בריקה / מקינטה ופודים
שלום,
אני תוהה אם מישהו חשב או ניסה להשתמש בפודים עם בריקה או מקינטה. אם כן, אשמח לשמוע רשמים אם לא, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. האם הטחינה עשוייה להיות דקה מדי? האם המים לא יעברו בצורה נכונה דרך הקפה?
בנוסף, האם נתקלתם בפודים טובים יחסית (או גרועים...).
רכשתי מכונת אספרסו פשוטה להורי ובשלב ראשון השימוש שלהם יהיה ככל הנראה עם פודים. מכאן השאלות והתהיות.
לילה טוב
אני תוהה אם מישהו חשב או ניסה להשתמש בפודים עם בריקה או מקינטה. אם כן, אשמח לשמוע רשמים אם לא, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. האם הטחינה עשוייה להיות דקה מדי? האם המים לא יעברו בצורה נכונה דרך הקפה?
בנוסף, האם נתקלתם בפודים טובים יחסית (או גרועים...).
רכשתי מכונת אספרסו פשוטה להורי ובשלב ראשון השימוש שלהם יהיה ככל הנראה עם פודים. מכאן השאלות והתהיות.
לילה טוב
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
נראה לי שפודים, כפי שהם, לא יהיו טובים מספיק לבריקה, כי הם דחוסים מדי.
במקביל, הם גם דקים, ככה שהחליטה תהיה קצרה מדי וכנראה לא טעימה.
אבל אתה יכול פשוט לנסות ולראות. מדוד זמן בחליטה 'רגילה' עם הבריקה אצלך בבית, ואם החליטה עם הפוד עוברת את הזמן הזה ב-20% ועדיין אין קפה, עצור וקרר את המקינטה, כי כנראה שהמים לא מצליחים לחדור את הקפה.
במקביל, הם גם דקים, ככה שהחליטה תהיה קצרה מדי וכנראה לא טעימה.
אבל אתה יכול פשוט לנסות ולראות. מדוד זמן בחליטה 'רגילה' עם הבריקה אצלך בבית, ואם החליטה עם הפוד עוברת את הזמן הזה ב-20% ועדיין אין קפה, עצור וקרר את המקינטה, כי כנראה שהמים לא מצליחים לחדור את הקפה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פודים טחונים דק מאוד.
באתר הקודם של נני היה סרטון של מאורו לפודים שהם הוציאו למקינטה - אני לא בטוח שיש עדיין דבר כזה.
באתר הקודם של נני היה סרטון של מאורו לפודים שהם הוציאו למקינטה - אני לא בטוח שיש עדיין דבר כזה.
נערך לאחרונה על ידי דבוטאנט ב 28/11/2010 10:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
טוב... זה לא עובד עם פודים רגילים.
הבעייה העיקרית, לדעתי, היא קוטר הפוד שלא מכסה את קוטר הסלסילה, כך שהמים בורחים מהצדדים.
עריכה: ההודעה התייחסה לשימוש בפודים עם בריקה של 2 כוסות. הנסיון היה לשים שני פודים אחד על השני, התוצאה הייתה פתאטית...
הבעייה העיקרית, לדעתי, היא קוטר הפוד שלא מכסה את קוטר הסלסילה, כך שהמים בורחים מהצדדים.
עריכה: ההודעה התייחסה לשימוש בפודים עם בריקה של 2 כוסות. הנסיון היה לשים שני פודים אחד על השני, התוצאה הייתה פתאטית...
נערך לאחרונה על ידי מיץ_פטל ב 28/11/2010 23:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
מדובר בקפסולות למקינטה, מתאים למוקה אקספרס 3 כוסות (או מוקה איזי, החשמלית, לצורך העניין).
בתור פתרון, בעיניי זה אופטימאלי לטיולים, לשותי קפה לסירוגין ולמשרד.
זה הסרטון שעופר דיבר עליו
http://www.neni.co.il/htmls/page_310.as ... 4358=13416
בתור פתרון, בעיניי זה אופטימאלי לטיולים, לשותי קפה לסירוגין ולמשרד.
זה הסרטון שעופר דיבר עליו
http://www.neni.co.il/htmls/page_310.as ... 4358=13416