קניית רסיבר באנגליה
שלום,
רציתי לדעת אם יש בעיות טכניות כלשהן בהבאת רסיבר מאנגליה?
אני מתחיל לבנות מערכת ורוצה להתחיל ברסיבר. השימוש למערכת יהיה לסרטים בלבד. איזה רסיבר מומלץ בהנחה שאין מגבלת תקציב? חשוב לציין שאני לא צופה רק בתכני HD עם 5 ערוצים אלא גם בתכנים של 2 ערוצים אז צריך רסיבר שגם יודע לתת צליל טוב בסטראו.
תודה מראש
אני מתחיל לבנות מערכת ורוצה להתחיל ברסיבר. השימוש למערכת יהיה לסרטים בלבד. איזה רסיבר מומלץ בהנחה שאין מגבלת תקציב? חשוב לציין שאני לא צופה רק בתכני HD עם 5 ערוצים אלא גם בתכנים של 2 ערוצים אז צריך רסיבר שגם יודע לתת צליל טוב בסטראו.
תודה מראש
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
פיוניר LX-90itay25783 כתב:שלום,
תודה מראש...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני דווקא הייתי נוקט בגישה אחרת... אם אין מגבלת תקציב הייתי מפצל את הקנייה לרסיבר ק"ב שתומך בפורמטים החדשים ועם HDMI 1.4 כמו ה 83 של פיוניר, ה 3067 של ימאהה , 3008 של אונקיו וה 4311 של דנון. בעודף שישאר הייתי משקיע במגבר אינטגרייטד איכותי למוסיקה דו ערוצית.9000es כתב:פיוניר LX-90itay25783 כתב:שלום,
תודה מראש......
פשוט אורך החיים של רסיברים \ מגברי ק"ב הם קצרים מאד בגלל שינויי פורמטים ותקנים חדשים. ולכן אין טעם להשקיע סכום נכבד של כסף על מכשיר שיעלה לך למעלה מ 30000 ש"ח ואחרי שנתיים הוא יהיה ישן...
ליאור
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
תעשה חיפוש בפורום ותראה שיש כאן חברים בפורום שרכשו את ה 608 במחיר נמוך יותר מאשר זה שמופיע בזאפ. גם אם יהיה הבדל של 300 ש"ח בין ישראל לבין אנגליה, הרכישה בארץ תהיה משתלמת יותר בסופו של דבר. תגש לאחת מהחנויות המתמחות שמומלצות כאן בפורום, וקבל מהם הצעת מחיר. אני בטוח שהמחיר יהיה קרוב למחיר באנגליה + אחריות יבואן רשמי.
ליאור
ליאור