בעיה מוזרה
באופן כללי המחשב שלי פועל בצורה מצוינת ומנגן סרטים בצורה חלקה ב 99% מהמקרים. בעבר קרה לי שהורדתי סרט מסוים וכשניגנתי אותו או ניסיתי להזיז את הקובץ הזכרון של המחשב התחיל לעלות עד שהוא הגיע למקסימום והוא נשאר כך עד שעושים ריסטרט. למרות שהקובץ לא פתוח בשום תוכנה הזכרון נשאר על מקסימום ותוקע את המחשב. במבט ב PROCESS EXPLORER הזכרון לא נתפס על ידי שום PROCESS אבל הוא במקסימום. בסוף פשוט מחקתי את הקובץ (גם עבד רק דרך CMD) והמשכתי הלאה.
השבוע זה קרה לי שוב עם סרט נוסף שנאלצתי למחוק ולכן נראה לי שהבעיה במחשב ולא בסרטים. בדקתי וירוסים, בדקתי זכרון, בדקתי את הכונן הקשיח שמחזיק את הסרטים ואני לא מוצא שום דבר לא בסדר.
מישהו נתקל במשהו דומה או שיש לו רעיון?
תודה
השבוע זה קרה לי שוב עם סרט נוסף שנאלצתי למחוק ולכן נראה לי שהבעיה במחשב ולא בסרטים. בדקתי וירוסים, בדקתי זכרון, בדקתי את הכונן הקשיח שמחזיק את הסרטים ואני לא מוצא שום דבר לא בסדר.
מישהו נתקל במשהו דומה או שיש לו רעיון?
תודה
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
האמת שלי לפעמים זה קורה,
חפרתי טיפה וכנראה שאלה קבצים פגומים בסופו של דבר, תאתחל את האקספלורר וזה יעבור.
מותקן אצלך קודק divx במקרה ?
חפרתי טיפה וכנראה שאלה קבצים פגומים בסופו של דבר, תאתחל את האקספלורר וזה יעבור.
מותקן אצלך קודק divx במקרה ?
מותקן אצלי DIVX. מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות שהזכרון משתגע כבר בהזזת הקובץ ולא בניגון. למעשה אפילו מספיק שאני אלחץ CTRL-X, וכבר הזכרון מתחיל לעלות עוד לפני שעשיתי PASTE. כנראה שבאמת הקבצים פגומים בצורה מסויימת שגורמת לזליגת זכרון במערכת הפעלה.
עדכון:
הסרתי את כל הקודקים שהיו לי על המחשב ונראה שזה פתר את הבעיה לפחות עבור הקובץ הנוכחי. עדיין לא ברור לי איך הקודק קשור לפעולות פשוטות במערכת ההפעלה כמו הזזת הקובץ אבל אני אחקור את זה קצת יותר לעומק. בעתיד אני אתקין את הקודקים חזרה אחד אחד ונראה מה גורם לבעיה.
הסרתי את כל הקודקים שהיו לי על המחשב ונראה שזה פתר את הבעיה לפחות עבור הקובץ הנוכחי. עדיין לא ברור לי איך הקודק קשור לפעולות פשוטות במערכת ההפעלה כמו הזזת הקובץ אבל אני אחקור את זה קצת יותר לעומק. בעתיד אני אתקין את הקודקים חזרה אחד אחד ונראה מה גורם לבעיה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אפשר לפתור את הבעייה :
DIVX אצלי זה MUST כי הוא מאפשר THUMBNAILS ומידע גם על קבצי MKV באקספלורר

הקבצים באמת דפוקים וצריך להוריד את הCOMPRESSION מהוידאו והאודיו בעזרת MKVMERGE.
DIVX אצלי זה MUST כי הוא מאפשר THUMBNAILS ומידע גם על קבצי MKV באקספלורר

הקבצים באמת דפוקים וצריך להוריד את הCOMPRESSION מהוידאו והאודיו בעזרת MKVMERGE.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

תסמן את הוידאו ובחוצץ השלישי תחת דחיסה בחר none ואז start muxing.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

האמת שבmediainfo לא רשום.
ולא בדקתי מה קובץ תקין רושם בmkvmerge.
ולא בדקתי מה קובץ תקין רושם בmkvmerge.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!