בקשת מידע בנושא אוזנית dt 880 והגברתן
אני שוקל להכניס גיוון לחווית האזנה באמצעות אוזניות- קראתי את הביקורת האוהדת של אביעד על ה dt 880 באתר והתחברתי אליה מאוד (מתוך הערכה לכותב וסגנון המוזיקה שנבחנה).
שאלותי:
א. האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לאחת מיציאות ה pre שלי- יציאת-, tape out או output- מדובר על 2 rca לכל יציאה L ו R (אין לי יציאה פנויה ב cd).
ב. איכן ניתן לשמוע את האוזניה הנ"ל עם מס' מגברים בתוכם גם ה vincent khv-111?
ג. בהנחה שניתן לחבר ל pre (מנורות) האם מומלץ לשלב אותו בתהליך הבדיקה (אם הייתי רוכש רמקולים השאלה לא היתה עולה- ברור שכן!! אבל באוזניות אין לי נסיון/ידע ).
תודה.
שאלותי:
א. האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לאחת מיציאות ה pre שלי- יציאת-, tape out או output- מדובר על 2 rca לכל יציאה L ו R (אין לי יציאה פנויה ב cd).
ב. איכן ניתן לשמוע את האוזניה הנ"ל עם מס' מגברים בתוכם גם ה vincent khv-111?
ג. בהנחה שניתן לחבר ל pre (מנורות) האם מומלץ לשלב אותו בתהליך הבדיקה (אם הייתי רוכש רמקולים השאלה לא היתה עולה- ברור שכן!! אבל באוזניות אין לי נסיון/ידע ).
תודה.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
א. ברוך הבא לעולם האוזניות (הרציני לפחות).
ב. הביקורת של אביעד היא מאד סוחפת וקל להתחבר אליה, אבל אומר שיש בה הרבה מן העניין, אני גם ממליץ בחום עליה, אוזניה נהדרת במיוחד לקלאסית ואקוסטי. החסרון שלה שהיא דורשת הגברה רצינית.
ג.אני חושב שמה שאתה צריך לעשות זה לחבר את ה CD לכניסת ה TAPE אם יש לך ואז לעשות TAPE OUT למגבר אוזניות, זה יהיה אופטימלי לדעתי.
ג.אתה יכול לשמוע אותן אצל אורי יפה, אם כי אני חושב שהדגם שנמצא אצלו עכשיו הוא הדגם החדש של 2006, אני עוד לא יודע אם יש הבדלים מבחינת הסאונד, פרט לשינוי הקוסמטי שעשו לגרסא החדשא.
את הוינסנט ניתן לשמוע אצל יורוטל טק.
כמו כן מציע לך לבדוק את האקווה, מגבר מאד משתלם למחירו.
לגבי יציאת הפרה לדעתי זה פשוט יוסיף עוד אלמנטים בשרשת ולכן מיותר.
ב. הביקורת של אביעד היא מאד סוחפת וקל להתחבר אליה, אבל אומר שיש בה הרבה מן העניין, אני גם ממליץ בחום עליה, אוזניה נהדרת במיוחד לקלאסית ואקוסטי. החסרון שלה שהיא דורשת הגברה רצינית.
ג.אני חושב שמה שאתה צריך לעשות זה לחבר את ה CD לכניסת ה TAPE אם יש לך ואז לעשות TAPE OUT למגבר אוזניות, זה יהיה אופטימלי לדעתי.
ג.אתה יכול לשמוע אותן אצל אורי יפה, אם כי אני חושב שהדגם שנמצא אצלו עכשיו הוא הדגם החדש של 2006, אני עוד לא יודע אם יש הבדלים מבחינת הסאונד, פרט לשינוי הקוסמטי שעשו לגרסא החדשא.
את הוינסנט ניתן לשמוע אצל יורוטל טק.
כמו כן מציע לך לבדוק את האקווה, מגבר מאד משתלם למחירו.
לגבי יציאת הפרה לדעתי זה פשוט יוסיף עוד אלמנטים בשרשת ולכן מיותר.
תודה,
ה cd מחובר ל pre , כך שאין לי ברירה אלה לחבר את מגבר האזניות ל pre, כפי שכתבתי ל cd אין עוד יציאה פנויה, (אני אתעמק בחוברת של ה pre על מנת לראות כיצד לצאת למגבר נוסף (הכוונה למתג או למגברי הרמקולים או למגבר האוזניות).
ראתי את יורוטק האם הוא יבואן ומפיץ בלעדי לוינסנט? נראה לי קצת קשה לחבר בין ירושלים להרצליה
איכן אני מוצא אקווה תוכל לתת לי לינק או מס' דגם שאוכל לאתרו
ה cd מחובר ל pre , כך שאין לי ברירה אלה לחבר את מגבר האזניות ל pre, כפי שכתבתי ל cd אין עוד יציאה פנויה, (אני אתעמק בחוברת של ה pre על מנת לראות כיצד לצאת למגבר נוסף (הכוונה למתג או למגברי הרמקולים או למגבר האוזניות).
ראתי את יורוטק האם הוא יבואן ומפיץ בלעדי לוינסנט? נראה לי קצת קשה לחבר בין ירושלים להרצליה
איכן אני מוצא אקווה תוכל לתת לי לינק או מס' דגם שאוכל לאתרו
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
תראה, מבחינה טכנית אני חושב שכל עוד הפרה מסוגל להוציא Pre Out, לא צריכה להיות בעיה לחבר אותו בדרך הזאת למגבר אוזניות.
עד כמה שאני מבין ויודע, יורוטל הם המפיצים הבלעדיים של מוצרי וינסנט.
מידע על אקווה תוכל למצוא באתר הבית שלהם.
או שאתה יכול לפנות במסר פרטי ל "דוחף_לויתן" הבן-אדם שמייצר את המגבר.
בהצלחה.
עד כמה שאני מבין ויודע, יורוטל הם המפיצים הבלעדיים של מוצרי וינסנט.
מידע על אקווה תוכל למצוא באתר הבית שלהם.
או שאתה יכול לפנות במסר פרטי ל "דוחף_לויתן" הבן-אדם שמייצר את המגבר.
בהצלחה.
תודה,
אני כנראה אלך על עמדת האזנה נפרדת- קומפקט+מגבר+ אוזניות, אבחן את הוינסנט+ MUSUCAL FIDELITY, ניתן להאזין להם בפיוז, ואנסה להגיע גם לאקווה.
ראיתי את האוזניות, יד שניה, אבחן זאת מול חדשות.
אני כנראה אלך על עמדת האזנה נפרדת- קומפקט+מגבר+ אוזניות, אבחן את הוינסנט+ MUSUCAL FIDELITY, ניתן להאזין להם בפיוז, ואנסה להגיע גם לאקווה.
ראיתי את האוזניות, יד שניה, אבחן זאת מול חדשות.
')
')אני אישית השתמשתי בהם בחיבור ישיר לקומפקט עם ויסות עוצמה ומאוד מאוד נהנתי מהם!!!
הדגם החדש-נשמע די דומה לפי מה שקראתי!
לפני שאתה בוחן חיבור למגברים יקרים תנסה גם חיבור ישיר למקור,יש סיכוי שלא תתאכזב
ישראל
הדגם החדש-נשמע די דומה לפי מה שקראתי!
לפני שאתה בוחן חיבור למגברים יקרים תנסה גם חיבור ישיר למקור,יש סיכוי שלא תתאכזב
ישראל
il62
מקבל את הצעתך, אבחן, (זאת למרות שבביקורות קראתי שהן זקוקות למגבר על מנת לפרוח) ואתן לאוזניי להחליט,
אגב מה הכוונה השתמשתי? (בלשון עבר) האם זו חוייה קצרת מועד שנמאסת/מטרידה? אני מייעד את העניין לחדר שינה
על מנת להרוויח עוד קצת מוזיקה בזמן הקריאה לפני השינה.
בשום פנים זה לא מחליף את ההאזנה הקבועה למע' הראשית.
אגב מה הכוונה השתמשתי? (בלשון עבר) האם זו חוייה קצרת מועד שנמאסת/מטרידה? אני מייעד את העניין לחדר שינה
על מנת להרוויח עוד קצת מוזיקה בזמן הקריאה לפני השינה.
בשום פנים זה לא מחליף את ההאזנה הקבועה למע' הראשית.
')
')לא חוויה חולפת!
מה שקרה זה שהתחייבתי לקנות אותם לפני ששידרגתי את המערכת
ואצלי מילה זו מילה אז קניתי אותם למרות שהכסף הזה היה חסר לי כמו אויר לנשימה..
השתמשתי בהם אולי שלשה ימים ובגלל שהיתי צריך קומפקט איכותי עשיתי טרייד אין והוספתי כסף לקומפקט.
יש סיכוי יותר מסביר שהאוזניות ששלחתי לך קישור אליהם היו האוזניות שלי..אתה יכול לשאול את אורי יפה -האם אלו האוזניות של ישראל מהפורום.
אם כן אני יכול להבטיח לך שהם לא עבדו יותר מיומיים והם חדשות לחלוטין עם הכבל מגולגל עדיין מהמפעל ובמחיר פחות בהרבה ממה שאני קניתי אותן ואוליי 60 %פחות מחדש של היום..
נהניתי מהם מאוד ואני מקווה שפעם אחזור להיות הבעלים של זוג כזה..
זה כל הסיפור.
ישראל
מה שקרה זה שהתחייבתי לקנות אותם לפני ששידרגתי את המערכת
ואצלי מילה זו מילה אז קניתי אותם למרות שהכסף הזה היה חסר לי כמו אויר לנשימה..
השתמשתי בהם אולי שלשה ימים ובגלל שהיתי צריך קומפקט איכותי עשיתי טרייד אין והוספתי כסף לקומפקט.
יש סיכוי יותר מסביר שהאוזניות ששלחתי לך קישור אליהם היו האוזניות שלי..אתה יכול לשאול את אורי יפה -האם אלו האוזניות של ישראל מהפורום.
אם כן אני יכול להבטיח לך שהם לא עבדו יותר מיומיים והם חדשות לחלוטין עם הכבל מגולגל עדיין מהמפעל ובמחיר פחות בהרבה ממה שאני קניתי אותן ואוליי 60 %פחות מחדש של היום..
נהניתי מהם מאוד ואני מקווה שפעם אחזור להיות הבעלים של זוג כזה..
זה כל הסיפור.
ישראל