עזרה: eacan a-200 5.1 תקלה בערוץ הימני האחורי

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
nivminkov1234 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

באוגוסט קניתי מערכת של חברת eacan מתאילאנד (נראה נחמד מאוד, עלה כולה 100 דולר, מערכת שלמה עם סאב משולב עם מגבר, רמקול סנטר וארבעה רמקולים סטליטיים. איכות הבנייה לא מבטיחה אבל ידעתי מה אני קונה. יש לה כניסת 5.1 אנלוגית וכניסת סטריאו אחת נפרדת. יש שלט פשוט בנוסף.
ההספק הכללי שלה הוא 70 וואט RMS והדגם שלה הוא A-200
יש גם לינק למאפיינים שלה

מאפיינים של המערכת

היום החבחנתי בבעיה, שהרמקול האחורי הימני שלי לא עובד כמו שצריך. ניסיתי להחליף בין הרמקולים האחוריים ופתאום הבעיה עברה לרמקול השני, בעצם מה שפסל את האפשרות שזה בעיה ברמקול. כנראה שהערץ הימני האחורי הוא הבעיה, כלומר במגבר.

בעצם מה שאני שומע באותו ערוץ זה צליל הרבה יותר חלש מהרמקול האחורי השני, ויש גם רעשים כאילו הוא ברוויה (בדומה לנסיון לתפוס תחנה ברדיו ישן)

דרך אגב לפני כמה ימים, פתחתי את הסאב כי הייתה בעיה אחרת. מאז שקניתי את המערכת היה רעשים מוזרים של רעידות מתוך הסאב בווליום גבוה (כשהבאס דפק חזק) אז פתחתי את הסאב לראות מהיכן זה נובע. מיד הבחנתי בחוטים שהיו חופשיים ממש ליד הסאב והבנתי שהם זזים ונוגעים בו בווליום גבוה. קשרתי אותם לוו סגור שנתפס בעץ של הסאב (וו קטן מאוד, כזה שמסובבים עם היד ויש לו קצה של בורג עץ), הוו לא נתפס עמוק מידי אבל היה מספיק כדי להחזיק את החוטים עם אזיקון שלא שיזוזו פחות. מאז נשאאר הרעש אבל הרבה פחות (שאר החוטים כנראה קצת חופשיים וזזים בווליום גבוה). יש שם לפחות 4 לוחות עם הרבה קונקטורים.

מה עושים? לפתוח ולצלם תמונות? מה אני אמור לחפש?

תמונה של כל המערכת (בלי השלט)

[imgbig]http://img139.imageshack.us/img139/7662/img5795copy.jpg[/imgbig]

Uploaded with ImageShack.us

ומאחורה

תמונה

דרך אגב הצלעות קירור זה סתם ליופי לא באמת מחובר למשהו

חברים תודה רבה עם העזרה

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”