אין לי מה לחפש שם, כי מראש כל תמונה שתופיע שם חייבת להיות כזאת שניתן לשחזר עם כל מצלמה חדשה (ע"ע הקומפוזיציה הסטנדרטית של
www.dpreview.com).
בתמונות של dpreview.com יש באמת תמונות שמאפשרות להתרשם מהצבעים בתמונה, מחדות התוצאה, וכו'.
בכל מקרה, לא קניתי Rebel XT בגלל "איכות" התמונות.
קניתי אותה כי ה- G2 העתיקה שלי לקחה לה שבוע להחליט מתי לבצע את הצילום לאחר הלחיצה על הכפתור, ולאחר הצילום היא לקחה סופ"ש ארוך עד הצילום הבא.
קניתי אותה כי ה- G2 עשתה ZOOM כל כך לאט, שעד שהיא ביצעה אותו, הבן שלי כבר גמר לשחק והלך למקום אחר.
קניתי אותה כי תמונות ב- G2 היה קשה לצלם בתנאים נורמליים בתוך דירה בלי לרדת למהירות צמצם איטית מדי.
בקיצור , ה- G2 היתה טובה לצילום נופים סטטיים בחוץ, לא לצילומים דינמיים.
קניתי אותה כי צילום פנורמי שלקח לי 7 תמונות ב- G2 אני מבצע ב- 3 תמונות ב- Rebel XT עם עדשת הקיט (18-55מ"מ) המצ'וקמקת.
מה לעשות - ההבדל המהותי נובע מגודל הסנסור בין 2 המצלמות, דבר המתבטא בפחות רעש, אפשרות לצילומי WIDE וכו'.
לגבי ההשואה ל- CD, זה באמת לא במקום, כי כל מכשירי ה- High-End מתיימרים לגדולתם רק בגלל איכות הצליל ולא בגלל features כאלה או אחרים.
שלא יהיו אי הבנות - אני לא מתיימר להיות מסוגל להבחין בהבדלים ביציאות האנלוגיות.
ולגבי טרנספורטים - אני זורק פה אתגר למי שיש מחשב עם יכולת דגימה של SPDIF IN להריץ בדיקות של טרנספורטים שונים ולהשוות את הקבצים הנדגמים לאותם קבצים שבוצע עליהם RIP. לדעתי בדיסק טוב ולא שרוט, לא ימצאו הבדלים בין דיסק סיני ב- 200 ש"ח לטרנספורט ב- 20K$.