מקרן -המלצות

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
bens פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התקציב באזור ה 10K
מסיבוב בחנויות ה-900 של פנסוניק או ה-700 הכי נראו לי.
אבל בהתחשב בעובדה שאשתמש בו בעיקר לצפות בטלוויזיה (ספורט ושידורים מיוחדים) ופחות סרטים. האם לא כדאי להסתפק במשהו פשוט יותר וזול יותר?
אתמול למשל הקרנתי את המשחק של מכבי עם Hp 6311 שהשאלתי והיתה אחלה הקרנה לצרכים הללו.
מה החסרונות של המוצרים הזולים האלה?(קראתי משהו על ירידה באיכות התמונה) והאם בהתחשב בצרכי כדאי להסתפק בהם? (חשוב לצין שאפקט הRAINBOW של הDLP די מציק לי)

כ"כ האם משתלם לקנות באינטרנט מB&H למשל?
תודה מראש.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. אם RAINBOWS EFFECT מפריע לך, אתה תהיה חייב להתמקד במקרן LCD.
2. ה-900 מעל התקציב שלך בארץ. ה-700 בפנים.
3. זה שהשידור ירוד לא אומר ש"מספיק" מקרן פחות טוב. ממש לא. שיפור בקונטראסט למשל, לא קשור בכלל למקור.
4. האם ה-HP6311 (אני לא מכיר אותו אישית) יספיק לך? - רק אתה תוכל להגיד.
5. B&H זו חברה מאוד אמינה ושולחת לחו"ל. האם ההפרש במחיר (שזה היתרון למעשה) מול שאר החסרונות (שירות בחו"ל, במקרה והמקרן מגיע עם בעיה כמו פיקסלים שרופים, VB קטלני וכו', זמן ההמתנה ועוד) שווה לך - לך על זה.
אני אישית רכשתי מהם את המקרן הקודם שלי ואת המסך (וגם עוד מוצרים) אחרי שוידאתי שיינתן לי שירות מקומי (זה היה באירלנד).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #3 

אבל בהתחשב בעובדה שאשתמש בו בעיקר לצפות בטלוויזיה (ספורט ושידורים מיוחדים) ופחות סרטים. האם לא כדאי להסתפק במשהו פשוט יותר וזול יותר?
אתמול למשל הקרנתי את המשחק של מכבי עם Hp 6311 שהשאלתי והיתה אחלה הקרנה לצרכים הללו.
...
לדעתי, אם מניסיונך "היה אחלה" ועיקר הצפייה היא בשידורים שבהם הקונטרסט לא כל כך חשוב , אז חבל להוציא כסף על משהו טוב יותר.
הבעיה כמובן, אם מאוחר יותר תתחיל גם לראות הרבה סרטים.
משה

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”