מסכי תלת מימד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gery פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה אני בודק אפשרות קניה מסך תלת מימד. אני בסיור בין חנויות , ישפאר שם ראיתי את הדגם האחרון שלהם , אומנם 40 אינץ 52 לא היה בתצוגה . ואת הסמסונג c8000 בהאניגמה 46 אינץ , כפי שאתם מבינים אין בעיה תקציב בהשקעה במוצר טוב לטווח ארוך, למען האמת לא היתרשמתי במיוחד מהסוני אבל הסמסונג בעלת תצוגה יפה , ממירה לתלת מימד מדו מימד ללא מיגבלות צבעים יפים ולוח תפריטים לא רע , בשני הדגמים לא היתיחסתי לסאונד, ביגלל שאני מחבר אותה לרסיבר טוב.
למען האמת מאוד מענין אותי הפיליפס ראיתי באתר הבריטי את התלת מימד שלהם , שעושה ראשם טוב אבל בארץ שקם אלקטריק המשוקת עדיין לא נערכה לטענתם , תוך מס' ימים תיכנס ה9705.
מישהו יודע קצת על ההבדלים בין הדגמים יתרונות חסרונות

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #2 

למה אתה לא בודק את הפאנסוניק היא נותנת לשניהם בראש בקלות :!: :!: :!:
הסוני 3d ממש בית שימוש בפעם הבאה שאתה הולך לבדוק את המסך תנסה להטות את הראש ימינה ואז שמאלה ותראה מה קורה לתמונה פשוט מזעזע אתה חייב להיות עם ראש ישר כמו סרגל לעומת זאת הפאנסוניק אתה יכול לשכב על הצד ותראה אותו דבר מבחינת תלת מימד אין לפאנסוניק מתחרים תאמין לי חפרתי את כל המסכים עד שקיבלתי החלטה

stas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

עם להשוות בין 2 המסכים 9705 ו c8000 בכל הקשור לדו מימד FULL HD כמובן[לא ראיתי את פיליפס ב תלת מימד] שניהם עם נתונים מדהימים בעיקר ה9705 המסך c8000 מציגה את הטכנולוגיית PRECISION EDGE רמת השחורים משופרת להפליא זאת כמובן עם להשוות את הC8000 לC7000 אבל התמונה מלאכותית עם [אוליי בגלל הטכנוליית PRECISION EDGE ] כמובן להשוות את הC8000 ל9705 שמציגה את הטכנולוגיה LOCAL DIMMING ובכלל המספרים [הנתונים] של PHILIPS מדהימים. בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר ב9705 ....זאת דעתי
בהצלחה .......

locas11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

stas כתב:עם להשוות בין 2 המסכים 9705 ו c8000 בכל הקשור לדו מימד FULL HD כמובן[לא ראיתי את פיליפס ב תלת מימד] שניהם עם נתונים מדהימים בעיקר ה9705 המסך c8000 מציגה את הטכנולוגיית PRECISION EDGE רמת השחורים משופרת להפליא זאת כמובן עם להשוות את הC8000 לC7000 אבל התמונה מלאכותית עם [אוליי בגלל הטכנוליית PRECISION EDGE ] כמובן להשוות את הC8000 ל9705 שמציגה את הטכנולוגיה LOCAL DIMMING ובכלל המספרים [הנתונים] של PHILIPS מדהימים. בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר ב9705 ....זאת דעתי
בהצלחה .......
...
גם לדעתי-ה 9705 הולך לתת בראש לכולם בתלת מימד.

dydy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

locas11 כתב:
stas כתב:עם להשוות בין 2 המסכים 9705 ו c8000 בכל הקשור לדו מימד FULL HD כמובן[לא ראיתי את פיליפס ב תלת מימד] שניהם עם נתונים מדהימים בעיקר ה9705 המסך c8000 מציגה את הטכנולוגיית PRECISION EDGE רמת השחורים משופרת להפליא זאת כמובן עם להשוות את הC8000 לC7000 אבל התמונה מלאכותית עם [אוליי בגלל הטכנוליית PRECISION EDGE ] כמובן להשוות את הC8000 ל9705 שמציגה את הטכנולוגיה LOCAL DIMMING ובכלל המספרים [הנתונים] של PHILIPS מדהימים. בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר ב9705 ....זאת דעתי
בהצלחה .......
...
...

מסקנות נחרצות מתוך מה ??
מנתונים על הנייר והכרזות יצרן ?

אין טוב ממראה עיניים והתנסות אישית , ורצוי גם ביקורות ממקורות מתמחים ,
וחוץ מזה 46 זה לא קטן מדי ?

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #6 

dydy כתב:
locas11 כתב:
בהצלחה .......
...
...

מסקנות נחרצות מתוך מה ??
מנתונים על הנייר והכרזות יצרן ?

אין טוב ממראה עיניים והתנסות אישית , ורצוי גם ביקורות ממקורות מתמחים ,
וחוץ מזה 46 זה לא קטן מדי ?
...
מסכים לחלוטין לך תבדוק את כולן ואז ההחלטה שלך תיהיה הטובה ביותר
וגם לדעתי 46 זה קטן מאוד במיוחד לתלת מימד (Y)

gery פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ובכן תודה על התגובות, ברצוני לציין ההחלטהעל 46 אינץ באה עקב העובדה שאין לכל יצרן גודל אחיד {פיליפס תגיע ב46 - סוני 40 ו 52-סאמסונג 55 אינץ וזה גדול מידי בישבילי לכן נישאר יצרן ומראה עיניים סוני כלל לא נראה לי אין נוכחות ומחיר אינו מצדיק אני מעונין להנות גם מהמחשיר

dydy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

gery כתב:ובכן תודה על התגובות, ברצוני לציין ההחלטהעל 46 אינץ באה עקב העובדה שאין לכל יצרן גודל אחיד {פיליפס תגיע ב46 - סוני 40 ו 52-סאמסונג 55 אינץ וזה גדול מידי בישבילי לכן נישאר יצרן ומראה עיניים סוני כלל לא נראה לי אין נוכחות ומחיר אינו מצדיק אני מעונין להנות גם מהמחשיר
...
קח בחשבון שמהר מאוד מתרגלים לגודל , ואז לפתע זה ניראה קטן מידי ,

מה המרחק צפיה ?

gery פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

כצת יותר מ-3 מ'

dydy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

gery כתב:כצת יותר מ-3 מ'
...

לתלת מימד ממרחק כזה אני חושב ש 55 יהיה הגודל המינימלי,
הייתי מייעץ לך לגשת לחנות שמתמחה , לשבת מול מסך איכותי מהסוג שאתה מחפש של "55 ומעלה ,
לפרק זמן של 30 דקות לפחות , ממרחק הצפיה שלך בבית ,ואז לעבור ולצפות במסך "46,
זה עשוי לתת לך את הפרופורציות לגבי ההבדלים בחווית הצפיה ביחס לגודל ,
לדעתי הגודל ממש קובע ואפילו 55 קטן בעיני , אבל זה אני, וקרוב לודאי יהיו שיחלקו עלי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”