A200 - אנטנה מתחממת לאחר כשעה של שימוש
רכשתי את האנטנה EW-7612UAn הממולצת ע"י KSP לשימוש עם ה A200,- והרשת עובדת טוב, אבל לאחר כשעה התוכן בקושי זורם, ושמתי לב שהמגע של האנטנה (עם ה"מאריך USB" שמגיע איתה בקופסא) מתחמם ברמה שהוא ממש רותח.
ניתוק, המתנה וחיבור מחדש (והגדרת רשת מחדש) מתקנים זאת - שוב, רק לשעה.
איך ניתן לפתור את זה ?
תודה רבה
ניתוק, המתנה וחיבור מחדש (והגדרת רשת מחדש) מתקנים זאת - שוב, רק לשעה.
איך ניתן לפתור את זה ?
תודה רבה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני יכול להגיד לך שלפי היצרן יש להשתמש בדונגל המקורי בלבד (כמובן שנוח להם להגיד את זה...), לפי מה שהבנתי הרשת הייתה אמורה להביא את האנטנה המקורית. אני גם יודע שהאנטנה של האקסטרימר עובדת עם סדרה 200 של פופקורן, וכפי שנרשם פה בשרשור אחר, בשילוב עם מאריך.
במידה והרשת עוד לאא הביאה את הדונגל המקורי, אני ממליץ לך להחליף לדונגל של אקסטרימר ולנסות.
במידה והרשת עוד לאא הביאה את הדונגל המקורי, אני ממליץ לך להחליף לדונגל של אקסטרימר ולנסות.
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לי יש את הדונגל של אקסטרימר ב-A200.. צר לי לבשר לכם שזה פשוט דונגל גרוע ללא קליטה! אני בכלל לא משתמש בזה... כל פעם הפורטים במכשיר נופלים, וגם כשזה כן עובדד - זה בקושי קולט ונופל באמצע... פשוט פתרון גרוע!
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קודם כל, אין כמו חיבור קווי, במיוחד כשרוצים להזרים תוכן ב-HD.
לגבי האנטנה, זה תלוי בהמון פרמטרים, ותדע שיש תוצאות שונות, למשל, יש משתמשים שטוענים שעוצמת האות עם הדונגל של אקסטרימר טובה יותר מאשר בשימוש עם הדונגל המקורי, שאם אתה מכיר אותו, הוא קטן ביותר (שוב, מדובר על חלק מהמשתמשים).
לגבי האנטנה, זה תלוי בהמון פרמטרים, ותדע שיש תוצאות שונות, למשל, יש משתמשים שטוענים שעוצמת האות עם הדונגל של אקסטרימר טובה יותר מאשר בשימוש עם הדונגל המקורי, שאם אתה מכיר אותו, הוא קטן ביותר (שוב, מדובר על חלק מהמשתמשים).
פתרון זמני
תודה רבה על התגובות.
נדמה לי שבינתיים הצלחתי להתגבר על הבעיה. דבר ראשון הוצאתי את הכונן הפנימי (גם הוא היה חם ברמה מפתיעה), והשארתי את התיבה פתוחה. אם אני אראה שבאמת זה פותר את הבעיה אבנה איזו קופסא מאולתרת, פשוט כדי שהסיפור לא יתפוס אבק (או אקנה מארז A210... אם יתאפשר).
עוד משהו שעשיתי ואולי זה בעצם מה שעזר, זה סכנכרון השעון של הראוטר עם ההגדרות בסטרימר, שניהם מוגדרים כעת GMT+2, ומתעדכנים מול אותו שרת. יכול להיות שזה זה ?
שבת שלום
נדמה לי שבינתיים הצלחתי להתגבר על הבעיה. דבר ראשון הוצאתי את הכונן הפנימי (גם הוא היה חם ברמה מפתיעה), והשארתי את התיבה פתוחה. אם אני אראה שבאמת זה פותר את הבעיה אבנה איזו קופסא מאולתרת, פשוט כדי שהסיפור לא יתפוס אבק (או אקנה מארז A210... אם יתאפשר).
עוד משהו שעשיתי ואולי זה בעצם מה שעזר, זה סכנכרון השעון של הראוטר עם ההגדרות בסטרימר, שניהם מוגדרים כעת GMT+2, ומתעדכנים מול אותו שרת. יכול להיות שזה זה ?
שבת שלום