Hauppauge PVR550MCE מול Nvidia DualTV MCE - מחשבות?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
שחרץ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הזמנתי 550MCE ל-HTPC Dream machine שאני מרכיב (בעזרתו האדיבה של Goodguys שיעץ על המפרט).

ראיתי עכשיו ש-Nvidia הוציאו כרטיס שנראה חדש - DutalTV MCE ששקול ל-550 מבחינת ה-Dual recording.

קראתי כמה סקירות, אין עדיין הרבה, נראה שהוא לפחות שקול ל-550MCE (שהוא בהתאמה שקול לשני PVR150) בביצועים ובאיכות התמונה.

יש ל-DualTV גרסת PAL כך שזה לא יהיה בעיה.

ההעדפה שלי, בלי לחשוב הרבה, היא לצמצם Vendors לצרכי תאימות, ומכיוון שכרטיס המסך שהזמנתי לחיה הוא ה-Nvidia 7900GTX אני שוקל לשנות את ההזמנה מה-PVR550 ל-DualTV. בנוסף Nvidia חברה יותר רצינית Hauppauge אני מרשה לעצמי להגיד.

סביר שיקח זמן עד שתהיה תאימות לתוכנות PVR כמו Save וכו', אבל זה יגיע.

נשמע הגיוני? אשמח לשמוע דעות לפני שאני משנה את ההזמנה הקיימת.

הנה thread על הכרטיס: http://thegreenbutton.com/forums/thread/101513.aspx

והנה לינק ליצרן: http://www.nvidia.com/page/dualtv_product_specs.html

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

NVIDIA אןלי יותר "רצינית" מ-HAUPPAUGE אבל מה לגבי הנסיון בתחום ה-PVR? חברת NVIDIA די חדשה בתחום...
גם לגבי תמיכה בתוכנות קיימות יש משקל - אני אישית לא היתי רוצה לחכות לתמיכה בתוכנה מסויימת ובינתיים לבנות את המערכת סביב תוכנת PVR שאינה מתאימה לי בדיוק...ומה אחרי כן, להתחיל את ה-SETUP מחדש?

לדעתי בדוק איזו תוכנה מועדפת עליך ואז תראה אם תומכת או לא, ואף שווה לבדוק מול החברה עצמה האם ומתי תהיה תמיכה בכרטיס זה או אחר.

NVIDIA 7900XTG - זה לא כרטיס מסך - זו חללית! אני מבין שה-HTPC יהיה גם מכונת משחקים...אם לא אז אני לא מבין...

אורן.

שחרץ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

זו תהייה מכונת everything, במיוחד עכשיו שה-Xbox360 מת עד להודעה חדשה.
הנה שרשור מעניין בקשר לכרטיס הזה, השוואות שלו ל-500 ותמיכה ב-Sage מהאתר הרשמי של-Sage כולל השוואות צד לצד ל-500 שאומרות שאיכות התמונה המוקלטת יותר טובה.

http://forums.sage.tv/forums/showthread ... 225&page=2

I'm game. הנה ציטוט רלוונטי (ביישור דפוק, לא ברור לי איך לתקן את זה כאן - מופיע תקין בלינק למעלה):

OK-the wife gave me the green light so in it went. Physically the card is shorter than the PVR500. 6 1/2 inches is spot on. Installation was smooth and easy on Windows XP Pro-SP2 (latest patches and DX9-April redist). Despite the warnings to NOT use the Hardware Wizard and run their setup program. (It's designed for MCE) I used the Hardware Wizard and just pointed it to the Driver directory. Showed up in Device Manager fine and dandy. And here was the clincher for me. It uses 1 (one) IRQ !That's right folks. The board registers with 1 IRQ. It shows up in Device Manager as nVidia Dual TV Tuner. Just 1 object. (Unlike the PVR500 which shows as 2 distinct tuners.)

Now for the picture. So I had recordings going on 6 channels at the same time. From comparing the pictures I would have to say the nVidia pictures were significantly better. Keep in mind I'm looking as SD recordings on a 42HDTV plasma so the picture is not going to be great in the first place. I run a 1280 x720 resolution but I can definitely say the nVidia was cleaner, brighter colors and less snowy. Fast action didn't leave any artifacts whatsoever. PVR500s give me a good picture but the nVidia is a step above. As a matter of fact I'm putting 2 more on order and will probably sell my 2 x PVR500s. Just so you know I will let them go at a good price but I'm not giving them away. PM me if any interest. Definitely got my $169.00 worth and I would imagine the price will eventually drop as it becomes more widely distributed. I'll try this weekend to snag some screen shots from the server and a client for comparisons.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

מדהים!
נראה כי האיכות שלו טובה מאיכות הכרטיסים של HAUPPAUGE.

האם אתה רוכש את הכרטיס בארץ? אם כן היכן ואם אפשר מה מחירו? ואם בחו"ל האם את גרסת PAL/NTSC והיכן...

תודה,
אורן.

שחרץ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ביקשתי הצעת מחיר מחנות בארץ שתייבא כמה ממנו. אעדכן כשאקבל את הפרטים. בנוסף אני בתדירות לא מועטה באירופה / ארה"ב - אז אוכל להביא משם אם פערי המחיר יהיו מטורפים - למרות שאני מוכן לשלם פרמיה ולקנות מספק רציני בארץ לצרכי תמיכה / אחריות.
בכל מקרה זה יהיה דגם ה-Pal.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

איפה ראיתם את ההבדל בתמונה?
HiFiMusic IL

EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

על הניר ה NVTV CHIP לוקח ובגדול. נתקלתי במבלן השוואה בין ה PVR150 ה NVTV ו ה ATI 550 הNV זכה במקום ראשון בכל המבחני ההשוואה. חפש PVR150 בשילוב של ATI 550 ו EVGA ב GOOGLE זה יביא אותך למאמר

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”