האם יש טעם להתלונן על עבירת תנועה?
שלום,
היום "זכיתי" לנהיגה בריונית של נהג אוטובוס שעקף אותי מצד שמאל וחתך אותי על מנת לעצור בתחנה שלו.
לא עזר שצפרתי ואם לא הייתי מאט עד כדי עצירה הייתה מתרחשת תאונה.
כאשר עצרתי לידו ושאלתי אותו האם אני והרכב "אוויר" עבורו ובאיזו זכות הוא חותך את הנתיב שלי התגובה הייתה בריונית לא פחות....
מנסיונכם, יש טעם להגיש תלונה במשטרה או שאני טוחן מים?
כמובן שרשמתי את מספר הרכב.
תודה
ארז
היום "זכיתי" לנהיגה בריונית של נהג אוטובוס שעקף אותי מצד שמאל וחתך אותי על מנת לעצור בתחנה שלו.
לא עזר שצפרתי ואם לא הייתי מאט עד כדי עצירה הייתה מתרחשת תאונה.
כאשר עצרתי לידו ושאלתי אותו האם אני והרכב "אוויר" עבורו ובאיזו זכות הוא חותך את הנתיב שלי התגובה הייתה בריונית לא פחות....
מנסיונכם, יש טעם להגיש תלונה במשטרה או שאני טוחן מים?
כמובן שרשמתי את מספר הרכב.
תודה
ארז
חבל על האנרגיה....sam22 כתב:תתחיל בתלונה לחברת האוטובוסים...
מה יעשו לו ?
במקרה הטוב, אם לא מדובר בנהג "מקושר", יזמנו אותו לשימוע ואולי יזהירו?
מדובר בנהג עבריין ובריון שגם אחרי שמעירים לו מתנהג בבריונות (משהו בסגנון "תמשיך הלאה ואל תתעסק איתי...").
עם אנשים כאלה צריך לדבר בשפה שהם מבינים.
ארז
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ברור,
המשטרה תטפל בזה מייד כיסיימו לחקור את פרשת בר-לב, את ליברמן, העובדת הפיליפינית של ברק, הפדופיל באזור קדימה-צורן, עשרות פרשיות אונס ותקיפה מהשנה האחרונה וכיו"ב ..
עניין של 5-7 שנים מקסימום.
המשטרה תטפל בזה מייד כיסיימו לחקור את פרשת בר-לב, את ליברמן, העובדת הפיליפינית של ברק, הפדופיל באזור קדימה-צורן, עשרות פרשיות אונס ותקיפה מהשנה האחרונה וכיו"ב ..
עניין של 5-7 שנים מקסימום.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
משטרת התנועה עסוקה בפרשיות שציינת?Lior_M כתב:ברור,
עניין של 5-7 שנים מקסימום....
אם כן, אז אתה צודק...
ארז
תשמע, הייתי כל כך נסער והמום שחוץ מהמספר של האוטובוס לא שמתי לב אפילו איזה קו זה או איזו חברה...זה יכול להיות "קווים" או דן. רוב הסיכוים שזה היה של "קווים" כי הוא היה בצבע כחול.sam22 כתב:ישנם גופים שמטפלים
חלקם גם מבוקרים ושווה לנסות...
ארז
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני בטוח שהם עסוקים במשהו ..ארז_וחני כתב:משטרת התנועה עסוקה בפרשיות שציינת?Lior_M כתב:ברור,
עניין של 5-7 שנים מקסימום....
אם כן, אז אתה צודק...
ארז...
אבל אשריך, תנסה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אם זה כל חשוב לך , פשוט תמצא של מי החברה , תשלח להם מכתב בדואר רשום ותשמור על עותקים . תבקש לדעת מה הם עשו בנדון , ובקיצור אתה יכול להבין את ההמשך
ורק אח"כ תנסה להגיע למשרד התחבורה , אולי שם יענישו את החברה
ורק אח"כ תנסה להגיע למשרד התחבורה , אולי שם יענישו את החברה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
הבעיה היא שכמו אנס סדרתי סביר להניח שאתה לא האחרון שיסבול ממנו ומה שקרה לך זה עוד טוב יחסית למה שיכול לקרות.
אם לא הייתי עוצר זה היה יכול להגמר בתאונה.oferlaor כתב:הבעיה היא שכמו אנס סדרתי סביר להניח שאתה לא האחרון שיסבול ממנו ומה שקרה לך זה עוד טוב יחסית למה שיכול לקרות....
הלכתי לתחנת המשטרה ושאלתי אותם מה הם יעשו אם אגיש תלונה.
התשובה של היומנאי הייתה אמיתית וכנה.
הוא אמר שאם היה נגרם נזק או חלילה היו נפגעים אז הם היו מקבלים את התלונה ומטפלים בה.
אבל היות ואין נפגעים ולא נגרם נזק לרכוש אז יוצא שזו מילה שלי כנגד מילה של נהג האוטובוס (שמן הסתם יכחיש) ובדרך כלל המשטרה לא מעבירה תיקים כאלו לבית המשפט.
שאלתי אותו מדוע המשטרה לא מנסה לבדוק מי הנהג - אולי יש לו כבר קופת שרצים והסטוריה של נהג עבריין.
התשובה הייתה צפויה - מחסור בכח אדם.
היומנאי הסכים אתי שבעצם ההתנהלות הזאת המשטרה רק מחכה שאותו נהג עבריין יעשה עבירה חמורה (יתכן בהחלט שזו תהיה עם נפגעים) ורק אז היא תטפל בו.
אם יהיה מזל אז אולי שוטר מזדמן יתפוס אותו פעם לפני שיספיק לפגוע באנשים...
זו התמצית העגומה של "מלחמה בתאונות הדרכים".
חוץ מקמפיינים בשלטי חוצות, תשדירים בטלויזיה ומבצעי אכיפה היכן שנוח (ולא היכן שיכולים למנוע תאונה) - אין פעילות ממשית.
אז שלא יעבדו עליכם....
ארז
העברתי כבר בפקס מכתב תלונה ואני אוודא מחר שזה הגיע ליעדו.truejoker כתב:אם זה כל חשוב לך , פשוט תמצא של מי החברה , תשלח להם מכתב בדואר רשום ותשמור על עותקים . תבקש לדעת מה הם עשו בנדון , ובקיצור אתה יכול להבין את ההמשך
ורק אח"כ תנסה להגיע למשרד התחבורה , אולי שם יענישו את החברה...
נראה מה יעשו.
ארז