היכן ניתן למצוא כיסוי לאוזניות ATH-AD700?
היי.. בהמלצתם רכשתי את האזניות הנ"ל ועד כה אני ממש מבסוט אז תודה
אני לא יודע מה המושג המדויק אבל אני מתכוון לבד שעוטף את ה-ear cups. נדבקים אליו דברים דיי בקלות, אני תמיד מנקה ובסיום השימוש אני שומר במקום נקי אבל עם הזמן זה היה בלתי נמנע.
אני מעוניין לקנות את הכיסוי בד הזה ולהחליף. חיפשתי באיביי את הדגם של האזניות וסיננתי לפי מחיר בתקווה שהמוצר יפורסם כמתאים לאזניות אבל ללא הועיל.
אם יש המלצה למוצר שאינו דווקא שייך ל-Audio Technica אלא שאתם פשוט יודעים בוודאות שיתאים (ושהוא עשוי מאותו חומר) אז אשמח לקישורים.
תודה מראש,
דניאל.
אני לא יודע מה המושג המדויק אבל אני מתכוון לבד שעוטף את ה-ear cups. נדבקים אליו דברים דיי בקלות, אני תמיד מנקה ובסיום השימוש אני שומר במקום נקי אבל עם הזמן זה היה בלתי נמנע.
אני מעוניין לקנות את הכיסוי בד הזה ולהחליף. חיפשתי באיביי את הדגם של האזניות וסיננתי לפי מחיר בתקווה שהמוצר יפורסם כמתאים לאזניות אבל ללא הועיל.
אם יש המלצה למוצר שאינו דווקא שייך ל-Audio Technica אלא שאתם פשוט יודעים בוודאות שיתאים (ושהוא עשוי מאותו חומר) אז אשמח לקישורים.
תודה מראש,
דניאל.
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתה יכול לקנות את הפדים המקוריים ב-audiocubes2. הם שולחים לארץ.
אם אתה לא מתלהב מהפדים המקוריים, גם הפדים היקרים יותר של ה-A1000(דמוי-עור) ו-W5000(עור) אמורים להתאים.
בגלל המנגנון המיוחד שיש באוזניות האלה(השפה עם העובי המשתנה) אני בספק אם תמצא מוצר תואם שיעבוד בצורה טובה.
אם אתה לא מתלהב מהפדים המקוריים, גם הפדים היקרים יותר של ה-A1000(דמוי-עור) ו-W5000(עור) אמורים להתאים.
בגלל המנגנון המיוחד שיש באוזניות האלה(השפה עם העובי המשתנה) אני בספק אם תמצא מוצר תואם שיעבוד בצורה טובה.
היי דניאל,Nike כתב:היי.. בהמלצתם רכשתי את האזניות הנ"ל ועד כה אני ממש מבסוט אז תודה
תודה מראש,
דניאל....
אשמח לדעת מהיכן רכשת את האוזניות ובכמה, גם אני מעוניין לרכוש, אך לא מצאתי אותם בEBAY במחיר סביר כולל משלוח, באמזון האוזניות עולות 88 דולר...
האמת שמצאתי ב484 ש"ח כולל משלוח...Nike כתב:רכשתי מאיביי בכ-480 שקלים (כולל משלוח).. חיפשתי בשבילך כרגע ולא ראיתי מחיר דומה, נראה שדורשים יותר כעת בעבורם.
שיהיה בהצלחה..
ואשמח אם מישהו מכיר מקום זול יותר בשביל ה-replacement earpads.. תודה...
השאלה איך הן בהשוואה לSENNHEISER HD555 כי אותן אפשר להשיג בכ100 ש"ח פחות מאיביי - יש לך מושג?
והאם שילמת מכס \ ביקשת מהמוכר שירשום משהו מסוים?