46c650 vs ex402 vs 46w5500 vs ex500
מי מהן עדיפה?
ממה שראיתי מנגנון ה 100hz של ה c650 נותן תנועה לא טבעית ואני לא הייתי מפעיל אותו בכלל.
האם גם ב w5500 זה כך? וב ex500?
ה w5500 זה דגם ישן אבל במחיר אטרקטיבי לעומת ה ex500 . האם היא עדיפה על ה ex402?
על מי מהן תמליצו?
התקציב הוא של הטלויזיות הנל (יוצאת דופן ה ex500 ) שהיא יקרה יותר בהרבה יחסית.
ממה שראיתי מנגנון ה 100hz של ה c650 נותן תנועה לא טבעית ואני לא הייתי מפעיל אותו בכלל.
על מי מהן תמליצו?
התקציב הוא של הטלויזיות הנל (יוצאת דופן ה ex500 ) שהיא יקרה יותר בהרבה יחסית.
אני קניתי את ה 402
מאוד מרוצה,
אם כי, אני קצת מתחרט שלא לקחתי טלויזיה שעובדת ב 100Hz.
לדעתי, למרות שיקח יום-יומיים להתרגל, תגלה שהתמונה פשוט טובה יותר.
אם כי, אני קצת מתחרט שלא לקחתי טלויזיה שעובדת ב 100Hz.
לדעתי, למרות שיקח יום-יומיים להתרגל, תגלה שהתמונה פשוט טובה יותר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bxrbxr כתב:מי מהן עדיפה?
על מי מהן תמליצו?
התקציב הוא של הטלויזיות הנל (יוצאת דופן ה ex500 ) שהיא יקרה יותר בהרבה יחסית....
מהי מסגרת התקציב שלך .
היי
ה-ex402 בכלל לא באותו הקטגוריה עם שאר המסכים שהזכרת, היא יותר זולה וללא מנגנון ה-100 הרץ, ה-w עדיפה עליה בכל פרמטר למרות שהיא דגם ישן יחסית.
w לעומת ex500: ההבדלים ממש מינורים, בעיצוב ואם אני לא טועה באיזה חיבור חיצוני, גם לי הייתה את ההתלבטות בין 2 המסכים בגלל המחיר אך ההפרש הוא בסביבות 700 ש"ח ואחריות פרללית כך שהעדפתי לרכוש את ה-ex500.
לגבי הסמסונג, ה-C650 מסך איכותי מאוד ויש שיגידו שרואים בו יותר טוב מה-ex500, הכל עניין של טעם, מה שכן הוא יותר זול מה-ex500.
בהצלחה.
ה-ex402 בכלל לא באותו הקטגוריה עם שאר המסכים שהזכרת, היא יותר זולה וללא מנגנון ה-100 הרץ, ה-w עדיפה עליה בכל פרמטר למרות שהיא דגם ישן יחסית.
w לעומת ex500: ההבדלים ממש מינורים, בעיצוב ואם אני לא טועה באיזה חיבור חיצוני, גם לי הייתה את ההתלבטות בין 2 המסכים בגלל המחיר אך ההפרש הוא בסביבות 700 ש"ח ואחריות פרללית כך שהעדפתי לרכוש את ה-ex500.
לגבי הסמסונג, ה-C650 מסך איכותי מאוד ויש שיגידו שרואים בו יותר טוב מה-ex500, הכל עניין של טעם, מה שכן הוא יותר זול מה-ex500.
בהצלחה.
איפה חותמים?
9000es כתב:בערך בשווי של ה ex402 פרללית (5200 ש"ח).bxr כתב:
מהי מסגרת התקציב שלך ....
אגב, גם 42" זה מספיק גדול בשבילי (וגם יחסוך לי כמה אלפים), אבל אני לא יודע אם האיכות שיש שם משתווה לסוני(?).
אגב, ראיתי את ה ex402 ורואים בה נחמד, ב W רואים טוב ממה שאני זוכר (אם כי לא ראיתי את הפעולה של מנגנון ה 100hz ).
לחבר שלי יש את ה 650 והמסך המבריק אכן מוציא איכות תמונה יפה.
המנגנון 100HZ אמנם מחליק קפיצות בסרטים אך התנועות נראות כאילו צולמו במצלמה ביתית ולכן הוא לא משתמש בו בכלל! זה מעצבן (גם אותי, אם כי אני לא יודע איך זה נראה בכדורגל)! השאלה אם זה כך ב ex500 וב w5500.
הניגודיות של ה w היא 100,000 לעומת 150,000 ב ex402, למרות שגם ב c650 חבר שלי לא משתמש בניגודיות הדינמית (אני גם לא אהבתי) - אולי זה מעיד משהו על הסטטית?...
גם אני הייתי מבולבל לגמרי וחודש האחרון כל יום הייתי בדעה שונה, יום פלזמה ויום LED ויום LCD...
הייתי נעול על פלזמה panasonic 58v10 ובכיף הייתי לוקח ומבלי שאפרט את חסרונות הטכנולוגיה... מטריד אותי הקטע עם הצריבות במיוחד שאני משתמש בטלוויזיה לאינטרנט לפרק זמן מכובד במהלך היום.
לכן פלזמה=פסול
שוב מבולבל בין LED וLCD.... חפרתי וחפרתי ובסוף הגעתי למסקנה :
כל LED הוא LCD ולא משנה איזה תאורה אם זה היקפית ואם זה לא יודע מה.... ולכן אין הצדקה לתוספת מחיר לעומת LCD איכותי.
לכן LED=פסול
בסוף הלכתי על LCD וחיפשתי משהו שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר ומה אני אגיד לך הלב הפסיק לפעום ברגע שראיתי אותה עושה עליי פוזות אי שם תלוייה על הקיר, אבל מה ראיתי את אחותה הקטנה ואני ממש לא בקטע של קטנות לכן שאלתי מי אחותה הגדולה ומיד סימנו לי שהיא בחדר ההמתנה מאחור (מחסן) ממתינה לחתן ומיד ביקשתי את ידה וכך היה ביום חמישי.
יום שישי הפעמון של הדלת מצלצל לו בצהלות אני פותח את הדלת והנה היא עומדת להיכנס לה לבית החתן.
בהתרגשות רבה הכנסתי אותה וכרגע אני מחכה לאישור הרבנות (טכנאי שירות) כדי להכריז עליה רשמית ככלה של הסלון החדש שלי.
גבירותי ורבותי קבלו אותה בשמחה וששון !!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
הייתי נעול על פלזמה panasonic 58v10 ובכיף הייתי לוקח ומבלי שאפרט את חסרונות הטכנולוגיה... מטריד אותי הקטע עם הצריבות במיוחד שאני משתמש בטלוויזיה לאינטרנט לפרק זמן מכובד במהלך היום.
לכן פלזמה=פסול
שוב מבולבל בין LED וLCD.... חפרתי וחפרתי ובסוף הגעתי למסקנה :
כל LED הוא LCD ולא משנה איזה תאורה אם זה היקפית ואם זה לא יודע מה.... ולכן אין הצדקה לתוספת מחיר לעומת LCD איכותי.
לכן LED=פסול
בסוף הלכתי על LCD וחיפשתי משהו שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר ומה אני אגיד לך הלב הפסיק לפעום ברגע שראיתי אותה עושה עליי פוזות אי שם תלוייה על הקיר, אבל מה ראיתי את אחותה הקטנה ואני ממש לא בקטע של קטנות לכן שאלתי מי אחותה הגדולה ומיד סימנו לי שהיא בחדר ההמתנה מאחור (מחסן) ממתינה לחתן ומיד ביקשתי את ידה וכך היה ביום חמישי.
יום שישי הפעמון של הדלת מצלצל לו בצהלות אני פותח את הדלת והנה היא עומדת להיכנס לה לבית החתן.
בהתרגשות רבה הכנסתי אותה וכרגע אני מחכה לאישור הרבנות (טכנאי שירות) כדי להכריז עליה רשמית ככלה של הסלון החדש שלי.
גבירותי ורבותי קבלו אותה בשמחה וששון !!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*