אהלן,
אחרי שנהנו כל כך אצל פרנקי, וראינו את ה-setup שלו וכמובן את ה-65" המדהימה, צריך לחזור לקרקע המציאות.
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב (תוך שבוע-שבועיים) מסך פלזמה של פנאסוניק, ותמיד חשבתי על ה-50V20.
כולם פה אומרים שאין תחליף לגודל ועדיף ה-58V10 (בהנחה שאפשר להוסיף את ההפרש), ואני בהחלט מסכים עם ההנחה הזו.
אבל, יש לי בסלון גם מקרן HDR של פאנסוניק עם מסך בגודל 90".
אני מניח שגם כאשר תהיה לי טלוויזיה, כאשר אני והאישה (וחברים) נראה סרט/סדרות אמריקאיות - זה יהיה במקרן, כי כמו שכולם אומרים - אין תחליף לגודל.
חוץ מסרטים/סדרות, יש לי PS3, ואני צופים בערוצים שונים כולל 2 ו-10, וכמובן ערוצי ילדים.
אני לא מעוניין לספק אחוזי צפייה לכל פורמט מכיוון שכאשר אנחנו רואים SD - אז ברור לי שהאיכות נמוכה, ולנו אכפת שכאשר אנחנו רואים משהו באיכות גבוהה - אז שזה יהיה כמו שצריך.
לגבי ה-PS3, כיום, בדרך כלל, ההתנהלות שלי היא כזו: אם אני רואה שאני הולך לשחק בלילה ויש לי מעל שעה וחצי בערך אז אני פותח את המקרן. אם ביום או מעט זמן - אז בטלוויזיה.
השאלה היא מה עדיף - אבל עם אפשר עם נימוק, כי אני מתלבט עם עצמי המון.
לגבי ה-50VT20 - זה כבר חורג מהתקציב אז כרגע אני עוד לא מכניס אותה לשיקולים....
זקוק לעזרה בבחירת מסך
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yossigabyossigab כתב:אהלן,
אחרי שנהנו כל כך אצל פרנקי, וראינו את ה-setup שלו וכמובן את ה-65" המדהימה, צריך לחזור לקרקע המציאות.
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב (תוך שבוע-שבועיים) מסך פלזמה של פנאסוניק, ותמיד חשבתי על ה-50V20.
כולם פה אומרים שאין תחליף לגודל ועדיף ה-58V10 (בהנחה שאפשר להוסיף את ההפרש), ואני בהחלט מסכים עם ההנחה הזו.
אבל, יש לי בסלון גם מקרן HDR של פאנסוניק עם מסך בגודל 90".
אני מניח שגם כאשר תהיה לי טלוויזיה, כאשר אני והאישה (וחברים) נראה סרט/סדרות אמריקאיות - זה יהיה במקרן, כי כמו שכולם אומרים - אין תחליף לגודל.
חוץ מסרטים/סדרות, יש לי PS3, ואני צופים בערוצים שונים כולל 2 ו-10, וכמובן ערוצי ילדים.
אני לא מעוניין לספק אחוזי צפייה לכל פורמט מכיוון שכאשר אנחנו רואים SD - אז ברור לי שהאיכות נמוכה, ולנו אכפת שכאשר אנחנו רואים משהו באיכות גבוהה - אז שזה יהיה כמו שצריך.
לגבי ה-PS3, כיום, בדרך כלל, ההתנהלות שלי היא כזו: אם אני רואה שאני הולך לשחק בלילה ויש לי מעל שעה וחצי בערך אז אני פותח את המקרן. אם ביום או מעט זמן - אז בטלוויזיה.
השאלה היא מה עדיף - אבל עם אפשר עם נימוק, כי אני מתלבט עם עצמי המון.
לגבי ה-50VT20 - זה כבר חורג מהתקציב אז כרגע אני עוד לא מכניס אותה לשיקולים.......
שלום לך .
אין ספק ששני המסכים עליהם אתה מדבר הם ברמה מייטבית .
במידה ויש לך תקציב הייתי ממליץ לך לרכוש את ה ה-v-10 58 ללא שום הירהורים . עוד 8 אינצ' זה הבדל די ניכר .
מסך אמין ביותר איכותי תוצרת יפאן .
חלילה שלא תחשוב שאני פוסל את ה v-20 50 מסך פנטסטי ובמחיר פנטסטי . אבל עדיין 8 אינצ' זה הבדל מאוד משמעותי .
אני מאמין שניתן יהיה לרכוש את שתי המסכים במחיר מצויין דרך החנות המתמחה "פיוצ'ר" .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
ברור לי שאם לא היה לי מקרן אזי 58 זו התשובה הנכונה, אין לי בכלל ספק.
העניין הוא שיש לי מקרן וזו ההתלבטות.
לגבי פיוצ'ר - אין דאגה, כבר הייתי וסגרתי לגבי ה-V20, ההתלבטות היא ממש רגע לפני קנייה.
העניין הוא שיש לי מקרן וזו ההתלבטות.
לגבי פיוצ'ר - אין דאגה, כבר הייתי וסגרתי לגבי ה-V20, ההתלבטות היא ממש רגע לפני קנייה.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab