפורומים ברחבי העולם הבנתי שהמקרה שלי הוא לא יוצא מן הכלל ובעצם כל מי שיש לו את המסך הזה ואוהב לראות עם קונטרסט ובהירות יחסית גבוהים סובל מן התופעה הזו... יש דרכים למגר את התופעה אבל שוב, בשביל מה אנחנו קונים מסך פרימיום אם לא בשביל שהוא ישרת אותנו ולא להיפך...
זה לא בא לי בהפתעה שהפנסוניק עדיף מבחינה טכנולוגית.totlip כתב:אני מדבר מתוך ניסיון כבעלים לשעבר של 50B550 אשר נצברת בקלות...(עברה לאבא שלי ....)
כיום עם פנסוניק ופשוט אין מה להשוות...ולכן התגובה שלי..לא באתי לפגוע ובטח לא לזלזל!!
מקוה שהבעייה תיפתר...
הסיבה שבחרתי את הדגם הזה זה משום שהוא מעוצב להפליא ודק יותר מלא מעט מסכי לד שראיתי, זה מאוד התאים לי לסלון. בנוסף לכך אין ספק שלמעט בעיית הצריבות רואים בו מעולה. אם הבעיה היא אכן זמנית ותיפתר או שתופחת משמעותית אז מבחינתי זה בסדר.