היום החלטתי לנסות את הXBMC (עד עכשיו הייתי עם המדיה פורטל), ואני עובד לפי המדריך שבאתר אך נתקלתי באיזה בעייה:
כאשר אני מסמן את תיקיית הסרטים שלי (הסרטים דרך אגב מחולקים שם לתיקיות וכל סרט בתיקייה נפרדת), בוחר בסקראפר סרטים, מסמן הרץ סריקה אוטומטית ולוחץ אישור אז זה לא עושה כלום ולא מתחיל להריץ שום סריקה... עריכה: וכאשר אני חוזר שוב ל"קבע תוכן", הסימון על "הרץ סריקה אוטומטית" נעלם..
ניסיתי כמה פעמים לעשות וחיפשתי בפורום+בגוגל אך ללא הצלחה ..
בעייה בסריקה של הסרטים ב XBMC
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אתה צריך להיכנס לוידאו - הוסף מקור - ולבחור את תיקית האב של הסרטים שלך
התיקיה שלך צריכה להיות בפורמט הבא:
x:\Movies
צריכה להיות התיקיה שמכילה את כל הסרטים
ובתוכה תיקיות, כאשר בכל תיקיה יש את הסרט, והשם של כל תיקיה הוא השם של הסרט באנגלית
לדוגמא:
Movies\Gladiator\
Movies\Matrix\
Movies\Salt
ואז אתה מוסיף את התיקיה MOVIES לקבצים, ובחלון קבע תוכן בוחר ב"סרטים" , בסקראפר של סרטים
ובוחר ב"סרוק אוטומטית" וב"חפש לפי שם תיקיה", נכנס להגדרות של הסקראפר "הגדרות" ומסמן את ארבעת הוים, שיביא גם מידע על שחקנים ודירוג מתוך IMDB.
מיד אחרי כן אתה עושה אישור על כך התהליך והוא יתחיל לסרוק סרט סרט ולהוריד עליו נתונים... במידה ולא
נסה להפעיל מחדש את התוכנה\מחשב, כמו כן בדוק שבהגדרות הוידאו של התוכנה האפשרות "בצע סריקת מדיה בהפעלה" מסומנת.
במידה וכל זה לא עזר, הצג כאן את קובץ הdebug.log ע"י הדבקתו באתר pastebin (חפש בגוגל)
ובתוכה תיקיות, כאשר בכל תיקיה יש את הסרט, והשם של כל תיקיה הוא השם של הסרט באנגלית
לדוגמא:
Movies\Gladiator\
Movies\Matrix\
Movies\Salt
ואז אתה מוסיף את התיקיה MOVIES לקבצים, ובחלון קבע תוכן בוחר ב"סרטים" , בסקראפר של סרטים
ובוחר ב"סרוק אוטומטית" וב"חפש לפי שם תיקיה", נכנס להגדרות של הסקראפר "הגדרות" ומסמן את ארבעת הוים, שיביא גם מידע על שחקנים ודירוג מתוך IMDB.
מיד אחרי כן אתה עושה אישור על כך התהליך והוא יתחיל לסרוק סרט סרט ולהוריד עליו נתונים... במידה ולא
נסה להפעיל מחדש את התוכנה\מחשב, כמו כן בדוק שבהגדרות הוידאו של התוכנה האפשרות "בצע סריקת מדיה בהפעלה" מסומנת.
במידה וכל זה לא עזר, הצג כאן את קובץ הdebug.log ע"י הדבקתו באתר pastebin (חפש בגוגל)
לא יודע למה ההנחה לגבי שכל סרט צריך להיות בתיקייה נפרדת.. אצלי כולם בתוך תיקייה אחת, ועובד נהדר (בהנחה שהסקראפר של סרטים תקיןtomer953 כתב:אתה צריך להיכנס לוידאו - הוסף מקור - ולבחור את תיקית האב של הסרטים שלך
לדוגמא:
Movies\Gladiator\
Movies\Matrix\
Movies\Salt
במידה וכל זה לא עזר, הצג כאן את קובץ הdebug.log ע"י הדבקתו באתר pastebin
(חפש בגוגל)...
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
סבבה, אבל זה פחות טוב לפונקיות עתידיות ולתוספות.
לדוגמא, קובץ תרגום נפרד שעדיף שיהיה באותו תיקיה של הסרט, או שאתה מייצא את המסד נתונים של התוכנה, היא שמה קובץ nfo ותמונת פאנארט בכל תיקיה של סרט, גם טריילר מקומי צריך להימצא בתיקית הסרט.
לכן המבנה הטבעי שהתוכנה תעדיף זה כל סרט בתיקיה נפרדת.
אם הכל יהיה בתיקיה אחת, מתישהו תהיה בבאלאגן והתיקיה תהיה מלאת *** ולא רק קבצי סרטים
לדוגמא, קובץ תרגום נפרד שעדיף שיהיה באותו תיקיה של הסרט, או שאתה מייצא את המסד נתונים של התוכנה, היא שמה קובץ nfo ותמונת פאנארט בכל תיקיה של סרט, גם טריילר מקומי צריך להימצא בתיקית הסרט.
לכן המבנה הטבעי שהתוכנה תעדיף זה כל סרט בתיקיה נפרדת.
אם הכל יהיה בתיקיה אחת, מתישהו תהיה בבאלאגן והתיקיה תהיה מלאת *** ולא רק קבצי סרטים